|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenček in 14mesečnik v enaki sobi?
1.11.2004 11:34:53   
Moyca_
res ne vem kaj bi. Spomladi se selimo na svoje in tam bosta imela vsak svojo sobo. Sedaj sva še pri njegovih in je mali z nama v sobi. Malega imamo danes namen dati spat v drugo sobo (dali pa še ga nismo do zdaj, ker se parkart ponoči zbudi in je tako enostavneje). Sedaj dobimo kmalu dojenčka (najkasneje čez 4 tedne) pa se mi že zdi prepozno da ga dam v svoj prostor.
Da pa še imamo dojenčka v enakem prostoru pa se mi zdi ga bo dojenček non- stop zbujal. Več prostora ni- da bi dali vsakega v svoj prostor.
Res ne vem kaj bi?
Naj dam dojenčka v svoj prostor??


hvala za odgovore
:duda::duda::duda:
:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dojenček in 14mesečnik v enaki sobi?
1.11.2004 11:46:36   
princeska Zala
Po mojem je pametno,da ga poskusiš v teh 4 tednih navadit spati v svoji sobici.Drugače se lahko zgodi, da boš ponoči tolažila kar oba.Poskusi mogoče te pa sinček preseneti.Upam da ti uspe!

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dojenček in 14mesečnik v enaki sobi?
1.11.2004 13:16:04   
Taša
Mi imamo taveliko 5 letnico v svoji sobi, že od 1 leta naprej. Ko sem bila noseča z tamiceno nisem niti razmišljala da bi bili skupaj v sobi. Tavelika spi kot top in se mi zdi hudo da bi jo tamicena ponoči zbujala, zato tamala spi zraven naju v sobi. Najbolj sem jo pa dala v najino sobo zaradi sebe, da mi ne bi bilo treba ponoči veliko vstajat in hodit v drugo sobo. Tako jo imam sedaj zraven svoje postelje in je super čeprav se ponoči ne zbuja. Jaz bi jo oz.bi ga dala kar zraven sebe v tvojo sobo, predvsem da boš sebi olajšala zadevo....LP

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dojenček in 14mesečnik v enaki sobi?
1.11.2004 13:33:20   
Tiki
Pri nas je tako, da 21 mesečnica spi z očijem v otroški sobi, 7 mesečnik pa pri meni v spalnici. Oba se še zbujata ponoči - pika 1-2krat, pikec 3-4krat in le tako se vsaj približno naspimo.
Že dve leti nisem spala 6 ur skupaj, pa še nič ne kaže, da bi lahko v kratkem.
Poskusi kot se tebi zdi najbolje, potem boš videla, če otročku ustreza ali bo treba poiskat drugo rešitev. Mi smo tako sproti reševali ta problem in zaenkrat je tako, kot sem napisala zgoraj.
Lp

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dojenček in 14mesečnik v enaki sobi?
1.11.2004 13:44:16   
Anonimen
Po mojem je tudi 4 tedne še dovolj, da poskusiš z uvanjanjem spanja v drugi sobici. Ja, če ne bo šlo, pa bo res najbolje, če bi na pomoč lahko priskočil očka.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.




TV
Evica22

Koliko časa na dan gledajo vaši malčki TV?

manj kot pol ure (34%)

več kot pol ure (21%)

več kot eno uro (25%)

več kot dve uri (6%)

kolikor sam hoče (14%)


Število vseh glasov: 131

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!