Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dokler popkovina še utripa ... 4.3.2013 9:14:08
|
|
|
|
petea
|
Ja. In so upoštevali. P.S.: Pravzaprav so komentirali, da vedno počakajo, da neha utripati.
|
|
|
|
RE: dokler popkovina še utripa ... 4.3.2013 20:56:47
|
|
|
|
Medea10
|
Ja. Tudi pri meni so upoštevali in porodničarka mi je tudi povedala, da zmeraj počakajo, da popkovina preneha utripat.
|
|
|
|
RE: dokler popkovina še utripa ... 5.3.2013 10:35:31
|
|
|
|
chezAnA
|
Hvala vama. A vesta, da sem prav razmišljala, kako je bilo do zdaj, če s(m)o čakali ali ne. Pri tazadnjih dveh se spomnim, da so bili nekaj časa še s popkovino na mojem trebuhu, ampak še vedno se mi tako nejasno dozdeva, da ravno dolgo časa to ni bilo. Pri taprvem pa je itak šlo vse skupaj tako hudo na hitro, da rahlo dvomim, da smo karkoli čakali. Je pa res, da so me pri prvem šivali, pri tazadnjih dveh pa ne. Je ginekolog samo noter stopil, stal v sobi 5 min, vprašal če je vse ok in šel ven. In to je to. Hm, kaj pa vem. Vse je tako megleno ... Ok, torej ne bom ekstra težila, le pozorna bom, če še utripa in če bo še, bom prosila, če lahko še malo počakamo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dvojčka, ki sta rojena v drugem letuMlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?