|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenček med spanjem?
6.1.2005 12:17:04   
Pilar
Lep pozdrav vsem!

Mene nekaj zanima: kakšni so vaši dojenčki med spanjem? Naš se namreč veliko oglaša( stoka, jamra), malo pojokca, smeje ,kremži,...pa nem, če je to čisto normalno:zmeden:?

No, upam, da se mi kaj oglasite, pa pa.:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dojenček med spanjem?
6.1.2005 12:26:31   
niki5
naš je do nedavnega skoz brundal, jamral, kot da bi pel, vzdihoval sedaj je pa čudežno nehal. Star je pa 2 in pol meseca. Smeje se pa še vedno in pa vzdihuje tudi. Mislim, da je to normalno.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dojenček med spanjem?
6.1.2005 12:29:31   
Anonimen
Moj ni več dojenček, ampak danes ponoči se je naprdnil, da hoče imeti na rokah rokavice...

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   dojenček med spanjem?
6.1.2005 12:58:56   
Anonimen
Moj tudi ni več dojenček, pa se je včeraj ponoči ob 1-ih spomnil, da bi TV gledal.

Sicer pa so najlepši ko spijo:-=))

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   dojenček med spanjem?
6.1.2005 13:13:13   
Dadi
o Splišni si me pa prov nasmejala:)-:)-:)-:)- A je hotu met tudi štumfe??

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dojenček med spanjem?
6.1.2005 13:16:51   
tilka
Moja je v začetku takšne glasove spuščala kot kakšen star, zahtripan dedec. Sedaj je šest mesecev in je ponoči mir (razen občasnega stokanja). Čez dan pa vse sorte, od kričanja, cviljenja, hripanja, krhanja, ...pa ne vem sploh kako bi to opisala.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dojenček med spanjem?
6.1.2005 13:18:53   
Anonimen
Ne, Dadi, za nogavice ga je že minilo. Zaenkrat...

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   dojenček med spanjem?
6.1.2005 13:37:33   
Mojca20
Ne vem koliko starega dojenčka imaš. Naš je 9 mesecev, spi pri meni, pa ga je po celi postelji dovolj. Vrti se kot na vrtiljaku, enkrat ima glavo gor, drugič dol, stoka... itd.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   dojenček med spanjem?
6.1.2005 13:43:19   
Tinca7
Ja, tudi moja princeska se oglaša kot kakšen star dedec. Včasih prav renči. zadnjič sem hotela že psa nahrulit, potem pa sem ugotovila, da zvoki prihajajo iz posteljice:zmeden::ups:.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   dojenček med spanjem?
6.1.2005 13:50:07   
ajf
naša je tudi "brundala", tako, da je mož rekel, če smo kupli medveda namesto punčke;)

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   dojenček med spanjem?
6.1.2005 15:51:54   
Tejči
Naša je stara 3 mesece in lepo čisto tiho spančka..zaenkrat:)- Vendar se pa vedno zbudi na hrbtu, čeprav jo vedno položim na bok in obložim..očitno ji bolj paše na hrbtu.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   dojenček med spanjem?
6.1.2005 17:50:08   
Miško
Hi

Naš skoraj 3 mesečnik se med spanjem veliko smeji, včasih se prav zakrohota, tako da se kar ustrašim. Sicer pa ponoči,ko postane lačen, začne stokati in jamrati, vendar vse v spanju. Potem ga podojim, ga dam nazaj v posteljco in kakšnih pet minut še stoka in se premetava (ne vedno) in potem spi dalje.

Spi pa vedno samo na hrbtu, zadnja dva tedna pa tudi redno zbrca odejico s sebe. Smo ga poskušali stlačit v vrečo za spanje, vendar se je vedno zbudil in začel jokat, ker je ni uspel zbrcat s sebe. Tako smo sedaj kar odkriti, pa ne vem, ali naj se sekiram, ali kaj. Saj živimo v bloku in je v stanovanju kar precej toplo, čeprav imam radiator v spalnici zaprt, je še vedno 21°C. Upam, da se ne bo prehladil, ker res ne vem,kaj naj naredim, da bo ostal pokrit.

Lp

Miško&Matija

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   dojenček med spanjem?
6.1.2005 21:15:12   
BARBARA R.
Že od vsega začetka spi mirno in tiho.Še vedno hodim v strahu preverjati če še diha.

:muca:

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   dojenček med spanjem?
7.1.2005 11:24:52   
BONI*
Uf, jaz sem pa že mislila, da smao naš Luka tako čudno diha in se še drugače čudno oglaša v spanju. Najhuje je prve pol ure spanca. Včasih mislim, da se bo kar zadušil, ko tako sope, hrope, hrka, smrka, renči in ne vem kaj še vse. Res pa je, da prve pol ure tudi še dosti poliva, tudi če smo lepo podrli kupčka. Zato ga dajemo ležati striktno samo na bok.

Lp, Boni

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   dojenček med spanjem?
7.1.2005 13:24:34   
Bejba
Tudi mi imamo doma malega "renčača". Poleg tega, da spušča raznorazne glasove, se neprestano nekaj preteguje in pri tem tako jamra kot bi hodil na Triglav. Ko ga dam spat na trebušček pa nekaj časa s smrčkom rije kot krtek in jamra, potem pa se umiri in lepo zaspančka. Ma kaj bi brez naših sončkov, kaj?

LP; B

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   dojenček med spanjem?
7.1.2005 15:14:31   
Pupica
naša princeska je kot :angel:.Mirno spokojno spančka, občasno, pa jokec, stokec, kemženje, no pa prdci tut uidejo:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?