|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dodaek za nego in varstvo otroka
19.6.2010 16:33:22   
lunica83
Pozdravljene punce...

Zdaj še komaj prihaja za mano,ko so nam rekli,da je naš 5 mesečnik alergičen na mlečne izdelke,pšenično moko,RIŽ!!!, sojine izdelke,sojin lecitin,stročnice,citruse,pralni prašek.

Ker sem študentka in ga zaenkrat še polno dojim,me zanima kako je s tem dodatkom za nego in varstvo otroka..ker so te dovoljene stvari tako zelo drage,da že več nevem kaj bi jedla...prihodki pa majhni user posted image
Saj morda same veste,kakšne so cene ovsenega mleka,kamutove in pirine moke,....

Koliko alergenov moraš imeti potrjenih in ali je naš primer upravičen do tega dodatka?
Kolikšen je približno znesek?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dodaek za nego in varstvo otroka
19.6.2010 16:35:51   
ledenaa
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/dodatekNegaOtroka.asp

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/vprasanjaSV.asp?KAT=15

http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=1064&sid=672

(odgovor članu lunica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.6.2010 17:10:20   
josec
Vsaj tri glavna živila morajo biti potrjena, pa fajn je, če ima diagnozo atopijski dermatitis. Mislim, da pri tebi ne bi smel biti problem

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.6.2010 11:54:01   
taja00
Pozdravljena

Jaz tudi mislim, da ne bi smel biti problem, saj je veliko osnovnih živil, ki jih ne sme.
Naš malček je alergik na pšenico, KM, jajca,oreščki,... in ima pa tudi AD.
Ti kar oddaj obrazec in pa ne pozabi na kopije potrdil, ki si jih prejela od alergeologa,
izgubiti nimaš kaj.

Lp

(odgovor članu josec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.6.2010 19:37:31   
naja78
živ.

mogoče glih ne spada v odgovor,čeprav dam puncam prav.
mene pa zanima kako je s podaljšanjem porodniške,če ima otrok potrjeno alergijo na ta živila in AD???

(odgovor članu taja00)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.6.2010 19:55:26   
ANITA D.
Meni so podaljšali za 3 mesece pred 4 letI,na osnovi AD,KM,jajca,lešniki in ostali oreščki,mačja dlaka,pa še nekaj stvari.

04.09.2006 ob 19.10 uri se je nama pridružila Ines,
10.05.2010 ob 13.42 uri pa še Maša , 21.04.2011 ob 22.06 pa še ta zadnji član Denis

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.6.2010 9:52:49   
naja78
IZVIRNO SPOROČILO: ANITA D.

Meni so podaljšali za 3 mesece pred 4 letI,na osnovi AD,KM,jajca,lešniki in ostali oreščki,mačja dlaka,pa še nekaj stvari.

aha.hvala.itak je še čas,ampak bom probala.

(odgovor članu ANITA D.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?