daysi
|
Bom povedala kar naravnost. Moj mož je postal tako dolgočasen v postelji, da je že prav groza. Seksava že, ampak, če kaj hočem moram narediti vse sama. On bi samo not in ven, no mogoče me kdaj tudi malo poliže po tamamli, vendar je to vse. Po dveh minutah, ko se lotiva, me on že grabi za mednožje in najraje bi ga že kar takrat močil, za prsa pomoje sploh ne ve več. Včeraj mi je rekel, da je danes moj, da naj delam z njim kar hočem. Res sem se trudila, ga poljubljala po hrbtu, božala, masirala od glave do pet, vsaj pol ure. On je ležal kot hlod, malo je od časa do časa zavzdihnil. Po tem je mislil, da mu ga bom kar do konca imela v ustih. <vcSem mu rekla naj še meni da malo užitka. In sem šla nanj. Sem bila kake dve minute na njem, (bila sem tik pred org.)ko me je začel z roko dvigati, prav na grobo,naj grem dol, naj mu ga še z usti . Takrat mi je prekipelo. Sem šla dol, ga poslala v tri..., mu povedala svoje in se obrnila stran.Naj še on vidi, kako je nekoga puščati nepotešenega. On, ki naj bi bil največji lover,ki naj bi podrl vse živo pred sabo,... To so bile njegove besede, ko sva se nekoč še spoznavala. Moram reci, da je moj prvi in edini s katerim sem bila. Prvo, kar sem ga morala učiti je bilo zalizovanje, saj če je bilo to kar je on delal meni všeč drugim, potem sem res en velik čudak. Ko je dal jezik v usta je bilo kot da bi dal zlato ribico v usta, ko kar nekaj dela, se ne zna pilagoditi, uživati. od začetka se je še kar trudil, da je bilo vsaj malo romantike, predigre, sedaj nič. Že če ga predolgo poljubljam kar nekaj govori . Rada bi, da bi se znal bolj prilagoditi,me zadovoljiti, saj vedno poskrbi le za sebe, potem mene kar pusti. Ko se hočem pogovoriti, pravi, da se mu to zdi brez veze, včeraj mi je rekel, da sem preveč zakomplicirana. Ko sem mu rekla, da si zelim nežen in tak seks, da me zadovolji, mi je rekel, da mora on vedno vse narest. Mislim, kdo je potem vedno kot hlod pod mano. Sem ful jezna, ker se noče pogovorit, sedaj se mi zdi, da bomo spet kak mesec popolnoma na suhem, kasneje bo pa krivdo spet name zvalil. Mi je že dost tega.
|