|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dolgčas
11.2.2005 22:50:14   
jasna j.
Otroka spita, ati dela.... Povejte mi kaj zanimivega. Kaj dogaja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dolgčas
11.2.2005 22:52:24   
Urška*
Pri nas v stolpnici eni praznujejo roj.dan, pa celi čas že poslušam Hop Marinka. Še malo pa jo bo znala na pamet.:)-:)-Mali pa spi ko :angel:

LP:)

(odgovor članu jasna j.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dolgčas
11.2.2005 22:55:00   
jasna j.
Malo prej sem dobla en mejl z naslovom: Zbrala si bom fanta, tisga za velizga - pa sem misla, da je spet kakšna svinjarija. Potem pa je bla ena punčka, ki tolče zrezek in si zraven poje: Zbrala si bom... Lušno. Sem se kar nasmejala.

(odgovor članu jasna j.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dolgčas
11.2.2005 22:56:27   
Urška*
:)-:)-:)-

LP:)

(odgovor članu jasna j.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dolgčas
11.2.2005 23:08:47   
anajmad
Oh jst sem pa tako:(:(:(:(:(:(:(.Sem ravnokar govorila z eno gospo,ki mi je včasih pazila mojo hči.Ima takšne probleme,da je kr hudo.Kupila je stanovanje in ker se ni takoj vpisala v zem.knjigo in prejšnja lastnica je tok zapufana,da ima tri plombe na stanovanju v višini 20.000.000,00 sit.Za pošizit.Tok stanovanje ni vreden:((:((:((:((:((:((:((.Pa :hudicek:pa ta država,ko podpira te ...........
en lp:morje:d.

(odgovor članu jasna j.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dolgčas
11.2.2005 23:08:53   
bonika
prnas spijo mali in en tavelk,tko da mi je res fuuuuuuuul doooooooooooooooooooooooolgčas!:((

(odgovor članu jasna j.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dolgčas
11.2.2005 23:13:36   
bonika
anajmad, to je pa res svinjarija,da se take stvari dogajajo,ta država pa res nič ne nardi,da bi to preprečla,nedolžni ljudje pa nasrkajo-pa saj se ti mora strgat,če te doleti kaj takega! :(:((:grrr::hudicek:

(odgovor članu jasna j.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   dolgčas
11.2.2005 23:15:27   
anajmad
Men je tok hudo,da ti ne morem povedat.Uboga ženska je čist na konc.jst se sam bojim,da si kej ne bo nardila:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
en lp:morje:D.

(odgovor članu jasna j.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   dolgčas
11.2.2005 23:26:51   
čaki
jasna j na a kanalu maš dobr film o fantih pa si misli svoje....:)-:duda::duda::duda::duda:

(odgovor članu jasna j.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   dolgčas
11.2.2005 23:33:58   
buča
Jest pa sem bla zdejle pridna,sm vse zlikala,da mi jutr nau treba.Drgač pa že vsi pod vekam gledajo:)-,pa tud jest grem u mižule.Nočko potočko(tko pr nas rečemo,sam ne vem zakva,včas sva si s sestro rekli kunoč,pa sva v isti sobi spale 25 let!!!!):zmeden2:

(odgovor članu jasna j.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   dolgčas
11.2.2005 23:43:45   
tinadvojčica
Jaz sem se ga pa malo napila pa je moj tastar čist tečen odšel spat jaz sem pa na RR.Kaj pa čmo?Saj še malo pa bom z vami odšla spat.Joj ti moški!!!Kako je pa kaj z vašimi?

(odgovor članu jasna j.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   dolgčas
11.2.2005 23:49:19   
baguSka
Jst tud tuki! Me je moj zapustu k je šu mau vn.. Jst pa sama doma.:zmeden:

(odgovor članu jasna j.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   dolgčas
11.2.2005 23:50:31   
čaki
moj je čist kul, zdaj ko ne kadim , ko pa sem sva bla pa stalno v laseh. nevem kako bo če bom spet začela pušit. čik bi požrla :angel: tko mi diši ampak mal me nazaj drži dojenje...:hudicek:kako bo pol pa ne vem...zdaj se mi zdi krasno, prej sm pa sam študirala kje in kdaj bom pušila. živiva pri njem, njegova žlahta noben ne kadi!!!! :(( :(( :(( :(( sam njegova sestrična, ki ma že tko otroka na šverc (pol veš za kaj jo majo) pa jaz TAMLADA!!! nimam nobenga kotička za pržgat, zunaj se pa itak skoz tastaredva špancirata me je pa tud groza s čikom v ustih...

(odgovor članu jasna j.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   dolgčas
11.2.2005 23:54:38   
tinadvojčica
Joj pri meni je isto.Čist je živčen ker kadim čeprav kadim že deset let skupaj sva pa eno leto.Ha ha ha!No jaz ga kar prižgem ampk ko otrok ni zraven!Je pa res da ne dojim.Ampak teži mi pa v nedogled.Sem pa hvalabogu doma tako da se švercam na balkonu!

