|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dobri ginekolog?
26.1.2005 13:05:55   
klavdija&peska
Kar nekaj casa se mi je ze po glavi motala zamenjava ginekologinje.
Saj ne recem moja stara ginek. je bila po strokovni plati uredu, a takoj ko sem bila oblecena po pregledu sem bila ze iz ordinacije. Jaz pa z mojimi vprasanji cez vrata. In potem domov premlevat. Na zadnjem pregledu po spontanem splavu in ciscenju pa mi je se rekla, da naj mi bo, da mi bo naredila ultrazvok, ampak to je ze nadstandard in jaz si ze malo zmisljujem! :hudicek:

In tako je ideja o zamenjavi zorela. :)

Danes pa kot strela z jasnega. :) Prijateljica mi je razlagala o dr. Strahovi v Domzalah in kako je zadovoljna z njo. Da pa je tudi dobra ginekologinja in zato prezasedena, ter ne sprejema novih pacientk. Pa smo spet tam. :zmeden:

In danes ;) sem slucajno bila spet na tistem koncu in ni mi dalo miru.

Vsa preplasena vletim v ordinacijo, ces da me bodo odgnali ces da imajo vse zasedeno oz. predlagali naj se narocim samoplacnisko a glej si ga no! 9nebesa

Sestra mi vsa prijazna rece da se lahko narocim ;) oz. pravzaprav ce zelim me lahko vzame ravno zdaj ker je neka pacientka odpovedala.

Potem sem vsa zivcna nekaj casa sedela v cakalnici :( potem pa naprej!

Moram vam reci da tako tople zenske ze dolgo casa nisem videla in dozivela. 9nebesa

Res se mi je posvetila, me vse izprasala, pregledala in odgovorila na vse moje dvome in zakaje in ko sem sla iz ordinacije sem si enostavno rekla! DA dobri ginekologi obstajajo :bravo:in tudi jaz imam vcasih sreco! 9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 1
   dobri ginekolog?
26.1.2005 13:56:28   
TVN
Super, kako je krasno slišati take dobre novice in pohvalne besede za G! Vesela sem zate, Klavdija, sedaj pa pogumno naprej!:bravo:

(odgovor članu klavdija&peska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dobri ginekolog?
26.1.2005 14:51:04   
*KAJA*
Veš tudi jaz sem imela pomisleke o svojem ginekologu.Ko sem ga prvič obiskala z vprašanjem ali je kaj narobe z menoj,ker sva brez zaščite že dve leti in nikoli ni nič-me je dobesedno preslišal.Je rekel :"Treba bo :sloncek:,za ostalo paposkrbim jaz."
Pa je minilo pet let pa še vedno nič.Kar s težavo sem šla do njega in mu povedala,da zdaj pa že pet let ni nič.:zmeden:.Potem pa se je v sekundi spremenil in se takoj zavzel za mene,da kr verjet nisem mogla.Zdaj pa se pogovarjava kot da bi se poznala že dolgo.
Hočem povedat,da res veliko pomeni ,če imaš dobrega gin.-sploh če imaš težave...

Neposredna povezava do sporočila: 3
   dobri ginekolog?
26.1.2005 15:28:37   
lana 5
No Klavdija a ni cuker ta naša dr. Strahova.
Jaz hodim tudi k njej, prej ko je bila na porodniški in jo je nadomeščala dr. Vebrova sem bila full razočarana. Midva sva se že več kot eno leto trudila da bi dobila :duda: in zato sem sla na pregled. In ko sem dr. Vebrovi povedala situacijo je rekla :sloncek::sloncek: 5 krat na teden pa bo in to je bilo vse.Jaz vsa razočarana domov in potem sva čakalča do septembra 04, da je dr. Strahova prišla nazaj in šla na preged. Ko ji povem situacijo mi tkoj naredi UZ, odkrije pregrado mi da pogledat vse hormone in pove da bom morla na op, zaradi pregrade. Nakr mi pove da bo poklicala kolegico v LJ ter jo vprašala kdaj lahko pridem na operacijo. Dobila datum da bom čez tri tedne operirana, a glejga zlomka jaz tisti mesec zanosim in vse odpade.:bravo::bravo::bravo:
Tako da sem sedaj že v 16t in dr.Strahova me spremla na 14dni. Vse poteka OK.

Tako da :bravo::bravo::bravo::bravo: za dr. Strahovo.

P.S. Ona še sprejema pacientke.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   dobri ginekolog?
26.1.2005 21:07:34   
Pia73
Večina ima z dr. Strahovo dobre izkušnje a jaz žal nisem med njimi,... Res je zelo prijazna, preko tega ne morem. A ko sem bila pri njen na NS je bila strašna gneča,... Za naju si ni vzela niti 5 min. Še moj mož je rekel, da je bilo to najhitreje zasluženih 12.000 SIT kar je kdaj videl,... :(:(:(:(:(

Neposredna povezava do sporočila: 5
   dobri ginekolog?
27.1.2005 8:08:34   
sonjakk
Jaz se selim v Domžale, pa me zanima kako je dr Strahova radodarna z bolniško...

Da razložim moj primer:

Delam s kemikalijami (mutagenimi, kancerogenimi, teratogenimi itd.), še zanosit se bojim (sicer delam na tem in si izjemno želim), ker me je strah, da ne bo kaj narobe predvsem še do časa, ko še ne bi vedela, da sem noseča. Tudi če bi kot nosečnica delala samo v pisarni (kar bi po mnenju delodajalca tako okolje že zagotovljalo moje in otrokovo zdravje), kar seveda ni res, bi bila izpostavljena kemikalijam, saj so laboratoriji vedno odprti - imajo zračenje na hodnik, po hodnikih nam smrdi po kemikalijah, smo nad industrijsko halo iz katere spet prihajajo smradovi… vem kaj naredi delodajalec z nosečnico, postrani jo gleda, ima večinoma raje, da gre na bolniško….; za nosečnico je to en sam stress, bolje da gre na boliško; tako mi je rekla moja bivša ginekologinja, ko sem bila prvič noseča in sem ji razložila situacijo.

Meni je pri prvi nosečnosti ginekoliginja pisala nevarnost splava (kar je tudi čisto res glede na zgornja dejstva), mi je bilo pa tudi izredno slabo cel dan…
Kako mislite, da bi raegirala dr. Starhova?

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?