|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenje in bolnišnica
20.10.2005 14:12:49   
Anonimen
Jaz bi prosila, za pomoč. Ali mogoče veste, kdaj in kje sme oz. ne sme mati biti pri otroku v bolnišnici, če otorka ne doji?
Imam 4 mesečnika, ki pa imava težave pri dojenju, poleg tega da pri meni noče več jesti in si izčrpavam tudi ne pridobiva na teži, tako kot bi moral.
Sedaj sem začela z dodajanjem in vse kaže na to, da se bova nehala dojiti. Skrbi pa me, ker ima težave s kolki, in bližajo se zimski dnevi z virusi, da ne bi pristala kje v bolnišnici oz. Polikliniki in mi ne bi dovolili, da sem poleg otroka čez noč, zato ker ne dojim.
Imam hčerko staro 3 leta, ki sem jo dojila do njenega prvega leta in sem bila v bolnišnici pri njej lahko, ker sem jo dojila.  
Hvala vam za odgovore!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dojenje in bolnišnica
20.10.2005 14:21:02   
morskadeklica
Na Jesenicah je mama lahko zraven, ne glede na to ali doji ali ne. Je pa za plačat dnevno 5600sit (spanje+zajtrk), če pa hočeš vse obroke, pa okoli 8000.

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2005 14:29:42   
Anonimen
ne razumem zakaj bi mogla pristat v bolnici? ker ma težave s kolki al ker je prelahek al ker bo dobu virus?
js ti predlagam da ga čimprej začneš futrat z adaptiranim mlekom in nehaš dojit na silo če ne pridobiva dovolj od tega. drgač je bla kolegica prejšn mesec v bolnici v lj s tamalo in pustijo mame zravn mislm da do 13 al 14 mesca al dojijo al ne. se kr mal baje zlažejo pa napišejo da si doječa mati če si al pa ne
drgač sem bla pa js na jesenicah s tamalo eno noč kot doječa mati pa mi ni blo treba nč plačat, pa sem dobila vse obroke pa vse...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2005 14:32:49   
Dejča
No, kolikor vem, imajo na Pediatrični kliniki v LJ 8 postelj za mame (sprejmejo pa lahko pbl. 80 otrok - zdaj si pa izračunajte (lahko pa spijo na stolih ipd.). Prednost imajo tiste, ki niso iz LJ in seveda doječe matere.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2005 14:41:15   
Anonimen
ja to pa res..ne vem če je mela pojstlo..a veš da jo morm prov prašat

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2005 14:54:35   
Andra
Porihtajte si nadstandrad, ki stane 2300 SIT na mesec in boste lahko vedno in povsod spremljale otroka, pa še polni penzion boste imele zraven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2005 23:42:24   
andrejaz
Na otroškem oddelku ortopedske klinike si lahko zraven dojenčka. Sploh te nič ne vprašajo ali dojiš ali ne.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2005 23:52:04   
KODA
Jest sem tastarejšega imela v bolnici 9x do prvega leta.Prespala sem na stolu,ali na tleh na spalki.Pa tudi nisem z LJ.Pa se nisva dojila.Tamlajši pa je bil star 10 dni,.ko je bil sprejet na neonatalni odd.,pa sem ga takrat dojila.pa sem se morala  2x na dan vozit35km v eno smer.Pa po cr.Zato ker ni bilo prostora.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.