|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenje in anticelulitne kreme?
14.4.2006 11:52:06   
tulip
Ne vem če to spada na ta forum, a vendar:
Kaj menite o vplivu anticelulitnih krem , ki s svojimi sestavinami prehajajo v telo matere, na dojenega otroka?
Je to nepomembno, ko otrok je že ostalo hrano in se doji le 3x na dan?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dojenje in anticelulitne kreme?
14.4.2006 12:01:57   
taška30
user posted image  Jaz ne vidim povezave. Saj sestavine iz kreme ne prehajajo v krvni obtok, pa potem v mleko. Delujejo lokalno, na mestu uporabe. Saj po prsih se pa ne mažeš z njimi?!?

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2006 12:08:27   
tulip
Ne, a vseeno sem malo skeptična... Kljub lokalnemu nanosu se mi zdi možno, da prehajajo v mleko...
Zato me zanima vaše mnenje oz. izkušnje.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2006 13:39:30   
ona
Imam hčerko 15 mes. in odkar pomnim se mažem s kremami proti celulitu in s tamalo je bilo vedno ve ok in jo še vedno dojim.Tako,da po moje nima vpliva na dojenje!Bolj je kontra reakcija,kako dojenje vpliva na celulit,ker baje,da te kreme niso dosti učinkovite med dojenjem.To sem nekje slišala,nisem pa sigurna.Jaz celulita nimam prav ful,nekaj pa ga vseeno je in se vedno mažem,bolj preventivno,da ga ne dobim še več!

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2006 17:57:58   
niki#
anticelulitne kreme med dojenem definitivno niso primerne.... če gre vse v mleko ( oz. v linfni sistem, kri, mleko ) bodo šle tudi sestavine teh krem, ki absolutno niso namenjene prehranjevanju! Če dojiš se moraš pač tem stvarem odreči!

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2006 18:38:22   
Nej
Jaz sem si v času nosečnosti hotela kupit anticelulitno kremo. Pa sem naletela v drogerijo, ko so strokovnjaki predstavljali neko firmo krem in takih zadev (ne spomnim se katera firma). Pa so mi takrat rekli naj ne uporabljam anticelulitnih krem v nosečnosti, ker so to kreme, ki prodrejo globoko v kožo in lahko tudi v pridejo tudi v kri. Tako da si jih nisem kupila.
Mislim pa da uporaba anticelulitnih krem v mejah normale ne bi škodovala mleko in s tem posledično dojenčku.

(odgovor članu niki#)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2006 22:22:48   
Anonimen
Ma, če bi toliko prehajale v kri in če bi toliko škodovali kolikor doječe mamine in nosečnice "paničarimo" bi seveda na vsaki kremi pisalo, da se jo med nosečnostjo/dojenjem ne sme uporabljati. Če bi res škodovala, bi se proizvajalci že zdavnaj zaščitili s takimi opozorili.

Sicer je pa moje mnenje: za tak denar kot stanejo anticellulitne kreme si raje kupim tekaški dres. Tek definitivno deluje na krvni obtok...

(odgovor članu Nej)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.4.2006 16:40:53   
niki#
caffe a se ne bi raje obratno vprašala?! Zakaj raje ne napišejo, da škodi? Jaz mislim, da je naivno razmišljati, da nam bodo postavljali velike stop znake, če pa lahko pokasirajo .... če na kremi ne piše, da je testirana na nosečnicah in mamicah, ki dojijo in da je to ok potem verjetno ni...!!! 
Nej, če nekaj takoj nima učinka še ne pomeni, da je zdravo ali da ne škodi.... to se lahko pokaže šele  s časoma.... takrat ko že pozabiš kako brezbrižen si bil...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.4.2006 17:11:43   
Anonimen
Ma, ja. Sej zato je pa bolš trenerko alpa tekaški dres kupit. Pa rit zmigat. Je dokazano bolj zdravo. Pa ne gre samo za celulit, ampak tudi za kondicijo, dušo...in predvsem: za MANJŠO RIT! user posted image

< Sporočilo je popravil caffee -- 16.4.2006 17:14:40 >

(odgovor članu niki#)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
16.4.2006 17:26:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?