|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dohodnina-vzdrževani člani
30.6.2009 12:04:35   
princeska29
danes se nakazuje dohodnina in me zanima vaše mišlenje!!
s partnerjem sva šla narazen nedolgo nazaj(dober mesec) in ko sva še bila skupaj sva dala oba otroka njemu pod vzdrževana člana ker je imel boljšo plačo,danes pa sem mu poslala sms da vem da se danes nakazuje dohodnina in da upam da jo dobim ker oba otroka vzdržujem jaz!!od takrat ko sva narazen ju je prišo enkrat pogledat in dal za oba skupaj 100 eurov.
povejte sem prav naredila da sem napisala da hočem dohodnino jaz ker za mala dva skrbim jaz???
prosim za vaše mišlenje hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dohodnina-vzdrževani člani
30.6.2009 13:00:22   
Mbee
Jst bi naredila isto....bolj rabiš ti denar kot on, ki mu jih ni treba vzdrževat, a on ti ne plačuje preživnine?

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2009 13:36:49   
princeska29
ni še blo časa za urejanje teh vseh papirjev ker si s polno paro iščem stanovanje za nas tri in da se čimprej postavimo na lastne noge!!bom pa podala  nalog za preživnino!!
a je katera zasledila kaj kerenso????ker sem ji hotela poslati zs pa mi nikakor ni uspelo imam eno vprašanje zanjo ker imam filing da bi mi ona lahko podala določene informacije

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2009 20:51:37   
lukec
Čist prov si nardila! Mam kolegico, kateri bivši ne plačuje nič, hčere ni vedel že par let, ko je čas za dohodnino pa avtomatsko kasira polovico.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

Neposredna povezava do sporočila: 4
2.7.2009 7:33:08   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: princeska29

danes se nakazuje dohodnina in me zanima vaše mišlenje!!
s partnerjem sva šla narazen nedolgo nazaj(dober mesec) in ko sva še bila skupaj sva dala oba otroka njemu pod vzdrževana člana ker je imel boljšo plačo,danes pa sem mu poslala sms da vem da se danes nakazuje dohodnina in da upam da jo dobim ker oba otroka vzdržujem jaz!!od takrat ko sva narazen ju je prišo enkrat pogledat in dal za oba skupaj 100 eurov.
povejte sem prav naredila da sem napisala da hočem dohodnino jaz ker za mala dva skrbim jaz???
prosim za vaše mišlenje hvala

Ja,čisto pravilno.Jaz bi ravnala enako.Kar pa se preživnine tiče,pa lahko zaprosiš za brezplačno pravno pomoč na pristojnem sodišču-ziher jo dobiš-pa daš noter tožbo,ker je tako po novem,lahko pa tudi sama vložiš.Samo iz izkušenj,raje si odvetnika nabavi,ki ti pripada,saj glede na to,da sta 2 otroka,ti mora za enega minimalno plačat toliko,kot ti je zdaj za oba skupaj.Tudi če si zaposlena,daj vlogo.Ne oklevaj.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 5
3.7.2009 7:43:09   
katjes
Če želiš uveljavljati dohodnino za otroke samo ti, potem je smiselno, da pri notarju naredita notarski zapis, kjer je točno navedeno, da olajšavo za otroke pri dohodnine uveljavlja samo mama - mora pa biti zelo točno napisano:
imena otrok, pa za dohodnino in pa podpisana morata biti oba!
To dokazilo predložiš na DURS in potem to ne sme biti več problem.
Lahko pa tudi to urediš na CSD - mora pa res biti napisano, da to potrebuješ za dohodnino za vsa leta!

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?