|
RE: dobili vrtec v MOL, a zaradi njihove napake 14.6.2012 18:24:13
|
|
|
|
liliana
|
Jaz pa ne bi nič preverjala in bi pustila stvari kot so, oni so izdali odločbo, oni preverjajo podatke, ti nisi dolžna vedeti in razumeti kaj pomeni katera točka (običajno ko državni organ vprašaš o tem, dobiš itak odgovor, tako pač je oz. tako mora biti, pika).....predolgo časa že delam z uradnimi organi, bila poštena, nazaj dobila vedno le "smo se pač zmotili", nihče ni odgovarjal nikoli za nič, nič obžaloval, še arogantno so se obnašali, kot da si v bistvu ti krivec za njihove napake.... Za plačilo dneva stavke v vrtcu sem dobila recimo zelo aroganten odgovor ravnateljice "Saj vrtec je bil vendar odprt. Saj bi pa lahko pripeljali svojega otroka. Ker je obvestilo o odprtju vrtca bilo pa res pozno izobešeno (en dan prej pozno popoldne, ko je polovica že odpeljala otroke iz vrtca), obžalujemo nesporazum v komunikaciji med strokovnimi delavkami dotičnega vrtca in starši." Nič drugega, kot eno samo sprenevedanje in prelaganje odogovornosti...... In ravno ta aroganca pri obnašanju državnih organov oz. uslužbencev, ker vem, da ne malokrat namerno prinašajo okrog davkoplačevalce (ker se pač vsi nekako bojijo skregati z dražvnim organom, bog ne daj pritožiti na kako odločbo) me več ne bo prepričala, da bom karkoli sporočala, če bo kaka odločba zaradi njihove napake slučajno izdana v mojo korist (pa sem tudi to že storila)....pa ne bom več.... Ali pa odločbe po ZUPJS.....ena sama aroganca in sprenevedanje......vedo za napake, jih ne odpravijo, ampak še naprej izdajajo napačne odločbe in prelagajo odgovornost eden na drugega.....od mene pa pričakujejo, da sem poštena, vestna, točna...... Za boljšo klimo, za spremembe, sta potrebni obe strani...ne pa, da bom samo jaz, kot davkoplačevalec poštena, od državnega organa pa ne bom dobila drugega kot arogantno sprenevedanje (v stilu, mi smo bogovi, vi pa raja).....in potem še kritiziranje, da jih ne podpiram pri stavki, v boju za moje pravice bojda (tudi eno samo sprenevedanje, ker so se "borili" zgolj za svoje in ne za moje pravice....)
|
|
|