Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dober pediater v mb?(ne zasebni) 23.2.2007 20:55:20
|
|
|
|
spelaz
|
Tudi jaz bi mela takega... ne pa sam od daleč pogledat otroka in zdravila napisat.
|
|
|
|
RE: dober pediater v mb?(ne zasebni) 23.2.2007 21:19:59
|
|
|
|
andreja25
|
Pozdravljena. dr.Martin Bigec je ful vredu pediater in res poskrbi za otroka. NIK je mamin in atijev sonček
|
|
|
|
RE: dober pediater v mb?(ne zasebni) 23.2.2007 21:32:47
|
|
|
|
NTS
|
Oj, jaz sem zelo zadovoljna u dr.Koražija, v zdr.domu adolfa drolca v centru mesta. je tudi specialska za razvoj otroka in meni osebno zelo dobra zdravnica. pa pa pa čim manj zdravnikov
|
|
RE: dober pediater v mb?(ne zasebni) 23.2.2007 22:04:34
|
|
|
|
POKPOK
|
Ja k dr. Koražijevi mi pred dvema letoma nismo prišli. Ni več sprejemala. Kako je sedaj pa ne vem. Danes delam reklamo za dr. Škorjanc Antoličevo na Studencih. Če od blizu ne vidi, kaj je otroku, sestra vzame kri. Čez 10 min vsi vemo, kaj je otroku. Vsi "boljši" so zasedeni. Malo pognjavi pa bo. Lp
|
|
|
|
RE: dober pediater v mb?(ne zasebni) 24.2.2007 10:30:55
|
|
|
|
Meceno
|
Bigec je že v redu, samo kadar smo bolani, ga pa nikoli ni ....sestanki, specializacija, dopust,..... malo preveč ga ni, ali pa imamo mi nesrečo.
|
|
|
|
RE: dober pediater v mb?(ne zasebni) 24.2.2007 10:58:28
|
|
|
|
natalia
|
Bigec al pa Vizovišek na Vošnjakovi.
|
|
RE: dober pediater v mb?(ne zasebni) 24.2.2007 12:00:50
|
|
|
|
bobika
|
Nam in nekaj mojim prijateljem je zelo všeč dr. Melinkova na Vošnjakovi. Super pediatrinja. Skoraj vsakega otroka pozna brez kartoteke in se res zavzame zanj. Ni problem kaj vprašati in rade volje razloži (včasih celo prepodrobno ). Mi je pa tudi dr. Korežijeva zelo vredu. K njej smo hodili v razvojno ambulanto. Proti dr. Bigecu pa nimam pohval. Smo enkrat naleteli na njega (dežurstvo) in sem bila tako razočarana nad njim. Sploh se ni zavzel za tamalo. Jaz pa sem celo noč bila v takšnih strahih za njo. Rekel je, da smo jo brezveze vozili, saj ji nič ni in da naslednjič naj počakamo raje svojo p in ne hodimo k dežurnim (3 dni bi morala čakati našo p). Meni tak dr, ki mi da občutek, da otroka brezveze vozim na pregled ni vredu. No takšno je pač moja izkušnja z njim.
|
|
|
|
RE: dober pediater v mb?(ne zasebni) 24.2.2007 23:38:36
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Kar se dr. Bigeca tiče, se kar strinjam. Tudi za našega se ni zavzel, ko je bil v bolnici dežuren in se mu ni zdelo, da je kaj resno bolan.
|
|
|
|
RE: dober pediater v mb?(ne zasebni) 25.2.2007 18:09:27
|
|
|
|
Laubica
|
Tukaj se tudi jaz podpišem proti Bigecu,mi smo pa imeli DR.Švabovo pa mi je bila vredu -zdaj smo že pri šolski,Koražijeva je tudi super,Švabova je v Jezdarski
|
|
|
|
RE: dober pediater v mb?(ne zasebni) 25.2.2007 20:59:44
|
|
|
|
bobek05
|
Mi imamo dr. Melinkovo na Vošnjakovi in je res SUPER pediatrinja! Zanjo smo dobili izjemna priporočila in ni nam žal, da je mali pri njej. Ful je prijazna, vedno dobre volje in resnično pozna vse svoje paciente. Rada jih pohvali, se z njimi kaj pošali medtem ko jih pregleduje... No, pri nas so bile zaenkrat samo še viroze, tako da ni bilo potrebno nič kri jemat, sem pa prepričana, da bi nas takoj poslala na odvzem krvi, če bi se ji zdelo kaj sumljivo. Če pa še ima kaj fraj, pa ne vem...
|
|
RE: dober pediater v mb?(ne zasebni) 25.2.2007 21:03:54
|
|
|
|
bobek05
|
Aja, pa še to - mi smo do zdaj 2x naleteli na dr. Bigeca (dežurstvo) in moram priznat, da smo tudi bili razočarani nad njim. Že v čakalnici se mi je zdelo nekam čudno, da se pacienti pri njem menjavajo dobesedno na 5 minut in hitro smo ugotovili zakaj - otroka sploh ni kaj extra pogledal. Ko sem mu opisovala simptome, je že kar postavljal diagnozo , ni hitro prečekiral pljuča in ušesa (in rekel, da so vredu) in me samo vprašal če imam kaj proti zbijanju vročine. Njegov edini komentar je bil, da se bomo še velikokrat videli, ker je to Anejevo prvo leto v vrtcu in ADIJO. 3 dni kasneje smo bili spet v ZD, ker je imel Anej močno vneta ušesa
|
|
RE: dober pediater v mb?(ne zasebni) 26.2.2007 19:54:51
|
|
|
|
tamala83
|
mi imamo dr. Vizovišek. sem zelo zadovoljna, ker se res zavzame, je prijazna, nežne, zna z otroki Priporočam
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?