|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenčki in grmenje
25.5.2007 20:56:26   
štorkljica
Mene pa zanima kako to ponoči izgleda, dojenček - spanje - grmenje? Ali jih to ful moti, se zbujajo in jokajo zraven.... Danes je pri nas sicer v daljavi že nekaj zagrmelo glih ko sve se spat dajale, ampak nič preveč glasnega, sam vem kako bo poleti ko so tiste ubitačne poletne nevihte ob katerih še mene srh spreletavauser posted image
Tiste z iskušnjami malo povejte kako je tole pri vas izgledalo...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dojenčki in grmenje
25.5.2007 21:10:43   
Arabela
Pri nas je v zadnjih dnevih večkrat grmelo... ponoči sploh ni registrirala, je lepo spala, le mami je bila cela trda od strahu, ker je res blizu nas sekalo..

Popoldne  pa je tudi ni motilo.. je grmelo in lepo dežek padal, mala pa spala ko polhek...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2007 21:30:46   
ajja
Ko naš fant spi, spi in ga ne moti nič. V zadnjih dneh je tudi pri nas nekajkrat grmelo pa se sploh ni zmenil za hrup. Je pa zato bilo strah mene.user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2007 22:35:50   
Pikabu
Eme pri nas ni motilo do sedaj. Šele sedaj je začela govoriti, da grmi, pa pride k meni, je pa še ni pretirano strah, ji tudi mi ne pokažemo, da bi nas bilo, prej je pa vedno lepo, brez problema vse prespala. Tudi ponoči se ni zbujala, ko sem jaz samo gledala, kaj se dogaja zunaj. Maks pa tudi vse prespi.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
25.5.2007 22:39:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2007 22:41:00   
Maxica
Niti ta velik niti user posted image  do sedaj na to nista dala kakšne pozornosti.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2007 22:53:53   
Shorty_
tudi moja 5 mesečnica sploh ne porajta da se znaj kaj dogaja in sladko spančkauser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.5.2007 0:02:03   
bygi
Našo šestmesečnico je pa blo strah. Je bila cela histerična, da sem jo morala 10 minut mirit in cartat.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.5.2007 22:29:20   
majas
Mi smo lepo prenesli grmenje...je spala ko top... je mene bilo bolj strah in sem se večkrat zbudila user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu bygi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.5.2007 22:54:47   
eya
Nikoli se ni bal grmenja, vsaj do sedaj ne.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?