Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dobro jutro, avgustovke... 14.8.2005 6:58:25
|
|
|
|
tina104
|
... danes malo bolj zgodaj kot včeraj ;) . Včeraj v našo temo nisem nič napisala, ker sem bila večji del dneva odsotna od doma. Sem šla na neki pogreb, pa nakupovat, no pa vmes sem malo počivala, tako ni bilo dosti časa za RR. Se pa mi je včeraj izločila neka sluzasta, lepljiva kepa, belo-rumena, danes ponoči pa še malo, s tem, da je to ponoči bilo malo bolj trdo, no pa še vseeno sluzasto. :zmeden::zmeden::zmeden: . Eni pravijo, da bi lahko bil čep. Ne vem no, drugih znakov poroda ni. So se mi včeraj neki sorodniki kar čudili, da hotim tako malo pred rokom tako daleč (pa saj je bila samo kaka ura vožnje od doma, pa nisem niti jaz vozila). Kaj ostale še vozite avto. Jaz še, malo redkeje sicer, pa večinoma kake pol ure, več ne naenkrat. No, se še kaj tipkamo.
|
|
|
|
dobro jutro, avgustovke... 14.8.2005 8:48:39
|
|
|
|
miševi
|
Dobro jutro!!! Zdej ste me pa zares začele prehtevat :((:((:((. Jaz pa še kar štrikam:ups::(:)-. Tina, ja to bi lahko bil čep. Lahko, da se ti ostalo začne dogajati kmalu, včasih pa še malce potraja. Danes me čaka spet ogromno dela. Moram posteljnino od Nike nekako posušit, ker ji je ponoči ušlo. Sem žehtala kar ponoči. Drugače smo že čisto brez plenic in vedno pove. Tako, da bomo (upam da v zelo bližnji) kupovali samo ene plenice:)-. Potem grem pripravit solate, da se malo "uležejo". Se mi zdi, da rinem v vse sorte delo samo zato, da bi se zamotila in ne bi samo "čičala pa čakala". Že tko je vsak dan dost telefonov, ki sprašujejo, če je že kaj. Pa sosedje: gre moj :love: po ulici, pa vpijejo za njim, če je že kaj, potem pa vidijo par metrov za njim koracati še mene in Niko in hitro dobijo odgovor:)-. Tko, zdej grem pa res na hitro pod tuš in delat. Vmes pa seveda na RR - bodite pridne in pišite...:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2005 10:02:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
dobro jutro, avgustovke... 14.8.2005 10:54:19
|
|
|
|
hugolina
|
Pozdravljene! Ooooo, saj nekaj vas pa je še med :nosecka:, sem mislila, da ste mi že vse pobegnile. Danes bi pa jaz samo spala :zaspan:. Komaj sem se iz postelje spravla. Če me nebi :love: s :kava: premamil, nevem če bi se kar tako vdala :)-:)-:)- Miševi, kaj tebe nočejo v bolnici obdržat ;)? Ti boš očitno res mene počakala ane :bravo::bravo: Me boš vsaj tolažila, ker včeraj sem imela spet tiste ideje in misli o porodu :zmeden::zmeden: To je pa tako, če zvečer v posteji premišljuješ..... Sem brala neke poste in zasledila, da ni sigurno za EA zaradi kg. A res? To pa prvič slišim. A to so ti rekli al kako? Tina, a boš ti zdej kar naslednja, če je bil to čep? Pravijo da je potem kar kmalu. Jaz avta sama ne vozim več, se pa veliko prevozim v avtu.
