Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dojenje in št.luknjic na cucu 2.7.2006 21:11:56
|
|
|
|
tulip
|
Pri treh mesecih je še fajn, da se malo pomartra, ko pije iz flaške, da se ne bi prehitro razvadila, če jo še dojiš... Jaz bi ji pustila 1 luknjico, pri čaju sigurno, pri adaptiranem mleku, ki je bolj gosto, pa vidiš sproti - če lepo pije, je ok, če se pa muči, pa kupi cucelj na dve luknji, opazuj jo in boš vedela!
|
|
|
|
RE: dojenje in št.luknjic na cucu 3.7.2006 7:13:59
|
|
|
|
ajdaN
|
Po mojem boš pa mogla probat. Pri nas dodajam in smo šli na št.2 pri 3 mesecih. Ampak še to samo zato, ker se mulcu ni več dalo matrat . Zgleda mu je pri meni hitreje teklo, ker je bil fertik v 20 minutkah, po flaši je pa vlekel tudi pol ure. Ko sem mu dala večji cucelj ni bilo nobenega problema več. Na št. 3 sva šla pa pred parimi dnevi. Tako da probaj najprej z 1 (sploh za čaj), potem boš pa videla. Večjega greš še zmerej lahko kupit. Če ti zdaj lepo pije iz 1, je ne begaj z večjim.
|
|
|
|
RE: dojenje in št.luknjic na cucu 3.7.2006 10:25:14
|
|
|
|
natalia
|
kaj pa tiste s spremenljivim tokom? lp
|
|
RE: dojenje in št.luknjic na cucu 3.7.2006 11:15:27
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Zdravo- jaz ji za čaj in vodo še vedno dajem eno luknjico, za adaptirano mleko pa dve (stara je 3 mesece), sem pa kupila tudi dude s spremenljivim tokom, pa so obup- se skoraj zadavi zraven, pa se, če že spije- jo potem začne trebušček bolet, ker gre očitno prehitro... tako, da jih jaz odsvetujem...
|
|
|
|
RE: dojenje in št.luknjic na cucu 3.7.2006 15:20:22
|
|
|
|
ajdaN
|
Tudi jaz odsvetujem spremenljiv pretok, sploh če je otrok še dojen zraven. Naš se je tudi skoraj zadavil že pri 1 črtici, ker mleko dobesedno teče v usta. Če je pa izključno na flaši, je pa za probat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?