Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dojenje in prepreč.vnetje dojk mastitis..- 3.2.2007 19:18:47
|
|
|
|
anckabancka
|
Po prvem porodu so me grozno bolele bradavice kake tri mesece po porodu. Sem jih začela mazati šele, ko sem prišla iz porodnišnice. Drugič pa sem jih začela mazati takoj, ko sem pričela dojiti - po vsakem podoju in me do sedaj niso še nič bolele. No ja, mogoče malo čisto na začetku - v porodnišnici. Sedaj jih namažem le še zvečer. Uporabljam pa lanolin multi mam iz lekarne.
|
|
RE: dojenje in prepreč.vnetje dojk mastitis..- 3.2.2007 20:24:56
|
|
|
|
Blejka26
|
za bradavice ja najboljša krema LINOLAN.namažeš se pred dojenjem in po dojenju.
|
|
RE: dojenje in prepreč.vnetje dojk mastitis..- 3.2.2007 20:30:12
|
|
|
|
April
|
Probaj dojiti z nastavki, dokler te bradavice bolijo.
|
|
|
|
RE: dojenje in prepreč.vnetje dojk mastitis..- 3.2.2007 22:53:15
|
|
|
|
Mehičanka
|
Takoj, ko sem začela dojit (že v porodnišnici), sem si jih namazala pred in po vsakem podoju z Lanolin kremo. Ta krema je res super. Moja Neža je bila kar precej priklopljena že prve tri dni in sem imela bradavice že čisto vijolične, bolele pa so zelo malo. Sploh si ne predstavljam, kaj bi brez te kremice.
|
|
|
|
RE: dojenje in prepreč.vnetje dojk mastitis..- 3.2.2007 22:55:24
|
|
|
|
Seven*
|
Lanolin krema Obstajajo tudi lanolin Multimam blazinice, ki si jih das po dojenju na dojke (prodajajo v lekarni) Cimmanj peri dojke z raznimi mili, ker izsusijo kozo. Poskrbi, da otrok PRAVILNO sesa, v ustih mora imeti cimvecji del kolobarja, ne samo konico bradavice!
|
|
RE: dojenje in prepreč.vnetje dojk mastitis..- 4.2.2007 15:42:02
|
|
|
|
Naja30
|
Tudi jaz prisegam na LANOLIN, sem ga uporabljala od začetka že v porodnišnici in čeprav je tamala vlekla kot nora, so me bolele samo na začetku, dokler se niso utrdile. Zdaj se namažem samo še kadar ima ekstremno turo sesanja
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?