|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dober večer. mogoče kava?
29.3.2005 18:18:22   
Anonimen
No, kje ste, čveke? jaz bom kmal dol padla, sem čist zmatrana, zdele še en glaž šampanjca spijem, pol pa počas tamauga zrihtat, pa spat. :zaspan:

Stari se je pa neki naprdnu, k sem eva kosa potice od sobote vrgla stran...O.K. ni lepo, ampak vem, resnično vem, da ga ne bi nihče pojedu. On bi ga pa zdaj mami nesel, da proba potico od moje mame. Halo???? ko pa sem mu v soboto rekla, naj jo nese, ko je bila frišna, je bil pa gluh :hudicek:

Selektivni sluh ;)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
29.3.2005 18:20:17   
tjaga
Ej Al bina, teli naši dedci majo res selektiven sluh največkrat. No ja, tuki sm jest našga mulca štela, očita itak nič doma ni.

Aja Vitu še enkrat vse naj naj.

:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2005 18:25:11   
Anonimen
Hvala za čestitke. Drgač pa, ja no, saj ne veš, kaj je bolš, al da so doma, al ne :hudicek:

men je zdele kar odleglo, k je šel ;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2005 18:26:37   
L&F&B
Dober večer! Ja, jaz bi kavo. Mam še kar nekaj za naredit. In nimam moških, sem ju poslala ven. Pa jih k sreči še ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2005 18:26:41   
total
Tudi z moje strani vse naj naj tvojemu sineku:bravo::darilo::torta:.kak ste se imeli,pa torta?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2005 18:27:48   
tjaga
To je res, ne veš kaj je bolje. No sej veš tisto: Teško meni sa tobom, a još teže bez tebe.

Kar se pa selektivnega sluha tiče, je pri našmu :modri::duda: tako izrazit, da nas je skrbelo, če morda res slabo sliši. Test: zelo, zelo potihem sem ga vprašala, če bi mrda čokoloado.
Prekleto dobro sliši mulo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2005 18:29:55   
Anonimen
Total, smo se imeli, smo...dobro, kot ponavadi na praznovanjih...sam mati so pa zmatrani danes...tako zelo, da sam še postlo vidm.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2005 18:32:17   
total
O boga,pripravi si kopel če utegneš pol pa :muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.3.2005 18:52:40   
TARA in MAJ
:torta:A rojstni dan ste mel je bil pa žur če je mati zmatrana sicer pa važno,da ste se lepo imel:bravo:.
Po kozarču bo bolje pa nazdravje;)
:darilo::darilo:
:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.3.2005 19:17:57   
india
He, Tjaga, a čokolado ja, kaj pa kaj drugega...recimo posprvit kakšno malenkost???:)-:)-:)-:)-:)-
To naš junior tudi presneto dobro obvlada, presliši vse,kar ni njemu po volji!

Albinca, a ti si danes na dopustu??? Zato pa si tolko bolj zmantrana!
Eno kopel, pa malo masaže, pa bo!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.3.2005 19:25:18   
spacey
Al bina vse najlepše ti želim za tvoj dan :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: in upam, da si ga preživela kar se da lepo in v dobri družbi. :torta: :darilo:

Lep večer še naprej...

P 9nebesa +8dni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.3.2005 19:28:55   
tjaga
Spacey, kaj so vagoni za Rim vsi zasedeni :zmeden: ?
Miška01, pospraviti = glagol spravljen v predalčku ne slišim (selekcija - ) :)-:)-:)- .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.3.2005 19:30:25   
india
Spacey očitno res april čaka???:zmeden::zmeden::zmeden:

Tjaga,kaj ko bi medve te fante peljale na skupen ušesni pregled?? Luna jima sede, pospravljanje pa je daleč za luno,ne?:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.3.2005 19:45:35   
spacey
Ne, ne tjaga niso vsi zasedeni...eden prav mene čaka in to do jutri. :)

Ne, ne Miska01 nič ne bomo čakali na april, bomo še kar marca opravili... :)

Se javim še preden grem, na forumu PN. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.3.2005 20:03:36   
india
Spacey,a to si ti čisto resno mislila, ko si rekla, da ti je datum 30.03 všeč???
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.3.2005 22:56:31   
spacey
Ja Miska01 čisto resno brez najmanjšega heca. A ni lep datum? :) :bravo:

No tisti rjav čep se mi je že odluščil in zdej čakam na hude v enakomernih presledkih našetete popadke in pol samo še pičim v Postojno opravit moje delo = stisnit našega sončka. 9nebesa :love:

Lahko nočko :zaspan:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.