Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dobra pediatrinja v Šiški 7.6.2006 12:05:48
|
|
|
|
katarina j.
|
Glede pediatrov v Šiški smo pa že enkrat imeli debato. No jaz bi priporočala: Dr. Lučka Molka. Drugače pa nisem ravno navdušena nad celotno situacijo tam. Ampak verjetno je v vseh zdravstvenih domovih podobno, tako da kaj čmo . Maš pa vsaj vse na istem mestu- laboratorij, ultrazvok kolkov, zobarja. To je pa tud nekaj.
|
|
|
|
RE: dobra pediatrinja v Šiški 7.6.2006 22:58:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Veliko jih priporoca dr. Molka, Kosceva se mi zdi, da ne sprejema novih pacientov (al se je pa samo znebila tistih, ki smo mal starejsi - sem mogla menjat pred parimi meseci, ker jih ima kao prevec in imajo (logicno) dojencki prednost). Katarina j., kaj pa te moti glede ZD Siska? Mene po tanovem neskooonco cakanje in prerivanje starejsih, da ja ne bo 3minute prepozno za brezveze v ordinaciji visela (ampak ok, to je pr odraslih).
|
|
|
|
RE: dobra pediatrinja v Šiški 8.6.2006 22:56:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene motijo zdej druge stvari, ker nisem vec pri Koscevi, tko da teh stvari niti opazila nisem (sem bla samo ene trikrat, odkar je ZD prenovljen tam ...), zato sem vprasala. Ma ja, se najdejo sestre .. Pocakaj na solski dispanzer .. tam so sele cvetke (no ja, ena CVETKA .. ) mooce je takrat ze ne bo vec tam .. (po vsej verjetnosti).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?