Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dojiva se le na eni dojki 9.4.2009 19:08:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja druga punčka se že od rojstva doji iz desne.Ni pa ni hotla sprejet leve Že na daleč se vidi,kako je desna večja
|
|
|
|
RE: dojiva se le na eni dojki 9.4.2009 19:14:00
|
|
|
|
lidija***
|
Pri meni je imela mala tako obdobje- okoli treh mesecev, ko se tudi ni hotela dojiti na desno dojko. Potem jo je minilo, se mi pa zdi, da ima rajši levo kot pa desno. Dojka ima zaradi tega majn mleka in se mora še bolj truditi, da dobi obrok. Probaj s črpanjem, da povečaš količino mleka. Kar se pa teže tiče pa mislim, da je 50g v štirih dneh v redu. Teža se ponavadi ne gleda tako pogosto, razen če ni že porodna teža nizka. Obrni se tudi na svetovalke za dojenje! Veliko sreče
|
|
|
|
RE: dojiva se le na eni dojki 10.4.2009 0:19:01
|
|
|
|
Najaa
|
Meni iz desne teče iz manj luknjic, ampak tamala nima problema s tem.
|
|
|
|
RE: dojiva se le na eni dojki 10.4.2009 22:26:49
|
|
|
|
NINOLINA
|
jz imam na desni dojki majšo bradavico , pa mu tudi to ne odgovarja, je pa znorel ko sem si gor dalal nastavek , jok, brcanje, zvijanje pa je šele 14 dni star lp nin@
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?