dinka
|
glede hrane pazim- ne jem mlecnih izdelkov (zdaj ze 4 dni, mi je tako svetovala pediatrinja, da so lahko problem mlecne beljakovine-bom videla) namesto tega pijem rizevo mleko, par dni nazaj sem pila sojino, pa se bojim da tudi ni good, ker soja je lahko kar problem, ne vem, bom videla; ne jem solat, ne sadja, ostalo pa vse prekuhano, jem skoraj vse razen strocnic, zelja, gob, med se mi tudi zdi alergen pa sem ga opustila, raje jem marmelado, domaco slivovo ... mislim, da nekaj pac moras jesti, ker to tudi no dobro ne zame niti za otroka. Bom poskusila pa videla. Ne moreva pa vedno podreti kupcka, mi je patrozna svetovala 10 minut naj cakam, ce ne bo kupcka-pac ne bo. Pa vidim da ni res, ce ga polozim lezat pa skusam cez nekaj casa spet, podre kupcek ... ne pa vedno. Pa se to se mi zdi, da ce spi, kupcka ni ... ne vem, vsaj pr nama je tako, zato mi je to najvecji problem ponoci, ker itak bi rada videla da zaspi pr dojenju, jaz pa ga potem se nekaj tam premetavam in sam cakam kdaj se bo zbudil ... Semj se odlocila da bom dojila, dokler bom imela mleko, ce bo pa se bolj hudo bom mogoce poskusila z dodatkom, pa si bom mleko crpala, da mi ostane, bom videla ... poskusis vse hvala vam za odgovore in da delite svoje izkusnje tudi z drugimi, to se mi zdi super in pohvale vredno.
|