Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dohodnina-vzdrževani člani 30.6.2009 13:00:22
|
|
|
|
Mbee
|
Jst bi naredila isto....bolj rabiš ti denar kot on, ki mu jih ni treba vzdrževat, a on ti ne plačuje preživnine?
|
|
RE: dohodnina-vzdrževani člani 30.6.2009 13:36:49
|
|
|
|
princeska29
|
ni še blo časa za urejanje teh vseh papirjev ker si s polno paro iščem stanovanje za nas tri in da se čimprej postavimo na lastne noge!!bom pa podala nalog za preživnino!! a je katera zasledila kaj kerenso????ker sem ji hotela poslati zs pa mi nikakor ni uspelo imam eno vprašanje zanjo ker imam filing da bi mi ona lahko podala določene informacije
|
|
|
|
RE: dohodnina-vzdrževani člani 30.6.2009 20:51:37
|
|
|
|
lukec
|
Čist prov si nardila! Mam kolegico, kateri bivši ne plačuje nič, hčere ni vedel že par let, ko je čas za dohodnino pa avtomatsko kasira polovico.
|
|
RE: dohodnina-vzdrževani člani 2.7.2009 7:33:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: princeska29 danes se nakazuje dohodnina in me zanima vaše mišlenje!! s partnerjem sva šla narazen nedolgo nazaj(dober mesec) in ko sva še bila skupaj sva dala oba otroka njemu pod vzdrževana člana ker je imel boljšo plačo,danes pa sem mu poslala sms da vem da se danes nakazuje dohodnina in da upam da jo dobim ker oba otroka vzdržujem jaz!!od takrat ko sva narazen ju je prišo enkrat pogledat in dal za oba skupaj 100 eurov. povejte sem prav naredila da sem napisala da hočem dohodnino jaz ker za mala dva skrbim jaz??? prosim za vaše mišlenje hvala Ja,čisto pravilno.Jaz bi ravnala enako.Kar pa se preživnine tiče,pa lahko zaprosiš za brezplačno pravno pomoč na pristojnem sodišču-ziher jo dobiš-pa daš noter tožbo,ker je tako po novem,lahko pa tudi sama vložiš.Samo iz izkušenj,raje si odvetnika nabavi,ki ti pripada,saj glede na to,da sta 2 otroka,ti mora za enega minimalno plačat toliko,kot ti je zdaj za oba skupaj.Tudi če si zaposlena,daj vlogo.Ne oklevaj.
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?