|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenje,dodajanje....
28.11.2007 17:05:21   
mamica25
Stare smo 4mesece in nekaj dni...danes smo imele zdavnika in nam je sestra rekla da naj začnemo z jabolko po 5mesecu...naj povem da dojim in dodajam novolac..kdaj ste žačele vi?
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dojenje,dodajanje....
28.11.2007 17:21:06   
kšpela
moja bo zdej kmalu stara 4 mesece in je bla glih patronazna danes pri meni in je rekla da ko dopolne 5 mesecev bomo zaceli uvajat gosto hrano in nic prej.

(odgovor članu mamica25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2007 18:02:14   
Anonimen
Začeli sva pri dobrih 5,5 meseca, pa mi je žal, da nisem počakala do polnih 6. Je bila pa izključno dojena do takrat.

(odgovor članu kšpela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2007 18:06:12   
biga
Začeli smo pri 5 mesecih in 10 dneh, ker nam je zaradi manjšega porasta teže tako svetoval pediater, sicer bi počakali do 6. meseca. Otrok je namreč imel alergijo na kravje mleko. Zdaj pri dobrih 6. mesecih še vedno uvajamo vsako živilo tri dni zaradi morebitne alergične reakcije. Čez kak mesec bomo pa začel mešat živila in uvajat meso. Z glutenom in mlečnimi izdelki bomo počakali.

(odgovor članu mamica25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 18:49:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mamica25)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2007 18:58:03   
2 Sraki
Mi pri dobrih 4 mesecih. Sicer pa prva dva meseca itak samo 2-3 žličke, šele nato se potem konkretne količine začnejo. Pomoje nima kaj škodit.<

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.11.2007 19:16:50   
pikalonca
Mi pa skoraj pri 6 mesecih.Začeli smo s korenčkom,pa potem pire krompirjem,a zelenjave ne mara tudi po večih poizkusih.Sadje pa obožuje in tudi sadno-mlečne kašice,ki se mešajo z vodo.Uvajamo se nekje dobre tri tedne,a smo še vedno predvsem na dojenju.Nič ne bomo hiteli,vse bo še prišlo s časom user posted image

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2007 1:18:48   
kšpela
moja bo stara 4 mesece in je bla par dni nazaj patronazna pri nas in je rekla da moramo pocakati da dopolne 5 mesecev.ena moja prijateljica je zacela uvajati pri 4 mesecih in ni cist nic narobe z pikico.

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.12.2007 14:47:20   
laruska
Začeli sva pri šestih mesecih. Je lepo in z veseljem jedla novo hrano. Še vedno pa se drživa tega, da ima novo živilo 4dnevno "testiranje". Stara je 9,5 m.

(odgovor članu mamica25)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?