![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dober večer. mogoče kava? 29.3.2005 18:18:22
|
|
|
|
Anonimen
|
No, kje ste, čveke? jaz bom kmal dol padla, sem čist zmatrana, zdele še en glaž šampanjca spijem, pol pa počas tamauga zrihtat, pa spat. :zaspan: Stari se je pa neki naprdnu, k sem eva kosa potice od sobote vrgla stran...O.K. ni lepo, ampak vem, resnično vem, da ga ne bi nihče pojedu. On bi ga pa zdaj mami nesel, da proba potico od moje mame. Halo???? ko pa sem mu v soboto rekla, naj jo nese, ko je bila frišna, je bil pa gluh :hudicek: Selektivni sluh ;)
|
|
|
|
dober večer. mogoče kava? 29.3.2005 18:20:17
|
|
|
|
tjaga
|
Ej Al bina, teli naši dedci majo res selektiven sluh največkrat. No ja, tuki sm jest našga mulca štela, očita itak nič doma ni. Aja Vitu še enkrat vse naj naj. :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
dober večer. mogoče kava? 29.3.2005 18:25:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za čestitke. Drgač pa, ja no, saj ne veš, kaj je bolš, al da so doma, al ne :hudicek: men je zdele kar odleglo, k je šel ;)
|
|
|
|
dober večer. mogoče kava? 29.3.2005 18:26:37
|
|
|
|
L&F&B
|
Dober večer! Ja, jaz bi kavo. Mam še kar nekaj za naredit. In nimam moških, sem ju poslala ven. Pa jih k sreči še ni.
|
|
|
|
dober večer. mogoče kava? 29.3.2005 18:26:41
|
|
|
|
total
|
Tudi z moje strani vse naj naj tvojemu sineku:bravo::darilo::torta:.kak ste se imeli,pa torta?
|
|
|
|
dober večer. mogoče kava? 29.3.2005 18:27:48
|
|
|
|
tjaga
|
To je res, ne veš kaj je bolje. No sej veš tisto: Teško meni sa tobom, a još teže bez tebe. Kar se pa selektivnega sluha tiče, je pri našmu :modri::duda: tako izrazit, da nas je skrbelo, če morda res slabo sliši. Test: zelo, zelo potihem sem ga vprašala, če bi mrda čokoloado. Prekleto dobro sliši mulo. :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
dober večer. mogoče kava? 29.3.2005 18:29:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Total, smo se imeli, smo...dobro, kot ponavadi na praznovanjih...sam mati so pa zmatrani danes...tako zelo, da sam še postlo vidm.
|
|
|
|
dober večer. mogoče kava? 29.3.2005 18:32:17
|
|
|
|
total
|
O boga,pripravi si kopel če utegneš pol pa :muca:
|
|
|
|
dober večer. mogoče kava? 29.3.2005 18:52:40
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
:torta:A rojstni dan ste mel je bil pa žur če je mati zmatrana sicer pa važno,da ste se lepo imel:bravo:. Po kozarču bo bolje pa nazdravje;) :darilo::darilo: :rozica:
|
|
|
|
dober večer. mogoče kava? 29.3.2005 19:17:57
|
|
|
|
india
|
He, Tjaga, a čokolado ja, kaj pa kaj drugega...recimo posprvit kakšno malenkost???:)-:)-:)-:)-:)- To naš junior tudi presneto dobro obvlada, presliši vse,kar ni njemu po volji! Albinca, a ti si danes na dopustu??? Zato pa si tolko bolj zmantrana! Eno kopel, pa malo masaže, pa bo!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
dober večer. mogoče kava? 29.3.2005 19:25:18
|
|
|
|
spacey
|
Al bina vse najlepše ti želim za tvoj dan :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: in upam, da si ga preživela kar se da lepo in v dobri družbi. :torta: :darilo: Lep večer še naprej... P 9nebesa +8dni
|
|
|
|
dober večer. mogoče kava? 29.3.2005 19:28:55
|
|
|
|
tjaga
|
Spacey, kaj so vagoni za Rim vsi zasedeni :zmeden: ? Miška01, pospraviti = glagol spravljen v predalčku ne slišim (selekcija - ) :)-:)-:)- . :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
dober večer. mogoče kava? 29.3.2005 19:30:25
|
|
|
|
india
|
Spacey očitno res april čaka???:zmeden::zmeden::zmeden: Tjaga,kaj ko bi medve te fante peljale na skupen ušesni pregled?? Luna jima sede, pospravljanje pa je daleč za luno,ne?:)-:)-
|
|
|
|
dober večer. mogoče kava? 29.3.2005 19:45:35
|
|
|
|
spacey
|
Ne, ne tjaga niso vsi zasedeni...eden prav mene čaka in to do jutri. :) Ne, ne Miska01 nič ne bomo čakali na april, bomo še kar marca opravili... :) Se javim še preden grem, na forumu PN. :)
|
|
|
|
dober večer. mogoče kava? 29.3.2005 20:03:36
|
|
|
|
india
|
Spacey,a to si ti čisto resno mislila, ko si rekla, da ti je datum 30.03 všeč??? :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.