|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dober večer
11.3.2005 21:47:01   
teja21
imam cel kup vprašanj, zanimajo me vaši občutki ko ste bile noseče tam od8 do 10 tednov, kako so to vaši dragi sprejeli in kako so se do vas obnašali, moj je tak kot sploh ne bi bla noseča..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dober večer
11.3.2005 21:59:28   
Anonimen
Pelji ga s seboj na ultrazvok, pa se bo gotovo spremenil, ko bo v živo doživel nekaj najlepšega, kar se lahko zgodi v življenju.

(odgovor članu teja21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   dober večer
11.3.2005 22:24:27   
teja21
a to je tvojemu pomagal?? ja ampak imam še vaginalni u. no ja mogoč pa res, da vidmo kako bo potem.
a sta se vidva veliko kregala, jaz sem tako občutljiva na nekatere stvari da sem sama sebi zoprna.

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dober večer
11.3.2005 22:37:14   
total
Moj je bil presrečen,celo on mi je naredil test:)-.Celo nosečnost je skrbel zame in božal bušija.

Lp:rozica:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dober večer
11.3.2005 22:40:37   
Anonimen
Aja, zdaj je še vaginalni. Jaz sem mojega pozneje peljala, na drugi UZ, se mi zdi. Takrat je res fino, ker se že vse vidi. Jaz sem seveda že prvilč bila vsa blažena, ko prvič slišiš bitje srca tvojega otroka. To je nekaj nepozabnega.
Sicer je pa po moje pri vama ta konflikt, ko ti misliš, da bi te morali sedaj vsi po rokah nositi, ko si noseča, ali pa vsaj mož, on pa ne vidi nobene razlike od prej, saj res še ni ničesar za videti. Ženske smo med nosečnostjo grozno občutljive, vsaj veliko nas je takih. Jaz sem bila tudi grozna. Verjetno tudi, če bi se mi partner maksimalno posvečal, ne bi bila zadovoljna. Bi že nekaj našla. Pri veliko parih je izleda tako, da se več kregajo, ker smo ženske zaradi delovanja hormonov pač veliko bolj občutljive, vsaj po pisanju punc na tem forumu sodeč, je res tako.
Mogoče bo pa res pomagalo, če bo šel s teboj na ultrazvojk, čeprav se sedaj še ne bo toliko videlo. Ker ti že nekako čutiš, da nosič to malo bitjece v sebi, on pač ne. Mogoče se ga bo dotaknilo, ko bo vsaj del tega lahko doživel. Ne vem, to bi morali bolj moški, če so bili pri prvem UZ zraven, povedati.
Zdaj je res še zgodaj, da bi se začel kregati. Malo se "nazaj drži", če se zavedaš, da si veliko bolj občutljiva, pa bo boljr. Pa povej mu to. Malo bo tudi on najbrž razumel. Upam.

(odgovor članu teja21)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   dober večer
11.3.2005 22:48:07   
teja21
vav si pa uživala, ne sej ni tako grozno kot se sliši sej me boža pa moja pa... samo mal več ali pa preveč se kregava. midva sva trenutno še pri mojih doma, a ste ble že vse na svojim ko ste pričakvale pikca??

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dober večer
12.3.2005 11:08:24   
Jessy
Teja, meni se zdi reakcija tvojega čisto normalna. Na začetku se še sama nisem zavedala, da sem noseča, saj se mi je zdelo nemogoče, da v meni nekaj raste, kljub temu, da so mi to dokazali z UZ.
Jaz sem svojega peljala na UZ v 14. tednu in je z velikim veseljem opazoval najinega sončka. Od takrat naprej je bil popolnoma drugačen, sploh pa, ko se je trebušček začel večati, takrat pa sploh. Zdaj kar naprej nekaj boža trebušček, ga lubčka, mu kaj pove in posluša v upanju, da bo kaj slišal - pa nič ne sliši.
Hočem povedati to, da nikar ne rini vanj, saj bo sam pristopil k tebi. Jaz sem se vpričo njega božala po trebuščku in je to opazoval, kmalu se je tudi sam pridružil. Nikoli nisem rinila vanjga, saj bi ga s tem najbrž odgnala stran in vedno sem govorila, da IMAVA rok 2.8., da IMAVA dojenčka, da SVA noseča, da BOVA.... saj razumeš, kajne?

Nič ne skrbi, vse se bo uredilo!

lp, Jessy

p.s. Ja, midva sva na svojem.

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   dober večer
12.3.2005 12:18:18   
bobek05
Sama bom tudi julija 1. mamica in moram priznati, da skoz vseh 24t kolikor jih zdaj premorem, čez mojega moža nimam kaj za rečt. Že takoj ko sem zanosla, je bil totalno presrečen, potem sem imela pa slabosti in malo sem bruhala, pa nič ni godrnjal, ko je moral sam opravljati večino gospodinjskih opravil, pa še vse kar sem si zmislila je naredil zame (mi kuhal kar mi je pač tisti moment dišalo, mi vse nosil k riti... - je pa res, da sem bila v še kar božnem stanju, saj mi je bilo slabo po cele dneve). Ko je to minilo, sem se razcvetela in moj me je še kar naprej razvajal. Velikokrat mi maže trebušček, pa posluša najinega sončka in mu poje, jest še vedno hodiva tja kamor meni ustreza, kupuje mi nosečniška oblačila...
Večkrat mi domov prinese kak šopek (kar je počel že prej) in mi pravi, da on ne rabi praznik (kot 8.marec ali valentinovo), da mi kupi rožice.

Saj ne rečem, da me prej ni razvajal (saj je že prej več kuhal kot jaz ipd.), ampak med nosečnostjo sva se dosti bolj zbližala - tudi intimno (spolni odnosi so dobili čisto nek drug pomen in dimenzije). Počutim se kot druga ženska in ne znam si predstavljat, da bi lahko bila še bolj srečna kot sem.

Ful srečna

:nosecka:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   dober večer
12.3.2005 12:54:35   
biser
Pozdravljene!

Jaz že čakam kdaj bo otročiček privekal na ta svet(datum imam 22.3, ampak imam občutek da bo :duda: malo pohitel, ker se telo že nekaj pripravlja). Res bi že rada spoznala to binco:)- Pri meni je fant šel vedno zraven na pregled kadar je le lahko, sploh pa si je vzel dopust takrat, ko sem imela ultrazvok. Zelo dobro je sprejel nosečnost in me bolj kot ne skos razvajal. Pravi mucek:love:
Tako kot so ti moje predhodnice predlagale: pelji ga zraven na ultrazvok in boš videla, da se bo sigurno raznežil.:hudicek:
Lep pozdrav

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   dober večer
12.3.2005 13:19:33   
mojčy
Oh,sej se bo privadil.. moj se je na zacetku tudi obnasal kot da ni nic,odkar pa sva bila na n.s. pa se je ful spremenil:love: sam boza trebuscka,se pogovarja z zabico... probaj ga vzeti s sabo na ultrazvok. :sloncek:
pa veliko veselja ti zelim!

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?