Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dojenje in vnetje mehurja ter brusnični čaj 28.1.2010 13:06:19
|
|
|
|
trobentic_@
|
ja lahko
|
|
|
|
RE: dojenje in vnetje mehurja ter brusnični čaj 28.1.2010 15:42:26
|
|
|
|
Anonimen
|
brusnice lahko...pa predvsem veliko pij, vsaj 3 l tekočine, da spereš bakterije...če ne, pa pojdi k osebnem zdravniku, da prvo pregleda urin, so pa tudi antibiotiki, ki jih med dojenjem lahko ješ...
|
|
|
|
RE: dojenje in vnetje mehurja ter brusnični čaj 28.1.2010 17:26:23
|
|
|
|
ledenka
|
jaz sem jedla brusnične tablete med dojenjem, jih tudi lahko brez problema vzameš
|
|
RE: dojenje in vnetje mehurja ter brusnični čaj 28.1.2010 19:05:58
|
|
|
|
Hope2
|
Jaz sem pila brusnični čaj v času dojenja (kupila v sanolaborju). Ampak moraš pazit, ker večina brusničnih čajev ima le kak mini mini procent brusnic ostalo pa šipek, hibiskus, jabolka.... kar pa prav nič ne pomaga, razen da vsaj piješ tekočino V sanolaborju ali v lekarni si lahko kupiš čimbolj čisti brusnični sok ali pa če kje dobiš sveže brusnice, si skuhaš in tisto piješ, to še najbolj hasni. Lahko tudi zobaš suhe brusnice Drugače pa veliko, veliko vode, pa čim manj dražečih stvari jest in piti. Na mleko ni nič vplivalo, malega ni nič bolj zvijalo Če so bolečine hude ali pa traj aveč dni, pa gasa k zdravniku
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 28.1.2010 19:06:34 >
|
|
|
|
RE: dojenje in vnetje mehurja ter brusnični čaj 29.1.2010 15:12:49
|
|
|
|
t4sa
|
Hvala za odgovore! Sem včeraj popila dosti tekočine pa mi je danes že boljše.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?