|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dobro jutro
21.1.2005 7:11:35   
simonas
Dobro jutro:). Ja, saj imam dopust, a ne morem spati, tako da sem ze pokonci in sem si rekla, da vas moram malo pozdravit, preden se vržem na pečenje...

Danes se fajn čudno počutim:zmeden:. Zjutraj sem imela BT 37, pa čeprav sem jo zdaj skozi imela od 36,6 - 36,8. Malo mi je čudno, saj bi morala ne dobiti :hudicek: drug teden... pa se mi zdi, da sem O v sredini ciklusa fajn čutila, ker so me bolela in prsa in jajčniki...:zmeden::zmeden: Zdaj mi je pa tak vroče, da sem kar v kratkih rokavih (sploh se ne morem ohladit), pa tak mi je rahlo slabo, kot da bi bila ful lačna (taki fealing v želodcu)... Upam, da se nisem včeraj prehladila, ker sem bila na pogrebu, pa je bilo mrzlo ko šus...

Sicer pa imam danes za dopoldan planirano pečenje peciva. Še ena kolegica mi pride pomagat, ker se je sama ponudila. Ne toliko za delo, kot pa zato, da se boma načvekale. Pa še hčerkico bo zraven pripeljala, kar je še sploh plus... popoldan pa grem k eni drugi kolegici, ki je :nosecka:...

Če bom uspela, se vam še kaj javim, drugače pa bom jutri sporočila, koliko peciva je uspelo in koliko ga je dobil moj :kuza:... Sploh ne smem it s posodo za pecivo mimo njega. Pa če je nova ali stara, :kuza: očitno ve, da je za pecivo. Potem pa javka in prosi, da le dobi en košček. Ker vem da ne sme jesti peciva, sem mu kupila pasje kekse in pasjo čokolado, a je očitno tisto, kar je za ljudi še vedno najboljše...

Nič deklice, lep dan vam želim, pa pišite mi kaj, da bom imela kaj za brat (če ne danes pa jutri)...

Simona:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dobro jutro
21.1.2005 7:18:00   
Skye
Dobro jutro Simona.

Veš tud naš :kuza: je ena zelo zbirčna mrcina.....najraje ima to kar jemo mi.....sploh sladkarije.....bog ne daj da bi on jedel pasje konzerve....je prevelik gospod;) Pa saj smo si sami krivi, ko ga pa preveč razvajamo in zdaj nas to tepe. Pa se ne sekiramo preveč, glavno da je zdrav in da smo vsi zadovoljni:bravo:

Želim ti obilo zabave ob peki peciva...pa ne pozabi na :kuza: in mu le vrzi kakšen košček;)

Lep dan ti želim
Skye

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dobro jutro
21.1.2005 11:23:42   
Pia73
Hojla Simona!

Jaz sem tudi danes doma, imam dopust. In me tudi čaka peka peciva ipd,... Pa se mi nič kaj ne da,...

Upam, da si ti bolj pridna,...:rozica:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?