|
|
|
|
dobro jutro, avgustovke... 14.8.2005 11:29:11
|
|
|
|
miševi
|
Oj, hugolina!!! Mogoče te pa res počakam:)-:)-:)-. Ja, za EA so pa rekli, da če imaš preveč kg, da se lahko zgodi, da se ne da uvesti, ker je un kanal dolg le 8 cm ali nekaj takega. Bodo videli, ko bodo videli mene oz. se srečali z mojim hrbtom. Sicer nosim vse bolj spredaj, pa tudi maščobe je več spredaj, tko da sem še vedno optimist:)-. Malce me pa vseeno zaskrbi. Včeraj me je pa pregledoval tvoj gin. Sem mislila, da me bo odneslo, tako me je bolelo. Je pa res, da si je kar čas vzel in me je verjetno zaradi dolgega pregleda začelo vse bolet. Potem me je še čez dan vse nekaj bolelo. Če bi bil pa tisti, ki je ponavadi po ctg-jih, bi me pa verjetno že naročil za rodit, ker naroča vse, ki so odprte 2 prsta:zmeden2:. Če ne bo prej, bom videla v torek, kaj bo rekel. Sem tud pripravljena na to, da bo rekel, naj grem kar v porodno. :rozica::rozica:
|
|
|
|
dobro jutro, avgustovke... 14.8.2005 11:38:34
|
|
|
|
Jessy
|
Ej, punce, ne se bat glede EA in maščobe. Res je, da so to na predavanjih omenili, vendar gre tu po moje za ekstremne primere. Jaz sem že pred zanositvijo imela 8 kg preveč, med nosečnostjo sem dobila pa še + 22 kg in so mi dali v epiduralni prostor anestezijo. Sicer za CR, ampak je isto sranje. Sploh ni nihče nič omenijal, da bi bilo morda preveč zamaščeno in da se ne bi dalo. Pa tudi v prvo mi je zadel prostor. Sploh se ne sekirajte punce, ve samo uživajte še teh nekaj dni, ki vas ločijo do vaših sončkov! Pa čimprej pejte po :duda:! Pa velik sreče! lp, Jessy in Neja
|
|
|
|
dobro jutro, avgustovke... 14.8.2005 11:43:48
|
|
|
|
Kety
|
Dober dan! Samo, da se pofockam,...greva z :love: na Rakitno, se mal svezega zraka nadihat. Seven, si me pa mal pred dejstvo postavila, da gre zares. Dons imam takooo povecan izcedek, da je kar groza! Zdej pa sibam,....punce, uzivajte dons! Cao!!:rozica::rozica::rozica: Lp Kety
|
|
|
|
dobro jutro, avgustovke... 14.8.2005 11:45:43
|
|
|
|
miševi
|
Jessy, hvala. Ampak se nagibam bolj v kategorijo, ki ni po JUS-u:(:zmeden2:. Ampak bomo že, sam občasno je mal panike - tako kot pravi hugolina, ko je čas za premišljevat...
|
|
|
|
dobro jutro, avgustovke... 14.8.2005 12:07:14
|
|
|
|
hugolina
|
Joooj Jessy iz tvojih ust v božja ušesa!!!!!! Čimprej ja, veš kako se tole vleče. No, pa jaz se pritožujem, k še do roka nisem prilezla, kaj šele une bogice k so že čez. Miševi, zdele si me pa res mal zmedla :zmeden: A pregledal te je ta "momlast" :)-:)-:)- (tisti k se ga vse bojijo) ali kakšen drug? Kateri je pa tisti k te pošlje rodit???!!?? Se bom jaz kar k njemu najavla ;) Kety, ti si pa ekspresno leteča zadnje dni!!! No sej je prav, se vsaj zamotiš in pozabiš na tole čakanje, kdaj bo alarm :bravo::bravo: Pismo, sploh si ne znam predstavljat kako to zgleda :ups:, samo pravijo da že veš, takrat k gre zares. Ah, jaz sem že čist zmešana :)-:)- Še moj mi pravi, da imam preveč časa pol je pa takole....8)
|
|
|
|
dobro jutro, avgustovke... 14.8.2005 18:23:41
|
|
|
|
miševi
|
Ne, hugolina, pregledal me je predstojnik, pošilja rodit pa ta "momljast", ki se ga vsi bojijo:)-.
|
|
|
|
dobro jutro, avgustovke... 14.8.2005 22:08:22
|
|
|
|
andrejalj
|
:nosecka: čist ste že vse v pričakovanju vidim...pa šele na polovici avgusta smo.....:zmeden: Jaz imam tut včasih občutek, da se je začelo, pa sem sedaj ugotovila, da imam žolčne kamne in če se :duda: tako postavi, da pobrcne in pritisne v kamne, dobim kar žolčne napade. Dvakrat se mi je to že zgodilo ponoči in resnično sem mislila da se je začelo ampak potem če malo premisliš ugotoviš da tok na hitro da zaradi bolečin kr dol padeš u prvo se pa popadki ne začnejo. Ma bom pa že vedela kdaj se začne.... :duda: se še vedno premika kot zmešan tko da bom itak čez rok rodila, ker nisem po JUS-u...ena je že prej to napisala....v vsaki stvari komaj lovim tisto zadovoljivo povprečje, dostikrat pa izpadem kr ekstrem in je to zeloooo moteče, ker te vseskozi kar skrbi nekaj..... Ah, ti naši :duda:... sedaj pa res že čakam da dočakam dan, ko bom v posteljici zraven sebe videla našo štručko, majčkeno, nebogljeno....ah....9nebesa Lep večer še naprej....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?