Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: dojencek alla baby born 7.8.2011 20:29:06
|
|
|
|
Ribica **
|
Baby born je mal smotan za take male, poglej za kako Baby Anabell ali Chou Chouja. Ta dva sta velika 48cm (vsaj bila sta nekoc) in jih nekako bistveno lazje oblacil v oblacila za prave dojencke - ce ne pa v Kiku kak kos kupis
|
|
|
|
RE: dojencek alla baby born 7.8.2011 20:43:15
|
|
|
|
Micy
|
Babyborn je za en drek 1. je drag k pr norcih 2. je trd, težko se ga premika 3. za ta denar je čist premal funkcij, vse moraš dokupit Ne vem, raje ji kupi malo večjega dojenčka ki je malo bolj mehak. Jest sm ji vse dojenčke kupila v Eleclerku, z vsemi dodatki. Ima pa tudi Babyborna, ki ga je dobila za božička, pa moja pikica ni nič zadovoljna. Pravi, da samo lula, joka pa nič. Poleg tega so pa vse stvari,ki jih hočeš met zravn full drage. Tko da jest priporočam, druge dojenčke, pripomočke pa kupiš v KIKU. Lep večer Micy
|
|
RE: dojencek alla baby born 7.8.2011 21:09:02
|
|
|
|
TomTaylor
|
podpis pod ostale. Imamo Baby borna (in enih 6 pritlikavih dojenčkov) pa se najraje igra z manjšimi (ker imajo telo iz tekstila in so mehki in lahki). Baby born ji je padel na boso nogico, na palec - lahko slikam nohtek kakšnega ima...Baby born my ass...Kupili smo ga pa pred leti, ko je bila tavečja še čist mala, pa ga tut ona ni marala kaj preveč. Se je igrala, ampak je rajši imela kkšno punčko... Ja, pa oblekice zanj smo kupovali v KIK-u, velikost 48-50 - so cenejše kot od Baby born firme. A se katera spomni s kakšnimi dojenčki smo se me igrale (no, jz sem se). Bil je v velikosti pravega dojenčka, telo pa je imel iz blaga. Joj, jz se prav spomnim, kako sem oboževala svojega Markota..Ne vem, če je možno še kje kupiti takšnega dojenčka. Meni je bil igrača numb. 1.
|
|
RE: dojencek alla baby born 7.8.2011 21:15:23
|
|
|
|
BellaB
|
Tisti dojencek je bil zakon. :D
|
|
|
|
RE: dojencek alla baby born 7.8.2011 21:48:41
|
|
|
|
Aja1
|
Jaaaa, tisti dojenček je bil res zakon. No, pri nas je še. Za to našo Matejko se cukata moji hčerkici. Obema je všeč, meni se pa dojenček smili, ker ga tako vlečeta (jaz sem pa prav pazila, da je ostala lepa).
|
RE: dojencek alla baby born 8.8.2011 4:26:44
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: BellaB Tisti dojencek je bil zakon. :D ahhhhhh.......moj Igor.... hvala za nasvete! bom definitivno upostevala!
|
|
RE: dojencek alla baby born 8.8.2011 8:42:32
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: BellaB Tisti dojencek je bil zakon. :D ahhhhhh.......moj Igor.... hvala za nasvete! bom definitivno upostevala! kaj ste imele vse fantke?
|
RE: dojencek alla baby born 8.8.2011 8:45:17
|
|
|
|
Čebel@
|
naša pupa je dobila fantka(k sem rodila),obstaja pa tudi punčka...lahko se kopa,ima dudo(zapre učke),flaško,lula,ima pleničko in kahlico,žličko in krožnik in sladoled-če hočeš poiščem na netu
|
|
|
|
RE: dojencek alla baby born 8.8.2011 9:57:43
|
|
|
|
lenika83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: BellaB Tisti dojencek je bil zakon. :D ahhhhhh.......moj Igor.... hvala za nasvete! bom definitivno upostevala! kaj ste imele vse fantke? Jaz sem imela Mojco Jaz sem tudi razmišljala o baby bornu za 2. rojstni dan, samo imam še čas za razmislik in si bom še mogoče kaj premislila. Drugače pa bi nam med vsemi temi dojenčki edino baby born prišel v poštev, ker mala nonstop pravi "mijam", ko vidi dojenčka in že nese v bide in pere. Poleg tega se pa igra doma izključno s pupo, ki je trda, ker jo edina uboga in sedi, ko ona tako hoče. Mehke pa je ne ubogajo in ji gredo na živce Samo sem pa malo iskala po netu (predvsem ebay) te pupe in sem ugotovila, da je to za celo študijo narediti. Sploh nisem vedela, da obstaja toliko raznih baby bornov. Na koncu pa sploh nisem vedela kateri je tisti najbolj "originalen", ker je en milijon nekih mini baby bornov ali kako sem jim že pač reče. So pa preko neta naročeni absolutno cenejši kot tukaj pri nas kupljeni, ker to pa res lahko bankrotiraš.
