Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dodatek?? za otroke, ki se pazijo doma 7.6.2006 8:27:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, to je res. Obstaja celo neki obrazec, mislim, da se dobi na CSD.
|
|
|
|
RE: dodatek?? za otroke, ki se pazijo doma 7.6.2006 8:29:46
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Jaz pa kakor sem slišala in tudi pri meni je tako, da imam večji otroški dodatek za cca. 4 jurje......
|
|
RE: dodatek?? za otroke, ki se pazijo doma 7.6.2006 8:31:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar jaz vem dobiš otroški dodatek povišan za 20%, če je otrok doma in ne v vrtcu.
|
|
|
|
RE: dodatek?? za otroke, ki se pazijo doma 7.6.2006 8:48:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, obstaja samo povišan otroški dodatek za 20% odf osnovne višine, ki ti pripada. Za karkoli drugega pa še nisem slišala.
|
|
|
|
RE: dodatek?? za otroke, ki se pazijo doma 7.6.2006 8:50:06
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Ja saj jaz imam Danajo doma...sem pozabla napisat.....zato imam večji otroški dodatek....
|
|
RE: dodatek?? za otroke, ki se pazijo doma 7.6.2006 9:31:07
|
|
|
|
dana
|
Punce hvala za odgovore, se bom takoj pozanimala na CSD. Ampak tam ti pa referentke nič ne povejo, moraš sam vse izbrskati. Kakor da gre iz njihovega žepa .... brrr Res da 20% ni ne vem kaj glede na to koliko imam OD, ampak gre se za princip. dana
|
|
|
|
RE: dodatek?? za otroke, ki se pazijo doma 7.6.2006 10:12:32
|
|
|
|
Tasika
|
V vlogi za OD si označila, če je otrok v vrtcu. Tako vedo ali dodati tistih 20% ali ne. Sicer pa bi to verjetno pisalo v odločbi.
|
|
RE: dodatek?? za otroke, ki se pazijo doma 7.6.2006 10:28:45
|
|
|
|
dix
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Punce hvala za odgovore, se bom takoj pozanimala na CSD. Ampak tam ti pa referentke nič ne povejo, moraš sam vse izbrskati. Kakor da gre iz njihovega žepa .... brrr Res da 20% ni ne vem kaj glede na to koliko imam OD, ampak gre se za princip. dana Nič ne rabiš izbrskat in nič ti ne rabijo povedat, saj na navodilih vse piše in če si prebrala pozorno vlogo si lahko zasledila da je tam vrašanje če je otrok v vrtcu ali ne. Če ni, dobiš malo več.
|
|
|
|
RE: dodatek?? za otroke, ki se pazijo doma 7.6.2006 10:37:24
|
|
|
|
Maleal
|
Ja 20% dobiš več otr.dodatka.
|
|
RE: dodatek?? za otroke, ki se pazijo doma 7.6.2006 11:53:42
|
|
|
|
dana
|
Moram odločbo prebrati, pa bomo videli. Očitno ne berem dobro obrazce, ko jih izpolnjujem ali pa nisem bila pozorna na ta podatek. Tako da vzamem nazaj tiste besede, da "nič ne povejo", ampak samo v tem primeru. Se najdejo kakšne cvetke, ki pa kakšne pravice kar zamolčijo, potem pa če jih izveš, jih veš, če ne, pa ne. dana
|
|
|
|
RE: dodatek?? za otroke, ki se pazijo doma 7.6.2006 12:10:04
|
|
|
|
natasar
|
Tudi jaz imam otroka doma, za OD sem morala izpolniti novo vlogo, ker sem brezposelna in otrok ni v vrtecu (moraš izpolniti na obrazcu), pa vam povem, da dobivam iste OD kot prej- seveda najnižji znesek. Sem mislila, da bom vsaj par jurjev več dobila, pa nič.Res žalostno, bi se bolj splačalo biti samohranilka.
|
|
|
|
RE: dodatek?? za otroke, ki se pazijo doma 7.6.2006 13:09:12
|
|
|
|
urška76
|
No, mi smo oddali vlogo in označili, da otrok ni v vrtcu, pa so na to gladko pozabili. Sva morala napista pritožbo. Se tud po telefonu ni dal zrihtat. Oni rabijo vse na papirju Tako, da ko dobite odločbo dobro poglejte, če so vam dali vse kar vam pripada.
|
|
|
|
RE: dodatek?? za otroke, ki se pazijo doma 8.6.2006 8:06:24
|
|
|
|
Anonimen
|
To je popolnoma običajna vloga za otroški dodatek.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?