|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dobro jutro punce!
24.4.2005 8:50:38   
saša24
pozdravljene:muca:

naj vam zaželim lep sončen dan!

in kako je kaj pri vas? je katera izvedela veselo novico:roza::modri:!
pri meni je še vedno vse po starem. :hudicek: še vedno ni, torej spet nisem imela ovulacije ali pa sem :roza::modri:! upam, da je to tadrugo.

lepo se mejte pa oglasite se kaj
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dobro jutro punce!
24.4.2005 9:06:17   
Maša26
Dobro jutro :rozica:,

pri meni je tudi po starem, danes je 29. dan in nimam pojma, kdaj naj jo pričakujem. Glede na klomifen bi lahko bila v kratkem, moji ciklusi so pa bolj trmasti in bi znala priti v prihodnjih desetih dneh.. V petek sem sicer imela malo rjavega izcedka, ki mi je malo dal mislit, ampak ko si na umetnih hormonih, itak ne veš, kaj je od česa :zmeden2:

Saša, mogoče boš pa kot udb, ki ji je test pokazal šele, ne vem, tam okrog 70, 80, dne.. če se ne motim..
Kaj pa če bi šla dat kri?

vsem želim lep dan, še posebej pa novi srečki :nosecka: tinkimiški :bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dobro jutro punce!
24.4.2005 9:08:29   
Udb
Jutro!!

Sončen dan? Kaj pa vem- ne zgleda da bo kaj!

Moja mačka je včeraj skotila 3 mucice - sem morala biti babca, ker je tako tulila, ko sem šla malo stran, da sem cel porod sedela ob njej in jo božala in pomagala!! Hudo! Čist sem bila raznežena - kaj šele bo, ko bom jaz rodila! ;)

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dobro jutro punce!
24.4.2005 9:11:09   
Maša26
Ja pri nas na Gorenjskem pa je kar nekam sončno ;)

Udb, a kar babca si bila :bravo: Kakšni mucki pa so? A jih boš oddala?

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dobro jutro punce!
24.4.2005 9:29:34   
NMJ
Dobro jutro
Danes sem ze prisla spet k sebi. Ze v petek me je obiskala:hudicek: - celo dan prej. Ceprav sem imela dva dni izredno malo in sem se vedno upala, da bo kaj. Ampak danes je tretji dan in bo najbrz kar lilo, pa tudi prsi me ne bolijo vec kot pred M.
Pa greva spet z mojim bodocim mozekom :love: z novim upanjem v naslednji mesec.

Lep dan vsem:)

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dobro jutro punce!
24.4.2005 9:35:51   
Udb
Maša, mucke bom oddala - 1 je že oddan! Saj sem hotela dati slikce gor, ampak mi nekaj nagaja - bo!! ;) Drugače pa je 1. bel, na glavi ima dve črni pikici (kot dva rožička), 2. je siv tigrast, 3. je pa bel, na glavi pa ima veliko črno liso!! ;) Tako so srčkani!

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dobro jutro punce!
24.4.2005 9:44:00   
Nyah*
Jutro :zaspan: cvekice moje!

Vidim da ze pridno debatirate,jaz pa sem sele pri :kava:!

Kak ste kaj? A bo danes soncvek al kaj?
Masa, jaz sem z Gorenjske, pa slabo kaze:(

Udb, a babica si bla :bravo::bravo:, potem pa ze obvladas, pa treniras ane!

Sej tebe bo pa :love: bozal zraven, da bo lazje ko pride cas za :duda: prihod!

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   dobro jutro punce!
24.4.2005 10:01:31   
Maša26
Ja, Nyah, zgodaj zjutraj je še nekam lepo kazalo, sedaj pa :(

Danes greva z :love: na en piknik, se prav veselim. Med drugimi hitreje pozabim na :hudicek::duda::modri::roza:9nebesa:(( in kar je še tega... :)-:)-

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   dobro jutro punce!
24.4.2005 10:04:54   
Maša26
Udb, jaz bi ga takoj imela, ampak sem v bloku :(

Sicer še rajši :kuza::kuza:, ampak moj :love: je bolj ljubitelj :muca::muca:

Verjamem pa, da so cute :muca::muca::muca: ;)

Bolj cute od mladičkov so samo še :duda: :)-

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.