Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
kdaj bo letos?Ali res že februarja. Ker so baje že eni dobili odločbe. jaz je še nisem zato me zanima če bo res že sedaj, ker to mi čisto nič ne odgovarja. Mi je bolj všeč če je avgusta pred pričetkom šole.
< Sporočilo je popravil Moyca -- 18.2.2007 23:03:32 >
Mislim, da je enkratno izplačilo 1× letno - okrog 80.000 sit je bil lani. Ne glede na dohodke.
Poleg tega pa imajo velike družine še nekaj drugih ugodnosti kot npr. oproščenost DDVja pri nakupu novega vozila, pa višji otroški za 3. otroka.
Nekaj ugodnosti je, definitivno pa bi država lahko storila še kaj več.....
Sicer pa osebno nimam teh izkušenj (imam le enega) - odgovarjam ti toliko kot se nekaj spoznam na to področje. Najbrž ti bo kdo s prakse vedel več povedat.
Cukrček - po porodu boste že velika družina. Midva se zafrkavama, da smo "Strojanovi" . Izplačilo pa je 1x letno - 80.000,00. Ko boš nesla na CSD za nove otroške (po porodu), ti bodo avtomatsko upoštevali, da ste velika družina, tako, da ne rabiš posebej vlagat. Odločbe pa ne dobiš vsako leto nove, pač pa velja prejšnja.
Čestitam vsem ki se odločijo za tri ali pa več otrok. Jaz imam eno pikico pa se mi zdi da nje včasih ne popedinam in ji namenim dovolj časa, kaj šele da bi imela tri. Bravo za takšne družine , bi si zaslužili trikrat na leto ta dodatek, še bolje pa vsak mesec.
kako veš da bo avgusta. Me je zdajle klicala mama in mi povedala, da sem dobila pošto iz CSD in da je to odložba za veliko družino. Ker se glih ne razume v te papirje (starejša je že) neve če piše kdaj naj bi bili izplačani. Ker pošto še vedno domivam k mami, ki pa ni glih blizu doma nevem bom utegnila iti po njo.