Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dodatek k vozičku za večjega otroka 5.4.2007 7:53:31
|
|
|
|
A-N-J-A
|
|
|
|
|
RE: dodatek k vozičku za večjega otroka 5.4.2007 9:58:24
|
|
|
|
max23
|
Hudo dober, verjetno je tud cene temu primerna!
|
|
|
|
RE: dodatek k vozičku za večjega otroka 5.4.2007 12:06:48
|
|
|
|
monja79
|
Tole je pa res dobra stvar . A katera ve, če se da to tudi pri nas kje kupit? Kje? Cena? A paše na vsak voziček? Mi bomo potrebovali nekaj takega in se mi zdi to veliko boljša rešitev kot pa tista stopnička, ki jo pripneš zadaj, saj mora tan malček stat, tu pa frajer lahko sedi.
|
|
|
|
RE: dodatek k vozičku za večjega otroka 5.4.2007 12:36:44
|
|
|
|
monja79
|
Ja mi smo že gledali tole "stopničko" za zmontirat zadaj vozička. Ampak sem bila skeptična, če bi naš hotel stat tam gor, ker je bolj len za hodit in stat, zato bi za daljši sprehod pri nas bolj prišel v poštev ta z dodatnim sedalom. Moram priznat, da se mi zdi res Ok tale varianta z dodatkom. Pa saj ne moreš bit tako zelo širok s tem, al kako. Kaj pa tiste z dvojčki, ki majo res prave "tovornjake" v primerjavi z enojnimi vozički, pa tudi vsepovsod pridejo. Mene od vsega najbolj moti cena . Je kar zasoljena. A je katera videla ta izdelek že v kateri trgovini pri nas in kako izgleda v živo?
|
|
|
|
RE: dodatek k vozičku za večjega otroka 5.4.2007 12:48:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Monja, pa si pogledala še ta drugi link, ki sem ga pripela? tisti buggy board je drugačen, ima dve polički, tako da lahko otrok tudi sedi gor. ravno zato je meni všeč, če je pa uporaben, pa nimam pojma. sem že zadnjič spraševala, pa nobena ni nič napisala.
|
|
|
|
RE: dodatek k vozičku za večjega otroka 5.4.2007 13:12:50
|
|
|
|
monja79
|
Ja, pa res sta dve in lahko tam sedi (nisem dobro pogledala , je izpopolnjena verzija). Ampak udobno pa verjetno ni tako kot tam, kjer lahko lepo sedi v sedežu. Pri nas je problem, ker bo med našima dvema kar majhna razlika (17 mesecev) in "tavečji" tudi fizično ne bo zmogel daljših sprehodov (pa še lenitis in to ), zato praktično z obema na daljši sprehod (pa tudikrajši) ne bom mogla. Bomo morali eno tako zelo dobro varianto pogruntat, da bom lahko sama z obema šla ven. Pa še ravno čez poletje bo to, ko si dejansko največ zunaj. Tistega vozička za dva otroka z majhno starostno razliko mi pa tudi ni za kupovat. Zaenkrat se mi zdi, da je najboljša varianta ta, ki jo je pokazala bino. Bilo bi še dobro, če bi se našla katera, ki je katero koli od teh dveh variant sama sprobala, da pove iz izkušenj, kaj in kako se stvar obnese.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.