|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   do kdaj na tri ure?
2.12.2007 17:53:13   
monika trtnik
pozdravljene!                                                                                                Mene pa zanima do kdaj ste svoje sončke hranile na tri ure?zdi se ma namreč da moja enajstmesečna pikica po treh urah ni več lačna in imava borbe da poje obrok!do kdaj hraniti otroka na tri ure?koliko obrokov naj ima enajstmesečni otrok?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: do kdaj na tri ure?
2.12.2007 18:06:48   
Maleal
Joj pri 11 mesecih pa res ne rabi jest na 3 ure,saj ni dojenček no,naj se prehranjuje kot odrasli 5 obrokov-zajtrk,malica,kosilo,malica,večerja.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu monika trtnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2007 18:49:28   
neisha80
se strinjam

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2007 19:01:04   
Anonimen
11.mesečna punčka ni več novorojenček.. Naj je, kadar bo lačna, ne nekaj na silo.. Če že moj 4.mesečnik je na 4 ure... Pač, ko je lačna, daj.. 

(odgovor članu neisha80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2007 19:03:36   
katra55
Pri 6 mesecih je začela jesti na 4 ure ali več, nikoli je nisem silila, je ko sama hoče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2007 19:45:19   
monika trtnik
imava pet obrokov kot je bilo napisano,pozabila pa sem omeniti da je nedonošenček,v bistvu je stara deset mesecev

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2007 21:35:02   
Naja30
Se strinjam, da naj je, ko je lačna. Tista ki je napisala, da naj je 5 obrokov kot odrasli, saj to je na 3 ure. Samo dda so malice pač manjši obroki. Tako je moja. Zjutraj zajtrk, potem vmes kakšno sadje, kosilo, pa spet kak mali obrok in večerja.

(odgovor članu monika trtnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2007 22:07:45   
Bubacka
Jaz tudi mislim da na vsake 3 ure je mal prevec! Mi imamo 5 obrokov, vcasih 4. Malice res vcasih kar skromne. Pac ne lacna, kaj cem jaz njej. Jaz sem tudi vcasih prevec se nasekirala! Ampak to je res bilo brez veze! Se zdaj vcasih ne vem kdaj lacna, kdaj neuser posted image  ponudim, ce otklono, pa ponudim cez pol ure, ali uro!

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.12.2007 9:54:24   
blue sky
Moj user posted image  je bil včasih pravi jedec, zdaj pa imava včasih kar borbe, da sploh kaj poje. Včasih je samo 3x na dan, vmes pa kakšen piškot ali malo kruha, pa veliko spije. Mleka pa itak videti noče več. Komaj, da ga prisilim, da ga poje v čokolinu ali kakšni drugi mlečni kašici.

Ne se sekirat, daj ji za jesti, ko bo lačna.

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.12.2007 12:10:59   
pikecpokec
Naš je star 10 mesecev, pa bi kar naprej jedel! Zjutraj ko se zbudi, dobi flašo mleka, potem ko jaz zajtrkujem, tudi on zmaže ene pol žemlje pa še kak sir zraven, potem malica in gre spat, kosilo, popoldanska malica, zvečer poje malo kakega grisa, čokolinota..., pred spanjem pa še flaša. nikoli ne kaže kakih znakov da ne bi jedel. je pa precej suhcen-ima samo dobrih 8,5 kg. nimam pojma kako naj reduciram obroke, če jih sploh moram. ker mleko mora piti, ko pa midva jeva, pa obvezno mora tudi on.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.12.2007 18:41:19   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

ko pa midva jeva, pa obvezno mora tudi on.

To pa poznam, ja! user posted image  Zato mi jemo skupaj.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.12.2007 20:55:09   
urskas
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina

Joj pri 11 mesecih pa res ne rabi jest na 3 ure,saj ni dojenček no,naj se prehranjuje kot odrasli 5 obrokov-zajtrk,malica,kosilo,malica,večerja.

ej ej ej...

Če malo preračunam:
zajtrk 8:00
malica 11:00
kosilo 14:00
malica 17:00
večerja 20:00

Torej je med obroki vedno 3 ure vmes. Pri nas hodimo spat ob po sedmih, kar pomeni da čas med obroki še krajši.

torej: JA, je normalno, da otrok je na 3 ure!

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.12.2007 22:24:01   
Paštetka
Tolikostar otrok bo že jedel, ko bo lačen. Pa če bo to za eno uro ali čez 5 ur. Ne ga siliti. Bolj jo boš silila, večjo škodo boš naredila. ponudi ji, pa če noče bo pač čez uro, dve jedla.

Otroci imajo čudovito lastnost, da jejo samo ko so lačni in ne kot odrasli, da takrat, ko moramo oz.se spodobi in imamo potem probleme s težo.

Saj včasih pač poje kaj, kar jo bolj nasiti, drugič manj. Včasih je bolj aktivna, drugič manj. Ne je siliti na 3 ure. Pa četudi je bila nedonošenček.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.12.2007 10:33:56   
pikecpokec
OK, ampak kako pa vemo kdaj je 10-mesečni otrok lačen? ko joče? ko si roke v usta tišči?

ne vem, ampak naš bi jedel glih kadarkoli bi mu dali.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.12.2007 13:53:13   
monika trtnik
se strinjam z prejšnim člankom!kako veš kdaj je otrok lačen?moja punčka je zelo mirna,potrpežljiva,le malokrat joka!ravno zato in ker je zelo majhne teže sem vesela,ko je!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.12.2007 21:48:40   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: urskas

IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina

ej ej ej...

Če malo preračunam:
zajtrk 8:00
malica 11:00
kosilo 14:00
malica 17:00
večerja 20:00

Torej je med obroki vedno 3 ure vmes. Pri nas hodimo spat ob po sedmih, kar pomeni da čas med obroki še krajši.

torej: JA, je normalno, da otrok je na 3 ure!

Se strinjam, kot sem že napisala. Če 5 obrokov razporediš čez dan, je to na cca 3 ure. In otroci ponavadi kar rabijo tisti dve malici, tudi če sta skromni.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.12.2007 19:53:47   
K_a_t_i
Naš tudi je 5 obrokov dnevno:
- med 4-7 dojenje
- 9:30 zajtrk (ali se tem reče malica user posted image )
- 12:30 kosilo
- 16:00 malica
- 19:00 večerja
Ure so seveda okvirne, +/- 1 ura. Včasih poje ful, včasih samo par žličk ali koščkov. Pa potem spije toliko več. Jaz bi ji tudi dajala na cca. 3 ure, pač takšne količine, kot želi. Samo tudi ta količina je problem - če recimo ne je, ker ji nekaj ni všeč, če se ob hranjenju " dolgočasi",.. - pri našem je dostikrat tako, da mora nekaj metati z mize in potem lepo je.

Sicer pa - poglejte si malo način hranjenja v jaslih (8:30 zajtrk, 12:00 kosilo, vmes je pa še malica - to pa je definitivno manj kot na 3 ure - je pa verjetno "fora" v količini in ne toliko v številu obrokov). Ena je rekla, da vmes poje kaken piškot ali pol žemljice - pol žemljice je zame tudi obrok.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.12.2007 13:07:35   
Naja30
V jaslih in na sploh v vrtcu je tista malica med zajtrkom in kosilom sadje. Popoldanska pa je bolj konkretna; sadje in kruh ali kaj podobnega.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?