Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dodajanje tekočine pri visoki vročini 16.2.2005 8:51:23
|
|
|
|
KIRA
|
ja in to čim več. dajala sem pa čajček za dojenčke. pri vročini otroci hitro dehidrirajo, ker se med drugim tudi potijo, pa jim je treba mal več tekočine dajat.
|
|
|
|
dodajanje tekočine pri visoki vročini 16.2.2005 9:21:00
|
|
|
|
puri
|
No, sej če jo dojiš, potem že s tem dobi kar nekaj tekočine,.......jaz sem ga isto samo dojila, ko je imel 3 dni vročino, tekočine ni hotel nobene! lp
|
|
|
|
dodajanje tekočine pri visoki vročini 16.2.2005 9:33:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Pupica a si kaj pomislila na ušesa??? Ker se mi zdi tolk podobno kot je bilo pri nas... :zmeden: Ko je bila Ana tolk stara ni hotela nič slišat o kakšni dodatni tekočini. Samo dojenje, tako da nič ne skrbi glede tega.
|
|
|
|
dodajanje tekočine pri visoki vročini 16.2.2005 10:17:36
|
|
|
|
puri
|
Lahko, pa da bo imela tut šesto bolezen,...naš je imel 3 dni vročino, brez drugih znakov, četrti dan pa so se pojavile pikice!
|
|
|
|
dodajanje tekočine pri visoki vročini 16.2.2005 10:18:17
|
|
|
|
malika
|
Glavno, da se doji, če bi še to zavračala, potem bi bi razlog za paniko, tako ga pa ni .
|
|
|
|
dodajanje tekočine pri visoki vročini 16.2.2005 10:19:39
|
|
|
|
KIRA
|
se strinjam z maliko. pol ji je najbrž res dovolj tekočine, če se doji takokot praviš. moja recimo je mleko zavračala, čaja je pa spila skoraj na litre...
|
|
|
|
dodajanje tekočine pri visoki vročini 16.2.2005 10:33:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Pupica, če se še dojita potem anj te nič ne skrbi. Pri nas je blo isto, samo dojit se je hotla. Saj kaj drugega pa ne moreš narest, v usta ji ne moreš vlit tekočine. Poskusi jo čim večkrat pristavit. Čim prej se pozdravite. V soboto se pa najbrž ne vidimo. :(
|
|
|
|
dodajanje tekočine pri visoki vročini 16.2.2005 11:01:11
|
|
|
|
bini
|
tud meni tole diši na 6. bolezen, ki je sama po sebi precej nedolžna stvar.. ti samo veselo priklapljaj malo in bo kmal zdrava kot mora bit :sloncek::sloncek:
|
|
|
|
dodajanje tekočine pri visoki vročini 16.2.2005 15:21:44
|
|
|
|
Pupica
|
uf...reva šele zdej je zaspala!To je rekord!Čist je iz ritma:( Ne, nič noče pit, sem poguljufala in ji dala še milupin čaj, mislim da je šipek za po dopolnjenem 6.mesecu.Zelo okusen.Nič.Doji se pa non-stop, tako da bo to pomoje kar doolj, čeprav ima malo suha usteca:ups::ups: Zdej čakam da pokličem še enkrat pediatra, ker je popoldne dobila še driskico...hm...:zmeden::zmeden::zmeden: aja ušesa definitvno niso, kljub temu, da je imela predvčerajšnjim ponoči razliko L in D uho stopinja.Je pogledal ušesa zdravnik že včeraj in rekel, da so lepa(kar naj bi to pomenilo;) ) Lahko bi pa bila 6.bolezen, to bom pa šele pojutrišnjem vedela,če se bodo izpuščajčki izpustili:kuza::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?