tamina
|
Jaz pa imam 3 tedne staro dojenčico doma in ko, se doji se mi zdi popolnoma histerična pa ne vem čist točno v čem je problem.. Že od rojstva se hoče zelo pogosto dojiti- tisto navodilo iz porodnišnice dojenje na 3 ure sloh ne pride v poštev pri njej.. Posledično imam zelo veliko mleka, ampak ona tudi, ko je že opolnoma sita, še kar naprej se hoče dojiti, potem pa skoraj polovico od tega polije, ker ima enostavno preveč. Med dojenjem morava večkrat kupčka podreti, ker poje precej zraka, vmes ji začne mleko teči iz nosa, iz ust, začne kovcat, riga, poliva, se dostikrat razjezi pa še kar naprej hoče sesati... Probavam jo zamotati z dudo, ampak ni pretiranega uspeha. Ful mi je hudo, ker se mi zdi, da tako histerično je, da sploh ne utegne uživati v dojenju, namesto, da bi lepo cuzala dokler ni sita in potem izpustila bradavico, ona pač hlasta, kovca, se jezi, bljuva, cmoka, bradavice pa ne spusti tudi po 40-60 minut oz. znori če jo skušam odstaviti. Res ne vem kaj delam narobe in kaj naj naredim, da začneva obe uživati v dojenju... A ima kdo kakšen nasvet ali izkušnjo z dojenčkom, ki se hoče kar naprej dojiti, čeprav je že zdavnaj sit??
|