|
|
|
|
RE: dojencek alla baby born 8.8.2011 10:06:25
|
|
|
|
TomTaylor
|
jz sem pred cca 5-imi leti za "običnega" baby borna (ko še ni bilo črnčkov, pa mini baby bornov) s kahlico, 3 emi pleničkami, posodico, žličko, 2 dudicama, flaško in 3 zavitki baby born hrane, dala točnih 45 evrov, v trgovini. Glede kopanja baby borna - ker baby born lahko je in pije in tudi lula in kaka (ima luknjice in cevčice v telesu) se pri kopanju "napije" vode in mu potem voda, kljub temu, da ga "odtečeš" še vedno pricurlja ali iz "lulike" ali pa iz ust. Naša tavečja je po kopanju težila, da bo dojenček spal pri njej v njeni postelji (ker ga mora ponoči dojit ) in je bila posledično postelja zmočena....No, samo toliko v vednost, ker tvoja rada "mija"
|
|
RE: dojencek alla baby born 8.8.2011 10:11:51
|
|
|
|
Ribica **
|
Jaz sem dobila Baby Borna pri 7 letih in je bil super nalozba. S tem sem se najvec preigrala, pa z Žigatom od sestre tudi - ja, tudi ona je imela fantka Ampak za manjse je boljsi tak, ki ima mehko telo, BB pa potem, ko so malo vecji. Jaz nisem pogresala funkcije joka, saj mu itak roka piska pa solze tecejo.
|
|
|
|
RE: dojencek alla baby born 8.8.2011 10:19:56
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica ** saj mu itak roka piska pa solze tecejo. ja, sam, za roko stisnit mora že starš bit dovolj močan, pa naš BB sploh ne "zacvili", solzice pa tut pritečejo samo, če je prej popil kaj vode
|
|
RE: dojencek alla baby born 8.8.2011 11:01:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Micy Ne vem, raje ji kupi malo večjega dojenčka ki je malo bolj mehak. Tko da jest priporočam, druge dojenčke, pripomočke pa kupiš v KIKU. Se strinjam. Tudi jaz nameravam tamali kupit enga "tapravga" dojenčka, s tem mislim po velikosti ne živega , sam baby born mi sploh ni všeč in kolker tamalo opazujem, se že zdej raje igra z mehkimi dojenčki. Leclerc ima skoz ene akcije takih dojenčkov pa dodatkov in res bistveno ceneje. Oblačila pa kupi v Kiku. Jaz sem jih prišparala od tamale, ko je nosila 50-ko pa smo jih nekaj kupili.
