|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dober pediater v mb?(ne zasebni)
23.2.2007 18:50:47   
malecka_mateja
ojla!

mi iščemo pediatra v MB!enega vredu ki se res pobriga za otrokovo zdravje,je prijazen,naredi vs epreiskave preden da zdravila in je še fraj???

hvala!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dober pediater v mb?(ne zasebni)
23.2.2007 20:55:20   
spelaz
Tudi jaz bi mela takega... ne pa sam od daleč pogledat otroka in zdravila napisat.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2007 21:19:59   
andreja25
Pozdravljena.
dr.Martin Bigec je ful vredu pediater in res poskrbi za otroka.

NIK je mamin in atijev sonček

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2007 21:32:47   
NTS
Oj,
jaz sem zelo zadovoljna u dr.Koražija, v zdr.domu adolfa drolca v centru mesta.

je tudi specialska za razvoj otroka in meni osebno zelo dobra zdravnica.

pa pa
pa čim manj zdravnikov

Naši Nikiti se je pridružil bratec Patrick ! ! !

(odgovor članu andreja25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2007 22:04:34   
POKPOK
Ja k dr. Koražijevi mi pred dvema letoma nismo prišli. Ni več sprejemala. Kako je sedaj pa ne vem.
Danes delam reklamo za dr. Škorjanc Antoličevo na Studencih. Če od blizu ne vidi, kaj je otroku, sestra vzame kri. Čez 10 min vsi vemo, kaj je otroku.
Vsi "boljši" so zasedeni. Malo pognjavi pa bo.
Lp

(odgovor članu NTS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2007 10:30:55   
Meceno
Bigec je že v redu, samo kadar smo bolani, ga pa nikoli ni ....sestanki, specializacija, dopust,.....user posted image  malo preveč ga ni, ali pa imamo mi nesrečo.

(odgovor članu POKPOK)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2007 10:58:28   
natalia
Bigec al pa Vizovišek na Vošnjakovi.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2007 12:00:50   
bobika
Nam in nekaj mojim prijateljem je zelo všeč dr. Melinkova na Vošnjakovi. Super pediatrinja. Skoraj vsakega otroka pozna brez kartoteke in se res zavzame zanj. Ni problem kaj vprašati in rade volje razloži (včasih celo prepodrobno user posted image ).

Mi je pa tudi dr. Korežijeva zelo vredu. K njej smo hodili v razvojno ambulanto.

Proti dr. Bigecu pa nimam pohval. Smo enkrat naleteli na njega (dežurstvo) in sem bila tako razočarana nad njim. Sploh se ni zavzel za tamalo. Jaz pa sem celo noč bila v takšnih strahih za njo. Rekel je, da smo jo brezveze vozili, saj ji nič ni in da naslednjič naj počakamo raje svojo p in ne hodimo k dežurnim (3 dni bi morala čakati našo p).
Meni tak dr, ki mi da občutek, da otroka brezveze vozim na pregled ni vredu. No takšno je pač moja izkušnja z njim.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.2.2007 23:38:36   
Pi-kica 1
Kar se dr. Bigeca tiče, se kar strinjam. Tudi za našega se ni zavzel, ko je bil v bolnici dežuren in se mu ni zdelo, da je kaj resno bolan.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.2.2007 18:09:27   
Laubica
Tukaj  se tudi jaz podpišem proti Bigecu,mi smo pa imeli DR.Švabovo pa mi je bila vredu -zdaj smo že pri šolski,Koražijeva je tudi super,Švabova je v Jezdarski

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.2.2007 20:59:44   
bobek05
Mi imamo dr. Melinkovo na Vošnjakovi in je res SUPER pediatrinja! user posted image  Zanjo smo dobili izjemna priporočila in ni nam žal, da je mali pri njej. Ful je prijazna, vedno dobre volje in resnično pozna vse svoje paciente. Rada jih pohvali, se z njimi kaj pošali medtem ko jih pregleduje... No, pri nas so bile zaenkrat samo še viroze, tako da ni bilo potrebno nič kri jemat, sem pa prepričana, da bi nas takoj poslala na odvzem krvi, če bi se ji zdelo kaj sumljivo.

Če pa še ima kaj fraj, pa ne vem... user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.2.2007 21:03:54   
bobek05
Aja, pa še to - mi smo do zdaj 2x naleteli na dr. Bigeca (dežurstvo) in moram priznat, da smo tudi bili razočarani nad njim. Že v čakalnici se mi je zdelo nekam čudno, da se pacienti pri njem menjavajo dobesedno na 5 minut in hitro smo ugotovili zakaj - otroka sploh ni kaj extra pogledal. user posted image  Ko sem mu opisovala simptome, je že kar postavljal diagnozo user posted image , ni hitro prečekiral pljuča in ušesa (in rekel, da so vredu) in me samo vprašal če imam kaj proti zbijanju vročine. Njegov edini komentar je bil, da se bomo še velikokrat videli, ker je to Anejevo prvo leto v vrtcu in ADIJO. user posted image  3 dni kasneje smo bili spet v ZD, ker je imel Anej močno vneta ušesa user posted image user posted image user posted image  

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.2.2007 19:54:51   
tamala83
mi imamo dr. Vizovišek. sem zelo zadovoljna, ker se res zavzame, je prijazna, nežne, zna z otroki

Priporočam

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.3.2007 8:27:36   
lidija marksl
user posted image user posted image    Mi imamo dr. Škorjanc Antolič , na Studencih v Mb.Sicer ima zasebno pediatrično ordinacijo,dela pa s koncesijo. je zelo dobra,se zavzame za otroka in ni problema za kakšno napotnico.Pri njej dobiš vse in otroka zelo dobro pregleda.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

user posted image  naš Aljaž je veliki sonček!!!

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?