Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dobra vlažilna krema za roke 9.6.2009 11:10:33
|
|
|
|
higuys
|
poguglaj alessandro hands and nails ali pa samo alessandro...ima celo kolekcijo za roke od kremic za (proti) obnohtni kožici, za tše nohte, za lepo kožo, za dišečo kožo, pilic, lakov, tonikov za roke... ja z imam trenutno afroditino "aroma krema za roke in nohte" diši omamno , čisto nemastna..
|
|
|
|
RE: dobra vlažilna krema za roke 9.6.2009 12:59:40
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz ful ne maram pafumiranih krem in če imam zelo razpokane in suhe roke, mi je najboljša krema iz dm-ja z ognjičem.
|
|
|
|
RE: dobra vlažilna krema za roke 9.6.2009 17:11:09
|
|
|
|
kajajaka
|
Dikla (dobiš v vseh drogerijah) ali pa Avon.
|
|
|
|
RE: dobra vlažilna krema za roke 9.6.2009 17:23:48
|
|
|
|
Felicita
|
jest mam hoferjevo z ognjičem in je ne zamenjam za nič... neverjetna je, resno. sicer pa če je res hudo - propolis mazilo al pa bepanthen (tko sm si jest pozimi roke reševala).
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: dobra vlažilna krema za roke 9.6.2009 17:34:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Probaj se Melem...
|
|
|
|
RE: dobra vlažilna krema za roke 11.6.2009 13:15:39
|
|
|
|
januk
|
jaz uporabljam od dr. hauscka - imajo v lekarnah, mi zelo pomaga
|
|
|
|
RE: dobra vlažilna krema za roke 12.6.2009 8:57:32
|
|
|
|
muška
|
zdaj zaenkrat kurim domače zaloge - ognjičeva, in se lahko pohvalim, da so rezultati že vidni .
|
|
|
|
RE: dobra vlažilna krema za roke 12.6.2009 12:11:49
|
|
|
|
NinaNiki
|
Men so ble vse kr neke..Zdaj pa sm po priporočilu iz lekarne od znanke slišala za Balea(Dm znamka) inje pune vrei.Mam pa ono z vijolčno roza pokrovčkom.Probaj pa še poceni je!!!!!
|
|
|
|
RE: dobra vlažilna krema za roke 12.6.2009 12:13:43
|
|
|
|
zvesta
|
Jaz sem pa zdaj najbolj zadovoljna z Niveo SOS.
|
|
|
|
RE: dobra vlažilna krema za roke 12.6.2009 15:53:12
|
|
|
|
hothien
|
Ognjičeva krema od Justa.
|
|
RE: dobra vlažilna krema za roke 12.6.2009 16:44:00
|
|
|
|
eternety
|
Dove - for extra dry skin.
|
|
|
|
RE: dobra vlažilna krema za roke 12.6.2009 18:43:52
|
|
|
|
Njumi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Ognjičeva krema od Justa. podpišem
|
|
|
|
RE: dobra vlažilna krema za roke 12.6.2009 18:44:31
|
|
|
|
Njumi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Ognjičeva krema od Justa. podpišem ojoj - vidim, da sem kliknila dvakrat dvojno podpišem torej
< Sporočilo je popravil Njumi -- 12.6.2009 18:45:25 >
|
|
|
|
RE: dobra vlažilna krema za roke 14.6.2009 0:10:41
|
|
|
|
Marogica
|
Moje roke so neprestano suhe, saj jih neprestano moram umivati in to 12 ur na dan. SEm sprobala marsikatero kremo, vlažilne se takoj "sperejo", mastne so enostavno premastne. Zato že nekaj let uporabljan navadni beli vazelin. Imajo ga tudi v DM-u, mislim, da je okrog 2€. Na roke ga daš res malo, skoraj nič, fajn razmažeš in po par minutah (ma še manj) izgine občutek mastnega, občutek, da so roke "zavarovane" in nesuhe, pa ostane nekaj ur, kljub umivanju. Kot da se ti je naredil nekakšna zaščitna "obloga" na rokah. Vse ostale kreme me ne zanimajo več.
|
|
RE: dobra vlažilna krema za roke 15.6.2009 18:41:59
|
|
|
|
dory
|
allesandro hands up je nekaj boljšega,kar sem kdaj sprobala...
|
|
|
|
RE: dobra vlažilna krema za roke 15.6.2009 22:49:19
|
|
|
|
TIA22
|
Eucerinova !Zakon!
|
|
|
|
RE: dobra vlažilna krema za roke 19.6.2009 10:55:05
|
|
|
|
higuys
|
Balea(Dm znamka) inje pune vrei Znamka?
|
|
|
|
RE: dobra vlažilna krema za roke 21.6.2009 19:03:24
|
|
|
|
Klemy82
|
Men je bla pa včasih ful ok od Dove krema za roke, pa so jo potem nekaj spremenili in je ..bolj se mažeš bolj ti izsuši kožo. Tako da tudi jaz iščem eno ok kremico. Ognjičeva krema, ki jo ima mami mi je premastna, tako da se zaenkrat mažem kar z mlekom za telo...
|
|
RE: dobra vlažilna krema za roke 23.6.2009 22:11:11
|
|
|
|
Trish
|
Jaz uporabljam eno precej hranilo od 100% Pure, ki ima en kup enih masel in olj notri ... Čaki, grem z deklaracije prepisat, kako s eji reče, ker je neko dolgo ime Evo: Intenzivna organska negovalna krema - ful mazljiva in super nahrani. Meni je ql, ker imam roke precej v vodi in to ...
|
|
|
|
RE: dobra vlažilna krema za roke 26.6.2009 18:05:55
|
|
|
|
Leela
|
Neutrogena, koncentrat. Ima moder pokrovček. Kupila sem v DM-ju. Mislim da tam k imajo tiste majhne vzorčke. Mi je všeč, ker skoraj nima vonja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ali ste dojenčku dajale kaplice proti krčem?endrinada, občasno po potrebi (
44%)
da, redno ker je imel-a ful krčeke (
18%)
ne, ni bilo potrebe po tem (
29%)
ne, kljub krčekom sem uporabljala druge metode (
8%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!