|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dobro jutro
19.3.2005 7:43:47   
Maša26
Hejhoj,

končno imam doma internet in ker zjutraj ponavadi ne morem spati, me je takoj gnalo na RR ;)

Ne vem sicer, kdaj RR ponavadi oživi? A sem še sama :zmeden:

Vsekakor dobro jutro vsem srečkam in bodočim nosečkam :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dobro jutro
19.3.2005 9:04:48   
lavra
Dobro jutro!

Po doooooooooolgem času se vam tud jaz oglašam z domačega rač. ki ima po novem net.:bravo::bravo:

No, naj vam razložim, da sem se prej oglašala s službenega, pod imenom LAPUH, zdaj sem se pa preimenovala, ker se tam sploh nisem mela časa odjavit:ups:

Tud jaz sem nova nosečka:bravo::bravo: že 5 tednov, in naslednji teden grem G., da pove kako in kaj. Stranskih učinkov ni, kar me uvršča verjetno v eno izmed tistih srečnic:bravo:, ki jih skoraj nič ne muči( razen malenkost čuden občutek v trebuhu in utrujenost.)

Maša26, se ti opravičujem:ups:, ker sem pisala čisto druge stvari, ampak mislim, da nisi najbolj zgodna. Boš vidla, še te bo katera kdaj prehitela.;)

Moj me že priganja , da greva jest, zato moram nehat!

čao:muca:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dobro jutro
19.3.2005 9:14:59   
Maša26
Dober tek lavra! ;)

Jaz sem prav srečna zaradi interneta, prej doma računalnika še pogledala nisem, sedaj je pa ˝ oživel˝..

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dobro jutro
19.3.2005 9:26:21   
VITA74
Živjo čveki :) bo čas za kakšno kavico, jaz sem že v službi in jo nujno potrebujem :kava: lahko tudi dve :)-
sem žalostna ker se vreme že kisa in mene ful mučijo glavoboli ob takem vremenu, ampak saj napovedujejo lepše vreme kamlu a ne??
Lp :sloncek:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dobro jutro
19.3.2005 9:30:57   
Udb
DAn!

Jaz sem že naredila torto in spekla 2 peciva - danes bom malo praznovala rojstni dan!!

Sedaj se pa spravljam, napisati priprave za eno predavanje, ki me čaka ob 12.30 - zmeraj lovim zadnje trenutke!!:)-

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dobro jutro
19.3.2005 9:31:28   
Maša26
Ja vreme se res kisa, ampak upam, da nič več ne more ustaviti pomladi.. Jaz sem že sita raznoraznih pulijev in težkih čevljev in komaj čakam na kaj bolj lahkotnega.

Brez :kava: si pa itak ne predstavljam nobenega jutra.. Ampak mora biti ogromna doza bolj mlečne sorte :)

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dobro jutro
19.3.2005 10:30:03   
VITA74
No jaz pa rabim eno veliko dozo :kava: črne po možnosti z veliko smetane...idealka pa bi bila če bi jo pila na terasi s pogledom na morje :)-
ja točno tko konec škornjev in buck, ter puloverjev... končno sonček toplota :bravo: :bravo: :bravo:
saj mislim da smo glih vsi isti... sonček sonček sonček a ne??

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   dobro jutro
19.3.2005 10:42:01   
Maša26
Ja, jaz ponavadi konec februarja že tarnam, kdaj bo pomlad in daljši dnevi in topli večeri.. Saj ful rada smučam in nimam nič proti zimi, ampak to se mi zdi taka svoboda, lahke cunjice in ja, sonček!

;);)

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   dobro jutro
19.3.2005 11:44:46   
biba77
Dobro jutro, :rozica::rozica:!
Kako ste? Jaz sem danes bolj zgodnja :ups:, ker vceraj (beri danes) nikakor nisem mogla zaspat... :zmeden:
No, ampak zdaj sem koncno za racunalnikom in se pocaaaasi pripravljam na delo...
Tukaj je malo oblacno, obcasno soncek, piha, samo ni prevec mrzlo.
Vglavnem zjutraj smo malo podaljsali polezavanje, se najedli, uredili in sli delat. Zdaj pa sem tukaj... Javite se se kaj, ceprav ni vec jutro. :):):)
Udb, kaksna :torta: bo? Pecivo??
Masa26, jaz bom tudi smucanje pogresala...
:miska:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   dobro jutro
19.3.2005 11:50:38   
Udb
Astra - torat je čokoladna s čokoladno smetano in višnjami!

Pecivo - bananini muffini in čokoladni muffini.

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   dobro jutro
19.3.2005 12:06:26   
biba77
Njami... :)
Jaz pa sem pravkar pozpravila eno "pirozko" (testo podobno kot za krofe, samo, da je drugace polnjeno - tota je bila z jabolki in makom. Zdaj bi rabila enega smajlija, ki se oblizuje... :)-:)-:)-
Kako si, srecka :nosecka:?
:miska:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   dobro jutro
19.3.2005 13:19:10   
Udb
Astra, super, samo kar naprej zmatrana!! Ampak glavno da je :duda: super in da mi ni več slabo!!

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

novorojenček
Lelly28 RR

S katero velikostjo bodijev / pajackov ste začeli, ko so se rodili vaši otroci?

44 ali 50 (40%)

56 (48%)

62 (12%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!