Anonimen
|
Aja, zdaj je še vaginalni. Jaz sem mojega pozneje peljala, na drugi UZ, se mi zdi. Takrat je res fino, ker se že vse vidi. Jaz sem seveda že prvilč bila vsa blažena, ko prvič slišiš bitje srca tvojega otroka. To je nekaj nepozabnega. Sicer je pa po moje pri vama ta konflikt, ko ti misliš, da bi te morali sedaj vsi po rokah nositi, ko si noseča, ali pa vsaj mož, on pa ne vidi nobene razlike od prej, saj res še ni ničesar za videti. Ženske smo med nosečnostjo grozno občutljive, vsaj veliko nas je takih. Jaz sem bila tudi grozna. Verjetno tudi, če bi se mi partner maksimalno posvečal, ne bi bila zadovoljna. Bi že nekaj našla. Pri veliko parih je izleda tako, da se več kregajo, ker smo ženske zaradi delovanja hormonov pač veliko bolj občutljive, vsaj po pisanju punc na tem forumu sodeč, je res tako. Mogoče bo pa res pomagalo, če bo šel s teboj na ultrazvojk, čeprav se sedaj še ne bo toliko videlo. Ker ti že nekako čutiš, da nosič to malo bitjece v sebi, on pač ne. Mogoče se ga bo dotaknilo, ko bo vsaj del tega lahko doživel. Ne vem, to bi morali bolj moški, če so bili pri prvem UZ zraven, povedati. Zdaj je res še zgodaj, da bi se začel kregati. Malo se "nazaj drži", če se zavedaš, da si veliko bolj občutljiva, pa bo boljr. Pa povej mu to. Malo bo tudi on najbrž razumel. Upam.
|