Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dodaek za nego in varstvo otroka 19.6.2010 16:33:22
|
|
|
|
lunica83
|
Pozdravljene punce... Zdaj še komaj prihaja za mano,ko so nam rekli,da je naš 5 mesečnik alergičen na mlečne izdelke,pšenično moko,RIŽ!!!, sojine izdelke,sojin lecitin,stročnice,citruse,pralni prašek. Ker sem študentka in ga zaenkrat še polno dojim,me zanima kako je s tem dodatkom za nego in varstvo otroka..ker so te dovoljene stvari tako zelo drage,da že več nevem kaj bi jedla...prihodki pa majhni Saj morda same veste,kakšne so cene ovsenega mleka,kamutove in pirine moke,.... Koliko alergenov moraš imeti potrjenih in ali je naš primer upravičen do tega dodatka? Kolikšen je približno znesek?
|
|
|
|
RE: dodaek za nego in varstvo otroka 19.6.2010 17:10:20
|
|
|
|
josec
|
Vsaj tri glavna živila morajo biti potrjena, pa fajn je, če ima diagnozo atopijski dermatitis. Mislim, da pri tebi ne bi smel biti problem
|
|
|
|
RE: dodaek za nego in varstvo otroka 20.6.2010 11:54:01
|
|
|
|
taja00
|
Pozdravljena Jaz tudi mislim, da ne bi smel biti problem, saj je veliko osnovnih živil, ki jih ne sme. Naš malček je alergik na pšenico, KM, jajca,oreščki,... in ima pa tudi AD. Ti kar oddaj obrazec in pa ne pozabi na kopije potrdil, ki si jih prejela od alergeologa, izgubiti nimaš kaj. Lp
|
|
|
|
RE: dodaek za nego in varstvo otroka 20.6.2010 19:37:31
|
|
|
|
naja78
|
živ. mogoče glih ne spada v odgovor,čeprav dam puncam prav. mene pa zanima kako je s podaljšanjem porodniške,če ima otrok potrjeno alergijo na ta živila in AD???
|
|
|
|
RE: dodaek za nego in varstvo otroka 20.6.2010 19:55:26
|
|
|
|
ANITA D.
|
Meni so podaljšali za 3 mesece pred 4 letI,na osnovi AD,KM,jajca,lešniki in ostali oreščki,mačja dlaka,pa še nekaj stvari.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?