Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dober ginekolog v LJ ali okolici 3.10.2006 12:08:12
|
|
|
|
Disney
|
Jaz sem se prepisala oz.,ko sem zanosil sem se naročila k ginekologu v Lonišču-dr. Kavčič (super ginekologinja),prej sem hodila v drugi občini.Nihče ni nič kompliciral,sam podpisala sem,da bo zdaj to moj ginekolog.Tudi zdr.karton so mi dali drugi,lahko pa zdr.karton naknadno prineseš.
|
|
|
|
RE: dober ginekolog v LJ ali okolici 3.10.2006 17:17:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz lahko izrecem samo pohvale na racun dr. Roncevica v leoniscu. Sicer ni najbolj gostobeseden, ampak pove vse, kar je treba in ne komplicira po nepotrebnem. Res prijazen mozakar.
|
|
|
|
RE: dober ginekolog v LJ ali okolici 4.10.2006 8:40:46
|
|
|
|
najina pikica*
|
jst imam dr.križaj iz murgel,pa sem z njo ful zadovolna....moraš pa vedeti,da so od pacient do pacient mnenja različna
|
|
|
|
RE: dober ginekolog v LJ ali okolici 4.10.2006 8:51:49
|
|
|
|
Tiamo
|
meni pa dr. križajeva ..je zelo dobra k nimaš problemov, k jih pa imaš pa raje ne govorim!!! zdaj hodim k dr. Franjiču, super mi je...zrihtal rizinčno nosečnost kot se šika! Je na metelkovi..
|
|
|
|
RE: dober ginekolog v LJ ali okolici 4.10.2006 9:02:30
|
|
|
|
iwa
|
Hvala lepa punce za vaše nasvete. G sm danes zjutraj že zamenjala in sicer sm se prepisala k dr.Meglič v Domžale , ki pa jo trenutno nadomešča dr.Jemčeva iz Kamnika, ker je dr.Megličeva odsotna. A nič zato, menda da je tud ta fajn(bo pač mojga vidlo več zdravnikov-se bo vsaj zgodaj navadil na nove obraze ). Meni je glavno da nism več pri svoji stari G ker res nimam dobrega občutka. Hvala vam še enkrat za nasvete. 17.10. mam 1.pregled pa takrat poročam kako je bilo. Lep dan!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?