Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dojenček in priča na poroki 7.1.2011 18:10:34
|
|
|
|
nusi
|
jaz ne bi bila sporščena če bi me skrbelo kako je doma z dojenčkom, zato bi verjetno pri tako majhnem dojenčku mesto priče odklonila. če si res želiš si ali izčrpaj dovolj mleka, da ga bo mama lahko vmes nahranila ali pa mu daj adaptirano mleko (od enkrat ne bo nič narobe, samo verjetno bodo tebe joške tiščale). Obe varianti prej nujno sprobaj, ker lahko, da ne bo maral AM, ali sploh ne bo hotel piti po flaši.
|
|
|
|
RE: dojenček in priča na poroki 7.1.2011 18:15:55
|
|
|
|
scarlett_
|
Jaz sem imela na svoji poroki hčerko staro 4 mesece ves čas pri sebi in je vse prespala, samo vmes je pojedla. Je pa res, da je bila poroka v krogu najinih družin in ni bilo nič hrupnega, vsi smo se ozirali nanjo. Moje mnenje je, da bi se lahko z nevesto dogovorila, da vseeno skočiš domov podojit, kot si napisala, da bi, če bi bila samo med svati .. ampak glede na to, da ti je vseeno ponudila častno mesto priče, verjetno itak razume .. Sicer pa poskusi s črpanjem mleka in otroka nahrani tvoja mama ..
|
|
|
|
RE: dojenček in priča na poroki 7.1.2011 18:22:58
|
|
|
|
tix
|
Nevem kako znaš komplicirat in kako gre dojenje. Če gre lepo ni problema, če bo pa na flašk imaš pa s seboj. Mulček bo takrat pol leta star in jaz bi se odzvala povabilu. Med obredom bi bil mali z atijem, ostalo pa z mano, če bi bila potreba.
|
|
|
|
RE: dojenček in priča na poroki 7.1.2011 18:33:06
|
|
|
|
melanija
|
Saj takrat bo star 6 mes, jaz bi vabilo sprejela, saj neke hude vloge pa nimaš in lahko te bojo pogrešali. Civilna poroka 15 min + nekaj časa za slikanje in še eno uro cerkvene poroke če je, in to je to. Jaz sem bila tudi priča, ko je bil otrok star približno tako kot tvoj, vem da sem še polno dojila, pa nisem imela nobenega problema, tudi na velčerjo sem šla in ostali smo do polnoči. Lansko leto sem bila na dveh porokah, kjer so bile dve mamice ena z mesecem starim otrokom, drugi je bil okrog pol leta star, pa so se vseeno poveselile do polnoči.
|
|
|
|
RE: dojenček in priča na poroki 7.1.2011 19:15:35
|
|
|
|
Najaa
|
Moja hčerka je bila stara 7 mesecev, ko sem bila priča na poroki in prav tako se je še dojila. Seveda je bil zraven tudi moj mož tak da je med obredi on šel ven z njo, če je bila glasna. Eh vse se da, sam ne komplicirat. Kdaj bo ura obreda boš tak vedla in če bo treba, ga boš prej podojila ali pa bo že GH pojedu... res je čisto izi, ko si tako vzameš. Zarad dojenčka ne bi niti pod razno zavrnila kolegice.
|
|
|
|
RE: dojenček in priča na poroki 7.1.2011 19:27:40
|
|
|
|
NiNiBo
|
Moja svakinja sicer ni bila prica ampak, je bila zelo aktivna pri poroki npr. je brala v cerkvi, pa zvecer je program pripravila za naju in ga tudi vodila, itd. tako, da zame ni bilo nic drugace kot ce bi bila prica. Prisla pa je na poroko iz Nizozemske z letalom, sincek je bil takrat star 3 mesece. Poroka je bila organizirana tako, da smo bili vsi z avtobusom in ga je lepo imela v kosari od vozicka na avtobusu. Ko je bila civilna poroka, ga je imela lepo v vozicku in je sel njen fant lepo malo na sprehod ona pa na obred. Ko smo imeli zakusko po poroki, ga je lepo podojila in previla. V cerkvi ga je imela v narocju in ko je brala, je prisla kar z njim k oltarju in nama brala - zame je bilo zelo zelo posebno. Zvecer, pa ga je imela v zacetku zraven (spet v kosari v vozicku) potem pa sta ga dala v sobo in sta ga sla vsake toliko casa pogledat. Tu jima je bilo olajsano, ker je bila ohcet zraven hotela in je lepo prespal celo ohcet v sobici. Tako, da meni se je zdelo da je slo brez tezav, pa tudi sama je rekla, da sicer jo je malo skrbelo kako bo, ampak vse je bilo super. Pa tudi fant je bil veliko z njim, tako da je imela vec kot dovolj casa za kaj zrihtat in tudi za druzenje.
< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 7.1.2011 19:28:52 >
|
|
|
|
RE: dojenček in priča na poroki 7.1.2011 19:31:42
|
|
|
|
lananai
|
Zakaj pa ne? Brezveze komplicirat. Še vedno ga ima lahko večino časa tata ali pa greste po obredu kmalu domov, če ne bo priden.
|
|
|
|
RE: dojenček in priča na poroki 7.1.2011 19:36:24
|
|
|
|
Čebel@
|
mene je sestra zaradi tega zavrnila(mali je bil star 3 mesece) in na koncu ji je bilo žal,ker je mali itak skos spal,zvečer ga je pa dala tašči(+ načrpano mleko) in je bila z nami skoraj do konca
|
|
|
|
RE: dojenček in priča na poroki 7.1.2011 20:07:28
|
|
|
|
nusi
|
ja s sabo ga je pa seveda najlažje vzet, mi smo bili na poroki, ko je bil tamal star 4 mesece in ni bilo težav, samo kot priča bi imela kar veliko dela in se mi zdi, da bi vse opravila napol -ampak to sem jaz . Moje izkušnje so take, da manjši kot je dojenčke, lažje prenaša vse te stvari. Našemu je bilo do 2. m precej vseeno kaj se dogaja okrog njega, od 4.m dalje je povsem druga zgodba.
|
|
|
|
RE: dojenček in priča na poroki 7.1.2011 20:51:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Tu ,otrok ni ovira ,tak da mirne duše lahko...
|
|
|
|
RE: dojenček in priča na poroki 7.1.2011 21:56:42
|
|
|
|
Anonimen
|
O marička pa saj bo otrok takrat že skoraj pol leta star ... pač tisti dan bo očka malo večjo vlogo igral pri otroku, ti boš pa samo mlekarica za hiter priklop (ma se smešno sliši ) ... jaz sploh nebi komplicirala ... še najmanjši problem je pa, če bo ohcet v gostišču s sobami ... pač najameš sobo, mulčka daš ob njegovi uri spat, očka ima bejbifon skos pri sep ti pa žuraš ... kaj lepšega ... no ja še lepše je seveda, če veš da otroček varno spi pri eni od babic/dedkov in se oba lahko povsem sprotita
< Sporočilo je popravil Otika -- 7.1.2011 21:58:02 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2011 22:04:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: dojenček in priča na poroki 9.1.2011 9:18:40
|
|
|
|
mamamajča
|
Jaz sem bila pri sosedi na poroki, ki so meli hkrati še krst in je bla nevestina pupa takrat stara 3 mesece. Ves čas je bila tam, med svati, ko je spala, so jo z vozičkom vred prestavili v drug prostor, pa jo je ena od babic hodila gledat oz. bila tam z njo. Mislim, da pri 6. mesecih lahko sprejmeš povabilo in si ponosna, da te je nekdo izbral za pričo.
|
|
|
|
RE: dojenček in priča na poroki 9.1.2011 19:50:06
|
|
|
|
abubabu
|
Jaz mislim, da preveč komliciraš. Otrok bo star 6 mesecev takrat, res ne vem kako ne bi mogel kdo drug zanjga poskrbet. Kot so ti rekle, si načrpaj mleko ali mu daj am.
|
|
|
|
RE: dojenček in priča na poroki 9.1.2011 22:03:51
|
|
|
|
lipikica
|
hvala za mnenja. sem sprejela da bom priča. kolegica je ful vesela.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......