|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenje in kilogrami
11.3.2008 21:52:43   
julčka
V n. sem se zredila 18kg, vendar sem bila zelooo zatečena. Po porodu sem v treh tednih dobila nazaj stare kile, vendar pa je šlo potem samo navzgor, kljub temu, da sem polno dojila.  Dojiti sem nehala po 8 mesecih, takrat se je teža ustlila vendar imam sedaj 6 kg več kot prej. Šla sem na preisakve za ščitnico vendar še čakam izvide.
Ima katra podobne izkušnje?  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dojenje in kilogrami
11.3.2008 22:19:12   
IČA
pr men je blo lih kontra, se zredila za okol 20 kg, zgubila 10 pri porodu in potem prvih 4-5m nič oz 1kilouser posted image , potem pa sem ukinila hrano po 18 in izgubila 4kguser posted image v 1m in sedaj kar počasi lezem dol, smo pa stari 7m in imam še 4+user posted image , se pa še vedno dojiva...drugač mi je ginekologinja na začetku rekla naj se nič ne obremenjujem da bojo kile šle same dol, samo da moram paziti da se ne bom redila ker to pomeni da se preveč kalorij vnaša v telo in premalo porabi, čeprav se doji, tko da ne vem mogoče preveč kalorične hrane poješ, to je samo moje mnenje

upam da se čim prej vrnemo na svojo staro težouser posted image

mariJANa

(odgovor članu julčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2008 0:27:14   
sneška_
user posted image Nič mi ni šlo dol. Na porodu sem bila 75 kg šla sam samo za 5 kg dol nin zdaj vak dan jokam kjer me tudi od teže bolijo kolena pa noge.Polna omara z oblačili in jaz nimam kaj za oblečit. V prvi nosečnosti v roku od 9 mesecev sem bila na stari teži zdaj pa je že sedem mesecev mimo in jaz sem debela in nič noče dol  user posted image user posted image

Najdojenček

(odgovor članu IČA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2008 15:43:04   
Naja30
Meni je tudi šlo gor, ampak vem razlog - preveč sem jedla in se nažirala. Ko pa sem nekaj mesecev po porodu končno shujšala, pa sem spet zanosila user posted image

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?