(odgovor članu jasna j.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   dolgčas
11.2.2005 23:58:55   
čaki
:bravo: :bravo: :bravo: sm mislila da sem sama s tako stvarjo na svetu- no tud jaz kadim dlje kot sva skupaj.sem že hotla enkrat spokat pa se je tko zlival. kadila nisem ko sem prvič rodila, pol sem spet začela, ko sm drugič zanosila sem nehala, kako bo naprej??:zmeden: :zmeden: tud jest mam balkon a kaj ko je s božanskim pogledom na dvoričše :zmeden: :zmeden:
:( :( bratje podajmo si roke..

(odgovor članu jasna j.)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   dolgčas
12.2.2005 0:03:04   
tinadvojčica
Jaz sem bila prvič noseča ampak sem kadila skoraj nič ali pa en cigaret na dan.Ampak veš kaj jaz pravim da me je spoznal s cigat+reto v rokah tako da se nima kaj pritoževat.Ampak on pa še kar teži.No zdaj ko že vsi spijo bom švignila na balkon na enega potem pa pridem nazaj če bo kaj novega.Joj tolk mi sede da morem iti.Pa še alkohol saj veste vse bivše pušačice!

(odgovor članu jasna j.)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   dolgčas
12.2.2005 0:05:34   
baguSka
:)-:)-:)- Moj je pa tok strastn kadilec, da me je že takoj na začetku vprašu če kadim..:zmeden: Seveda kadim, hvala bogu pa nisem strastna!;) Kadilka mislm!:)-:)-

(odgovor članu jasna j.)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   dolgčas
12.2.2005 0:07:54   
čaki
očitno sva si glede tega čist enaki tud jaz sem švigala ko nora 9nebesa - dokler sm mela kam :(( no pol smo pa tamalmu sobo tam nardil. tko da je šla moja kadilnica.:(( :(( :(( tud moj me je spoznal s čikom v roki ampak dons mu to ni nič mar- kot da bi mogla zdaj žvet po njegovih predpisih :hudicek: nimaš bolšga kot ukraden trenutek za en dimmmmmmm

(odgovor članu jasna j.)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   dolgčas
12.2.2005 0:12:19   
tinadvojčica
Jaz sem že je tako pasalo.A veš kaj?Jaz se včasih prav zamislim.On hodi na svoje rekreacije kjer se sprosti jaz grem pa pač na kavico s kolegicami kjer v miru prižgem par cigaterov.Ampak na žalost si ne prideva do konca.No zdaj vsaj spi pa ne more težit!!!Joj ko bi me slišal bi bil ogenj v strehi!pA NAJ SLADKO SPI A NE?

(odgovor članu jasna j.)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   dolgčas
12.2.2005 0:12:23   
nejcko
No, pol pa pejmo enga pržgat!

(odgovor članu jasna j.)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   dolgčas
12.2.2005 0:16:01   
tinadvojčica
Ira sem videla da si pomočnica vzgojiteljice.Jaz sem skoraj že samo dva izpita mi manjkata.Vem da sta saqmo ampak kar ne morem se spravit učit.Pa bi bilo tako fino če bi že enkrat nekaj naredila ker sem prav lena.Kam si pa hodila v šolo?

(odgovor članu jasna j.)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   dolgčas
12.2.2005 0:18:17   
čaki
točno tko je, ampak jaz sem mela zmer slabo vest- on je hodil po službi še fušat da smo mel kakšen tolar več jaz pa po trgovincah in cigaretki..pa je skoz pravu, da so krive moje nerazgledane sodelavke, so ble res same taprave, ki niso vidle dlje kot do soseda, in vse prov fejst kadilo...ti pa povem, da se moj včas tud zalizat ni hotu zdaj ko sva skupaj- prej ga pa ni nč motil- sam d je dobil
uglavnem tud midva nisva nikol skup pršla, poslušala sem od raka pa do smrada..
eh kaj bi govoril

(odgovor članu jasna j.)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   dolgčas
12.2.2005 0:27:54   
nejcko
Znajo bit pa tečni tile dedci. Hvala bogu je moj tud kadilc, pa mi nič ne teži, drugače bi se verjetno že skregala.

(odgovor članu jasna j.)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   dolgčas
12.2.2005 0:28:46   
tinadvojčica
Ampak saj ne morem verjeti.Isti so.Pa saj je cool pa ljubeč pa skrbi za nas in bla bla bla...Ampak mah brez pomena.Ej jaz že pol ure kličem na Tv Papriko da zadanem potovanje na Sicilijo ampak še kar me nihče ne izbere.Ne vem to je rop.Minuta je pa približni 150 sit.ROOOOOOOOOOPPPPP!!!!!

(odgovor članu jasna j.)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   dolgčas
12.2.2005 0:38:40   
Bib
Jaz sem tudi prejšni mesec klicala na Papriko, pa sem dobili "fajn" račun, ravno včeraj.

(odgovor članu jasna j.)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?