|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dohodninske odločbe
7.3.2010 19:06:22   
princeska29
a mi lahko gdo pove gdaj bodo začeli izdajat dohodninske odločbe??

hvala za informacije

AMADEJ 26.11.2001 2750g-48cm
STASA 17.01.2008 3850g-53cm
ALEX 17.12.2009 3700g-53cm
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dohodninske odločbe
7.3.2010 19:23:40   
katjes
Prvi IID bodo izdani konec marca - dobili jih bomo v začetku aprila. To pa samo tisti, ki ne uveljavljajo vzdrževanega družinskega člana. Ti bodo pa dobili odločbe šele konec maja!user posted image

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.3.2010 7:12:47   
end1
a to je letos novo al kaj?

(odgovor članu katjes)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.3.2010 7:48:22   
zmajaz
Saj lani je bilo nekaj podobnega, a ni - da so dobili tisti, ki niso uveljavljali vzdrž. dru. člane prej? No s tem da jaz lani nisem dobila ravno konec maja, ampak prvi teden maja (sem uveljavljala vzdrž. druž. člane).

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.3.2010 7:50:13   
zmajaz
Evo - na DURS-ovi spletni strani piše takole: "Prvi informativni izračuni bodo odposlani konec marca 2010, vsi pa bodo odpremljeni najkasneje do 31. maja 2010."
Lani je bilo pa to čisto isto.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 8.3.2010 7:51:23 >

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.3.2010 9:15:03   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Saj lani je bilo nekaj podobnega, a ni - da so dobili tisti, ki niso uveljavljali vzdrž. dru. člane prej? No s tem da jaz lani nisem dobila ravno konec maja, ampak prvi teden maja (sem uveljavljala vzdrž. druž. člane).

ja jaz sem lani tudi uveljavlja dru. čl. in dobila v prvi pošiljki, tudi letos upam, da bo tako!

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.3.2010 9:38:25   
zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: end1
ja jaz sem lani tudi uveljavlja dru. čl. in dobila v prvi pošiljki, tudi letos upam, da bo tako!

Točno - zdaj se spomnim, da so bile že lani debate glede tega, da v prvi pošiljki so kao dobili samo tisti, ki ne uveljavljajo te olajšave, ampak so se potem javljali eni, ki so jo uveljavljali, pa so vseeno dobili med prvimi, tako da smo na koncu ugotovili, da to sploh ni bilo res, ampak so bile samo sklepanja prosto po prešernu. user posted image

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.3.2010 9:42:09   
ZARA
Konec marca že, ampak potem si čakal cel jebeni mesec na denar. Packi.user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
8.3.2010 9:58:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.3.2010 11:09:50   
ZmajTolovaj
Ampak še vedno pa velja, da niti ni nujno, da dobiš inf. izračun, in ga moraš potem SAM oddat do konca junija?

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.3.2010 12:40:58   
Angel_Tian
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz pa sem mislila, da najprej dobijo odličbe tisti, ki morajo državi denar vrnit in šele nato tisti, ki dobijo dohodnino vrnjeno. Saj država nekako mora najprej od nekod dobit denar, da lahko svoje "dolgove" odplača user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.3.2010 15:04:11   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Ampak še vedno pa velja, da niti ni nujno, da dobiš inf. izračun, in ga moraš potem SAM oddat do konca junija?

Ja, vendar do konca julija.....

Kdaj mora zavezanec sam vložiti napoved za odmero dohodnine   Zavezanec mora vložiti napoved za odmero dohodnine, če mu informativni izračun ni bil vročen do 15. junija tekočega leta za preteklo davčno leto, pa je imel v letu, za katerega se odmerja dohodnina obdavčljive dohodke višje od višine splošne olajšave (za leto 2009 je to 3.051,35 evra) oziroma je poleg pokojnine, od katere ni bila odtegnjena ali plačana akontacija dohodnine in davčni zavezanec pri akontaciji dohodnine ni uveljavljal posebne olajšave za vzdrževane družinske člane, dosegel dohodke, ki presegajo 80 evrov. Rok za vložitev napovedi je v tem primeru 31. julij tekočega leta za preteklo leto (npr. skrajni rok za vložitev napovedi za leto 2009 je 2. avgust 2010).
http://www.durs.gov.si/si/davki_predpisi_in_pojasnila/dohodnina_pojasnila/brosura_dohodnina/

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.3.2010 14:36:04   
NATAŠA35
jaz pa sem šele zdaj dobila odločbo za leto 2008 user posted image user posted image user posted image ...kreteni kretenasti, čakam edino na denar

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.3.2010 16:09:00   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

jaz pa sem šele zdaj dobila odločbo za leto 2008 user posted image user posted image user posted image ...kreteni kretenasti, čakam edino na denar

ja kako pa ti je to ratalo

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.3.2010 22:20:12   
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Ja, vendar do konca julija.....

O hvala!

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.