|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenje-vnetje pod pazduho
17.2.2005 21:22:44   
ajf
pravkar me je klicala prijateljica in ima eno težavo, seveda sem ji svetovala ta forum, samo trenutno nima interneta; v glavnem ima sina, ki je star 3 tedne, pravi, da doji, vendar dodaja, ker je imela krvave bradavice (v porodnišnici so ji vcepili kot marsikateri mami, da je slaba mama, če ne doji); skrbi jo, ker je sin začel zavračat dojko in se sprašuje, če je mogoče vzrok v tem, da ima gnojno vnetje pod pazduho -ne ve zakaj(ali je možno, da vpliva na okus mleka?:zmeden:) ali pa zato, ker se je razvadil piti iz steklenice.
hvala za kakršno koli mnenje
Neposredna povezava do sporočila: 1
17.2.2005 21:29:00   
ISABELA
Verjetno zavrača dojenje zaradi stekleničke. tud pri ans je bilo tako, tko da sem si mogla mleko črpat da je pila po steklenicki. Zjutri sem jo se lahko podojila, pol pa nic vec.
Bradavice ap če nima nobene maze, anj si anmaze z bepantenom.

LP:metulj:

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2005 21:46:57   
žiža
Jaz mislim da vnetje pod pazduho ni razlog za zavračanje. jaz sem imela odprto rano na dojki (po operaciji) mi je par dni ven teklo. Smrdelo je kot :hudicek: bolelo še bolj, pa sem kljub temu morala dojiti. Po navodilih vseh mogočih zdravnikov in svetovalke pri mednarodni ligi za pomoč doječih mamic. Je bila :duda: pridna in se je potrudila tako kot jaz.

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2005 21:47:47   
žiža
Aja naj gre k zdravniku če ima vnetje, da se ne bo kam razširilo.

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2005 10:35:33   
Anonimen
ja hudimano..a ona kr z gnojnim vnetjem okol šeta? in to pod pazduho kjer je polno bezgavk in je lahko kaj res narobe?? hit k dohtarju, tamal bo pa tut s flašo gor zrastu, če drugače ne gre.

lp, lara

(odgovor članu ajf)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Privatni vrtec!
ttamariskaa

Če vaš otrok ne bi bil sprejet v vrtec, bi ga raje vpisali v privatno varstvo ( več otrok različne starosti ) ki je ponavadi dražje, ali v privatni vrtec ( otroci v skupini s sovrtniki ), ki pa bi bil 30% dražji od vrtca?

otrok bi ostal doma ( babice, dedki ) (53%)

privat vartstvo (21%)

privatni vrtec (27%)

Število vseh glasov: 868

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!