|
|
|
|
RE: dojencek alla baby born 8.8.2011 12:26:52
|
|
|
|
BellaB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: BellaB Tisti dojencek je bil zakon. :D ahhhhhh.......moj Igor.... hvala za nasvete! bom definitivno upostevala! kaj ste imele vse fantke? Jst tega dojencka sicer nisem imela, sem imela eno drugo puncko, ki je bla na baterije in plosco in je jokala ali se smejala. So jo kupli pa v Italiji
|
|
|
|
RE: dojencek alla baby born 8.8.2011 12:34:06
|
|
|
|
rozilu
|
ker mala nonstop pravi "mijam", ko vidi dojenčka in že nese v bide in pere. Naša gre kr sebe umit. Dojenčka se zaenkrat ni spomnila oprat - še dobro, ker ima telo iz blaga . Ima pa še flaško - kao pije (zraven spušča zvoke, potem podre kupčka in zaspi), in se smeje itd. Samo ene funkcije so na nogi in roki, pa še jst ne morem tistega stisnit, kaj šele mala... Mu/ji pa z veseljem daje flašo; pa še sama "popije" malo . Mislim, da so ga nabavli v BC. Ko je pri babici se pogosto igra z dojenčki od sestrične (ene miljavžnt jih ima)... mali, veliki, težki, iz blaga... moji je vseeno . Ja ta baby born pa preverjeno pušča - nečakinja ima enega, kdo ve kdaj ga je nazadnje umivala, pa smo bli zadnjič vsi mokri od njegovega lulalnja . PS: jst sem tudi imela uno veliko 50 cm pupo - punčko Asjo (na srečo sem eksotična imena porabla za igrače in mačke; otroku sem dala bolj normalno )
|
|
|
|
RE: dojencek alla baby born 8.8.2011 13:35:58
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: BellaB IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: BellaB Tisti dojencek je bil zakon. :D ahhhhhh.......moj Igor.... hvala za nasvete! bom definitivno upostevala! kaj ste imele vse fantke? Jst tega dojencka sicer nisem imela, sem imela eno drugo puncko, ki je bla na baterije in plosco in je jokala ali se smejala. So jo kupli pa v Italiji A CICCIOBELLO ? http://i69.servimg.com/u/f69/14/69/59/23/00910.jpg
|
|
RE: dojencek alla baby born 8.8.2011 16:28:48
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: BellaB IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: BellaB Tisti dojencek je bil zakon. :D ahhhhhh.......moj Igor.... hvala za nasvete! bom definitivno upostevala! kaj ste imele vse fantke? Jst tega dojencka sicer nisem imela, sem imela eno drugo puncko, ki je bla na baterije in plosco in je jokala ali se smejala. So jo kupli pa v Italiji A CICCIOBELLO ? http://i69.servimg.com/u/f69/14/69/59/23/00910.jpg a je pela: (fonetično).... điri điri dondo kaska la mondo kaksla la tijera tuti đupetera? to sem mela jst! pa še hodila je.
|
|
RE: dojencek alla baby born 8.8.2011 16:39:52
|
|
|
|
StrawberrY
|
Miš, jest ti poklonim našega Luka (igračo, ne otroka ). je velik, mehek, joka. Cunjice pejt pa kupit v Kik, sej tamala miš ne bo vedla, da je rabljen.
|
|
|
|
RE: dojencek alla baby born 8.8.2011 16:40:23
|
|
|
|
SMT3
|
IZVIRNO SPOROČILO: BellaB IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: BellaB Tisti dojencek je bil zakon. :D ahhhhhh.......moj Igor.... hvala za nasvete! bom definitivno upostevala! kaj ste imele vse fantke? Jst tega dojencka sicer nisem imela, sem imela eno drugo puncko, ki je bla na baterije in plosco in je jokala ali se smejala. So jo kupli pa v Italiji Jaaaa,pa oranžne kratke skraužlane laske je imela.Moja je bla Beba
|
|
|
|
RE: dojencek alla baby born 8.8.2011 16:43:56
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Miš, jest ti poklonim našega Luka (igračo, ne otroka ). je velik, mehek, joka. Cunjice pejt pa kupit v Kik, sej tamala miš ne bo vedla, da je rabljen. iiiii! p še ime mi je ful všeč. ga ne bomo nič prekrstovali.
|
|
RE: dojencek alla baby born 8.8.2011 16:53:25
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Miš, jest ti poklonim našega Luka (igračo, ne otroka ). je velik, mehek, joka. Cunjice pejt pa kupit v Kik, sej tamala miš ne bo vedla, da je rabljen. iiiii! p še ime mi je ful všeč. ga ne bomo nič prekrstovali. A pol velja? Kdaj ti ga lahko pošljem
< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 8.8.2011 16:54:27 >
|
|
|
|
RE: dojencek alla baby born 8.8.2011 16:54:12
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
18. 8. ima RD.
|
|
RE: dojencek alla baby born 8.8.2011 16:55:59
|
|
|
|
StrawberrY
|
Pošlji naslov na zs, pa ga do četrtka (najverjetneje že jutri, ampak za ziher pa do četrtka) sigurno pošljem!
|
|
|
|
RE: dojencek alla baby born 8.8.2011 16:59:48
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* 18. 8. ima RD. jz pa en dan za njo. Sej mi ni treba nič kupovat, kkšno malenkost..
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?