Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dohodnina 2007 - zopet - pomoč 10.1.2008 23:44:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Dajte mi prosim povedat, kaj je bolje. v letu 2007 sem prejemala minimalno porodniško, letno sem imela skupaj dohodka bruto nekje nad 3000€. s partnerjem sva ločena, plačuje mi preživnino 140€, sam prejema OK plačo. me pa zanima, komu se dejansko bolj splača otroka uveljavlat kot vzdrževanega člana? sama sem si računala na internetu in verjetno ne bom dobila povrnjene dohodnine. je bolje da on uveljavla otroka? Verjetno bolje da on, pa se zmenita in naj ti da delez od nazaj povrnjenega denarja...
|
|
|
|
RE: dohodnina 2007 - zopet - pomoč 11.1.2008 8:30:22
|
|
|
|
ona
|
Otroka se splača dat v olajšavo k tistemu staršu,ki ima večjo plačo,po domače povedano
|
|
|
|
RE: dohodnina 2007 - zopet - pomoč 11.1.2008 8:59:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja samo če si ti skrbnik in ti on plačuje preživnino, ga po moje lahko uveljavljaš samo ti.
|
|
|
|
RE: dohodnina 2007 - zopet - pomoč 11.1.2008 10:03:56
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ja samo če si ti skrbnik in ti on plačuje preživnino, ga po moje lahko uveljavljaš samo ti. Ne drži. Če se starša ne moreta dogovorit se olajšava prizna vsakemu polovico.
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?