|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dobro jutro
11.3.2005 10:55:26   
teja21
veste kaj me zanima a je bla kera bolana v nosečnosti, katera zdravila ste lahko jedle..
danes imam zobarja, moram njemu povedat da sem noseča, al nerkoza ni škodljiva??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dobro jutro
11.3.2005 10:58:14   
malika
Zobozdravniku kar povej, da si noseča.
Anestezijo lahko dobiš, ampak boljša je tista brez adrenalina, sicer pa nobena ne škodi :bravo:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dobro jutro
11.3.2005 11:03:52   
teja21
ok saj mal sem pomirjena, zdaj sem noseča 8-10 tednov nobenmu še nisva povedala, saj tudi načrtovala nisva zato nimam nikogar za vprašat. kdaj si razkrila nosečnost

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dobro jutro
11.3.2005 11:06:09   
malika
Ah za to je poskrbela sestra od mojega dragega-še zdaj sem jezna nanjo. Zmenila sva se, da na začetku poveva samo najbližjim, ona pa radijo in kmalu je vedela cela SLO :)- .

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dobro jutro
11.3.2005 11:09:22   
teja21
kolk si bla stara ko si zanosila? jaz sem 20 in mi je mal čudn razglašat še naokoli, vem pa kako je če nekomu poveš. a si načrtno zanosila?

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dobro jutro
11.3.2005 11:14:57   
Teni_
Ne se sekirat, jaz sem bila stara 19, ko sem prvič zanosila, zdaj pa sem noseča drugič in sem stara 21. Smo pohiteli(obakrat načrtovano).

Jaz sem kar povedala. Staršem takoj, njegovim staršem tudi, babice in dedki pa so bolj pozno zvedeli. Aja, pa prijateljice so tudi takoj zvedele.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dobro jutro
11.3.2005 11:17:32   
Janika
joj, ko sem stopila v cakalnico od zobozdravnika in se je skozi vrata zaslisal nam dobro znani zvok, se je moja mala v meni zacela tako pospeseno odzivati, da sem se kar ustrasila, ko pa sem stopila do zobozdravnika, takoj ugotovi da sem noseca, in mi prestavi datum cez pol leta, s spremnimi besedami, da ni pametno nic delati, ker to zelo vznemiri otrocka. pa se res je bilo.
se danes mi gre na smeh

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   dobro jutro
11.3.2005 11:19:08   
malika
Kar več. Prvič sem bila 26, zdaj 28, je pa bilo obakrat načrtno.

Veš kaj je najbolje. Najprej povejta staršem in sestram, bratom, pa če imaš kakšno dobro kolegico pred katero pač ne moreš nit tiho; za ostale pa počakaj, da sami vidijo da nekaj raste.

Tako sem jaz naredila zdaj v drugo-pač pri tistih, ki jih radijo sestra ni dosegla in je zelo dobra in zanimiva in zabavna varianta.:bravo:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   dobro jutro
11.3.2005 11:20:34   
Teni_
Joj, malika, to pa ni vredu, da imaš tak radio v družini. Pri meni je drugače, ker jaz ne morem bit tiho in to tako rada povem.

LP,

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   dobro jutro
11.3.2005 11:21:04   
Teni_
No, ko se tiče mene, da ne bo pomote.

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   dobro jutro
11.3.2005 11:26:16   
malika
Meni to razglaševanje tudi ni všeč. Pa kaj moram. Po izkušnjah sodeč bo od zdaj naprej zadnja, ki bo kaj zvedela-no to je tudi od mojega odvisno, ker ji kar precej poroča :zmeden:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   dobro jutro
11.3.2005 11:31:50   
malika
Janika nič ni narobe, če obiskuješ zobozdravnika med nosečnostjo, v bistvu je zelo priporočljivo. No tukaj ne mislim, da bi si moral dat med nosečnostjo naredit generalko v ustih, ampak fino je če ti zakrpa kakšno luknjico, ščisti zobni kamen,...za večja dela pa je bolje počakat.
Sicer pa zobarji tako ali tako sami presodijo, ali je bolje termin prestavit, ali ne.

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   dobro jutro
11.3.2005 11:32:49   
Janika
Ali je narobe ali ni naj presojajo zdravniki , samo svojo zgodbo sem povedala

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   dobro jutro
11.3.2005 11:33:56   
Teni_
Jaz sem bila tudi pri zobozdravnici, ko sem bila noseča. Sem ji povedala, da sem noseča, pa mi je vseeno injekcijo ponudila, če bo prehudo, no pa na koncu ni bilo potrebno. Madona sem potrpežljiva:)-.

LP,

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   dobro jutro
11.3.2005 11:35:51   
Janika
Pri 33 letih hvala bogu imam eno plombo in to je vse od mojih zahtevnih zobozdravstvenih pregledov. Sla sem na pregled ker grem vsako leto. Ena luknjica se je pokazala vendar bomo to uredili kasneje.

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   dobro jutro
11.3.2005 11:39:17   
malika
Saj je prav, nikogar ne kritiziram. Mogoče samo preveč sledim delu moje šefice (zobozdravnica) in potem si mislim, da morajo vsi tako delat :zmeden::zmeden::zmeden: :)-

Si pa frajerka, da imaš samo eno plombo. Vsaka čast, takih manjka :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   dobro jutro
11.3.2005 11:43:08   
Teni_
Uf, jaz na srečo tudi nimam večjih problem z zobmi, tudi hodim večinoma na pregled. No, plombi pa ta dve.

LP,

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   dobro jutro
11.3.2005 12:09:58   
žužu
zobozdravnik, brrrr...
mi že ene par dni zob nagaja, se mi plobma ven kruši, pa malo me boli. pa ne upam it. ne maram zobozdravnikov, so hudobni:)-

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?