|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dobra pediatrinja v Šiški
7.6.2006 11:20:52   
modrooka
Punce,

hvaležna bom za kakršnokoli informacijo. Lahko tudi na privat.

modrooka user posted image

Lep dan!
   RE: dobra pediatrinja v Šiški
7.6.2006 12:05:48   
katarina j.
Glede pediatrov v Šiški smo pa že enkrat imeli debato.
No jaz bi priporočala: Dr. Lučka Molka. Drugače pa nisem ravno navdušena nad celotno situacijo tam. Ampak verjetno je v vseh zdravstvenih domovih podobno, tako da kaj čmouser posted image . Maš pa vsaj vse na istem mestu- laboratorij, ultrazvok kolkov, zobarja. To je pa tud nekaj.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2006 22:58:59   
Anonimen
Veliko jih priporoca dr. Molka, Kosceva se mi zdi, da ne sprejema novih pacientov (al se je pa samo znebila tistih, ki smo mal starejsi - sem mogla menjat pred parimi meseci, ker jih ima kao prevec in imajo (logicno) dojencki prednost).

Katarina j., kaj pa te moti glede ZD Siska? Mene po tanovem neskooonco cakanje in prerivanje starejsih, da ja ne bo 3minute prepozno za brezveze v ordinaciji visela (ampak ok, to je pr odraslih).

(odgovor članu katarina j.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.6.2006 11:11:36   
katarina j.
Ribica, nisem čist dobro razumela, kaj tebe moti. Jaz sem bila pred 1 letom čist alergična na ta zdravstveni dom, ker sem imela par groznih situacij pri dr. Sedejevi, pa tudi nekaj medicinskih sester je vse prej kot prijaznih. Zdaj sem kar malo bolše volje odkar sem pri Molki. Moti me predvsem čakanje v čakalnici polni virusev, kjer stakneš vse živo- nimajo čisto dobro to narejenouser posted image nikoli nisem videla, da bi kakšno mizo razkužili predno jaz svojegauser posted image gor položim, pa prezračili...ne vem kako točno bi moralo biti, ampak se mi zdi da tam viruski kar skačejo!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.6.2006 22:56:08   
Anonimen
Mene motijo zdej druge stvari, ker nisem vec pri Koscevi, tko da teh stvari niti opazila nisem (sem bla samo ene trikrat, odkar je ZD prenovljen tam ...), zato sem vprasala. Ma ja, se najdejo sestre ..

Pocakaj na solski dispanzer .. tam so sele cvetke (no ja, ena CVETKA .. ) mooce je takrat ze ne bo vec tam .. (po vsej verjetnosti).

(odgovor članu katarina j.)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?