|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dober otroški frizer v Ljubljani oz.okolici
17.6.2010 11:22:32   
lillchy123
dan user posted image

Kje je kakšen dober(prijazen, prepričljiv, potrpežljiv... ) frizer za otroke v Ljubljani , Mengšu ali Domžalah?

Mi smo našega skoraj 2,5 letnika do zdaj strigli doma. Pa ful kriči, joka...user posted image sej postrižemo ga, sam zgleda pa ne glih najboljš user posted image zdej bi mu pa radi kakšno"normalno" user posted image   frizurco nardili, pa ne vemo, kam naj ga peljemo? Imamo pa že pripravljen nov bagerček, bombone, čokoladke...

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dober otroški frizer v Ljubljani oz.okolici
17.6.2010 11:54:38   
mini86
js še nimam izkušenj z frizerji ker smo našmu mogl do zdj samo mal pr ušeskih postrišt-in ja se je dru tud takrat..

no moja kolegica pa ma iste "probleme" kot ti in je zanč peljala svojga nekam pod klinični center..in pravi da so bili ful prjazni, oh in sploh in da ga ne pelje več nikamor drugam

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.6.2010 13:35:46   
mkbk
mojga sem tadrugič dala ostrižt v hotel Union, z lisziko v ustih je bil ful priden, frizerka se je pa tud fuuuul potrudla, da je mel prov tapravo fantovsko frizuro!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.6.2010 14:58:13   
Nika v službi
Mi smo nadvse zadovoljni s Frkolinom na Škofljici. Je bila tudi naša čisto adijo na začetku - kričala, vpila, bežala, umikala glavo, bala se je lastnih lask, ki so padali na tla, ni marala umiti glave, ni marala pregrinjala, skratka katastrofa. Nikoli ne bom pozabila, ko so nam Frkolina priporočili in smo pač šli poskusit. Prvo striženje je frizerka opravila kar na dvorišču pred frizerskim salonom, na kamenčkih. Smo našo ta malo nekako poskušali zamotiti z igro, potem pa je po polžje in z ogromno spretnosti, potrpežljivosti .... kos za kosom strigla pramene. Šlik, pa spet nekaj sekund nič, pa spet šlik, ko je madam obrnila glavico, pa spet šlik... ojej, ko se tega spomnim, mi kar slabo rata. Ampak ne boš verjela, vsakič je bilo bolje, počasi se je celo usedla na konjička, ki ga imajo tam, pa se začela igrati z igračkami in počasi je frizerja celo vzljubila. Zdaj, ko je že mala damica, svojega Frkolina prav obožuje. In komaj čaka nov obisk ter liziko, ki jo dobi na koncu.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.6.2010 15:07:27   
Anonimen
lillchy, mi smo še vedno domači frizerji.

sem ga enkrat peljala k frizerju, je užival na avtočku dokler ni tista teta začela šlik-šlak s škarjicami... je bilo konec. jok do konca! kmalu sem ga imela v naročju, ona pa strigla naprej... in smo bili vsi od tistih las: on, jaz in frizerka.

ko je bilo spet potrebno striženje, sem se odločila, da bom poskusila sama.
vzela mašinco, njemu v roke katalog z igračami in ni niti pisnil! edino brnenje okrog ušes ga je malo zmotilo.

HB je fantek, da ga lahko na čisto kratko postrižem.
bomo kmalu spet poskusili s frizerjem... z veseljem berem vaše predloge.user posted image

< Sporočilo je popravil k.tja -- 17.6.2010 15:08:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 5
17.6.2010 15:32:12   
Hope2
Mi smo tudi domači frizerji. Naprej je gledal atija, kako se z mašinco striže, nato smo njemu dali v roke in jo prižgali. Nekaj časa jo je gledal, nato sem mu pokazala, da se da na laske in si je malo sam strigel, nato sva strigla skupaj, nato pa jaz dokončala. Zaenkrat nam uspeva brez joka, edin problem je, da ni prav dolgo potrpežljiv. Škarje pa ni šans, jih videt ne more.

Simple frizerji (npr v supernovi) imajo stolčke-avtomobile, mogoče mu bo to všeč, ap kako liziko v rokeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.6.2010 17:41:43   
lillchy123
hja, mi smo ga doma že kar nekajkrat strigli - z mašinco user posted image pa še kar gre, če odmislim dretje, sam frizurce mi pa res ne rata nardit nobene user posted image
zato bi ga pa zdej k frizerju peljala- da bo vsaj dobr za na dopust zgledu user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.6.2010 20:06:05   
PC Baby
V Mothercare-u v BTC-ju odpirajo prav specializiranega frizerja za malčke. Drugače sem pa jst zadnjič peljala našega tamauga kr k mič Stylingu v Mercator v Šiški in so mi ga za 5 evrov tipitopi ostrigli pa 3 so se znjim ukvarjale in ga zabavale, da sploh ni opazil, da ga ena striže. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
18.6.2010 8:15:06   
Metuljček Cekinček
PC baby, tale salon v BTC-ju je že odprt? Mi se nameravamo jutri it frizirat, pa me zanima, če je to že opcija.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.6.2010 8:50:40   
PC Baby
Pred dvema tednoma so mi rekli, da je tik pred odprtjem, tako da ne vem...

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?