simonas
|
Dobro jutro:). Ja, saj imam dopust, a ne morem spati, tako da sem ze pokonci in sem si rekla, da vas moram malo pozdravit, preden se vržem na pečenje... Danes se fajn čudno počutim:zmeden:. Zjutraj sem imela BT 37, pa čeprav sem jo zdaj skozi imela od 36,6 - 36,8. Malo mi je čudno, saj bi morala ne dobiti :hudicek: drug teden... pa se mi zdi, da sem O v sredini ciklusa fajn čutila, ker so me bolela in prsa in jajčniki...:zmeden::zmeden: Zdaj mi je pa tak vroče, da sem kar v kratkih rokavih (sploh se ne morem ohladit), pa tak mi je rahlo slabo, kot da bi bila ful lačna (taki fealing v želodcu)... Upam, da se nisem včeraj prehladila, ker sem bila na pogrebu, pa je bilo mrzlo ko šus... Sicer pa imam danes za dopoldan planirano pečenje peciva. Še ena kolegica mi pride pomagat, ker se je sama ponudila. Ne toliko za delo, kot pa zato, da se boma načvekale. Pa še hčerkico bo zraven pripeljala, kar je še sploh plus... popoldan pa grem k eni drugi kolegici, ki je :nosecka:... Če bom uspela, se vam še kaj javim, drugače pa bom jutri sporočila, koliko peciva je uspelo in koliko ga je dobil moj :kuza:... Sploh ne smem it s posodo za pecivo mimo njega. Pa če je nova ali stara, :kuza: očitno ve, da je za pecivo. Potem pa javka in prosi, da le dobi en košček. Ker vem da ne sme jesti peciva, sem mu kupila pasje kekse in pasjo čokolado, a je očitno tisto, kar je za ljudi še vedno najboljše... Nič deklice, lep dan vam želim, pa pišite mi kaj, da bom imela kaj za brat (če ne danes pa jutri)... Simona:muca:
|