Ulla80
|
jaz dojim drugega otroka, oba polno dojena 6m, pa ves čas jem čisto vse, kar mi pač paše. pri taprvi sem še nekaj eksperimentirala, ker je res imela ful krče, ampak se je izkazalo da je alergija na km in ko sem šla na brezmlečno dieto, je bil pa mir. prej sem pa tudi že dobesedno stradala, sam na rižu skor sem bla, pa je tamalo zvijalo noro. jaz ne verjamem, da je narava tko naredila, da materino mleko škodi otroku, zaradi nečesa, kar mati poje ( sploh nečesa, kar mati potrerbuje - sadje, vitamini itd.) to men ne gre skup pa konc, v to nikol nisem verjela, ampak takrat zaradi vseh možnih očitkov sem pač izločevala določena živila, pa ni blo nič boljše, dokler nisem šla na brezmlečno. pol je blo pa ok, nobenga krča več, pa sem jedla čokolado, pikantno itd. ( tud ženske v indiji, mehiki dojijo, pa ziher ne spremenijo prehranjevalnih navad zato). pri drugem pa sem od začetko skoz jedla vse tako kot jem, pikantno, veliko sadja, zelenjave, ma vse...edin mleka sem se malo izogibala, ampak ker je blo vse ok, sem potem tudi mleko in mlečne izdelke jedla normalno, pa tamal niti minutke ni imel krčev. je pa res, da sem se izogibala medu, arašidom in jagodam, ker to je pa ful alergeno in lahko pri otroku povzroči reakcijo ( ravno tako kt kravje mleko.)