|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenček in muce
17.6.2007 7:36:31   
amaya
Mene pa nekaj zanima. Trenutno otrok nimam, sem pa novopečena nosečnica. Doma imam živali in sicer muce (3), katerim se ne bi odpovedala, saj sem zelo navezana nanje. Zanima me, kako gre skupaj situacija dojenček:mucke. Ima katera od vas podobo situacijo? Muce so sterilizirane, čiste in prave carte. Prosim vas za mnenje...hvala, pa lepo nedeljo želim prav vsem mamicam tega svetauser posted image

Zaljubljena sem v tri fante...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dojenček in muce
17.6.2007 7:58:53   
IWONA
Jaz tukaj ne vidim nobene težave in ne vem zakaj bi se jim odpovedala

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.6.2007 8:03:38   
Udb
In v čem je težava? Naš mali je nor na živali. OK, nisem pustila, in ne pustim, da bi mu skakale v poteljico al pa kaj podobnega, pa tudi želje niso imele - ostalo pa super, da jih ima rad. Ko so se naveličale njegovega božanja, so pač odkorakale!

(odgovor članu IWONA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.6.2007 8:57:45   
amaya
Ne vem...sej se jim ne bi odrekla, samo sekirala bi se ful. zdaj ste me pa potolažile in vidim da se vse da. Zadnjič mi je znanka pravila zgodbo, kako so dali eni (bedaki) usmrtit psa, ker je bila ona noseča...pa tej ljudje naj bi imeli radi živali...graweuser posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.6.2007 9:23:32   
eya
Ah, to pa res ni noben problem. Saj so muce skoraj pri vsaki hiši, pa otroci tud.

Ne razumem ljudi, ki tako komplicirajo, da dajo psa usmrtituser posted image user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.6.2007 9:31:27   
Marogica
TUdi jaz ne vidim nekega problema, če imate doma muce. Na začetku, boste malo bolj previdini, da pač kakšna muca ne popraska dojenčka, v igri, seveda...TO pa je tudi vse. Mi imamo psa in to velikega, pa so se eden na druga lepo navadili...

Jaz bi se na tvojem mestu bolj bala, da ne bi dobila toksoplazmoze, če so mucki tudi zunaj...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.6.2007 10:27:01   
bucka01
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Jaz bi se na tvojem mestu bolj bala, da ne bi dobila toksoplazmoze, če so mucki tudi zunaj...

Se strinjam vendar če si jo pa že prebolela potem pa ni panike!

P.S. ko smo pri nas dobili  prvega dojenčka smo v stanovanju imeli 2 psa velikosti labradoecev pa smo se zelo dobro štekali.user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.6.2007 10:30:47   
ajja
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

OK, nisem pustila, in ne pustim, da bi mu skakale v poteljico al pa kaj podobnega, pa tudi želje niso imele - ostalo pa super, da jih ima rad.

Pri nas je čisto ista situacija. Se pa mali vedno, ko zagleda mačka, smeji na ves glas in iz vsega srca, tako da ju je prav lušno gledat. Nobene panike, pa bo.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?