|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   do kdaj kaj delajo vaši moški
25.3.2005 17:01:39   
mateja 26
Ojla.

Po dolgem času sem spet malo na RR.Kot sem že napisala v naslovu , me zanima do kdaj delajo vaši moški.Verjetno ne cel dan tako kot moj.:grrr:Njegov delovnik je od 7-17h.To je 10 ur,ne pa 8,kot naj bi bilo normalno.Po moje.
Tako,da sem že čist živčna.Pa še petek je ,pa pred prazniki,..grrrrr:grrr:.
To so pa gorenjske privat firme(se opravičujem gorenjkam).
Kaj pa vaši?A ste tudi ve takooooo in veeednoooo same?
A ja.Pa še dostikrat doma za računalnikom dela(tudi do 3,4 zjutr):grrr::grrr::grrr:.Znorela bom.Še dobro,da imam vas.:sloncek::rozica:

Pa brez zamere,ker sem malo zatežila.

Lp
Mateja
:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.3.2005 17:03:54   
total
Enako,dela od 8-18.00:((,no pa kak dan je fraj,ampak vseeno katastrofa.

Lp:rozica:

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2005 17:04:12   
Blink1
hmmm...moj ta teden od 14.00-22.00. :(

Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2005 17:05:38   
mateja 26
Bomo mogla njihove šefe u rit brcnit.:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2005 17:11:50   
VITA74
Tukaj še ena taka, katere pa mož na žalost sploh nima urnika, ko je velika dela se lahko v delavnici tudi spi, je, umiva in seveda dela :grrr:
Dobr je samo to, da tega ni tako veliko.. je pa težko ker dela doma pri starših...
Lp :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2005 17:13:07   
Anonimen
Leta in leta svetke in petke nedelje praznike in vsa nova leta ponoči oziroma od 16h do druzga dne ko pride domov ob 5h zjutraj.

Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2005 17:16:21   
KIRA
kakor kdaj.običajni delovnik bi naj bil 8 ur, se pa pogosto dogaja da dela tudi po 12 ali 16.
zadnje čase si ga lahko malenkost priredi - ker še ni sezona - pa dela od 03.00 do 11.00, ampak ko bo sezona, bo pa cele dneve tam... kaih večjih izpadov ali izostankov si v sezoni ne more privoščit, ker je samo on zaposlen od naju dveh, pa še zelo odgovorno delo ima..

Neposredna povezava do sporočila: 7
25.3.2005 17:21:51   
clea
:((Moj pa dela cel teden,od nedelje zvečer do petka popoldne (al pa tudi zvečer).Tako da je v službi 24 ur na dan!:(( Jaz pa sama doma cel teden.No je pa potem tok boj veselo ko pride v petek domov.In to je danes!!!!
Sam si pa lahko predstavljate kako je pol ob nedeljah zvečer ko mora na furo.Jaz kar :((!
Ampak kaj čmo,treba je preživet,pa če je taka služba je pač taka.Itak pa vem,da to ni služba,ki jo bo opravljal celo življenje.Če bo zdržal še kakšni 2 leto bo dobr,pol pa kaj drugega,da bo čez teden doma.

Lp,Clea

Neposredna povezava do sporočila: 8
25.3.2005 17:22:39   
jana30
Cele dneve,
čez teden,
od zore do mraka, brez heca.
Gre ob 5h pride ob 20h.
Jaz norim.
Za vikende je fraj.

Neposredna povezava do sporočila: 9
25.3.2005 17:26:05   
Anonimen
Ja no imam prijateljice,njihovi možje so pomorščaki odsotni od doma deset mesecev na leto,če majo srečo jih imajo pol dva meseca doma in spet naprej za deset mesecev,le kaj bi na tako življenje rekle????

Neposredna povezava do sporočila: 10
25.3.2005 17:27:56   
clea
Neva6 jaz tega nebi preživela.Da ga nebi blo 10 mesecev,groza.Si sploh ne morem predstavljati.Že tako je hudo,ko ga po en teden ni.
No če bi šla jaz zraven pol OK,sam drugače pa ne.

Neposredna povezava do sporočila: 11
25.3.2005 17:30:08   
.ču
Sploh nis zatezila mateja 26:)a se lahko vclanim v klub
"skoz same":(..mislm,da nas je takih kr precej:(
...pa moj se se tko delec voz,da vsak dan samo z voznjo izgubi najmanj dve uri,da ko je bla zima sploh ne govorim,kolk casa se je vozu:(
...za povrh pa tud doma skoz preverja zadeve na racunalniku,pa se telefon skoz brni:(obvezno med kosilom:grrr:pa nikoli ne jemo ob istih urah:grrr::(:((

Tko,da jes sploh nimam slabe vesti,ce tle gor mal poklepetam,mi je prov dobrodoslo:)razvedrilo

Hvala punce,da ste:rozica:tle

Neposredna povezava do sporočila: 12
25.3.2005 17:34:31   
polona2
Od doma gre ob 8-ih, domov pride okrog 18.30, včasih tudi kasneje, tako je vsak delovnik, v soboto dela do 12-ih :((, ma, za :((...

Neposredna povezava do sporočila: 13
25.3.2005 17:34:39   
kepa*
Evo, tud jaz skor vse dni sama.:((No, zdaj imam se malega nagajivcka.
Moj ima s.p., pa ga ni cele dneve, po vrhu je pa se muzikant n ga ni tudi vecino vikr+endov.
Se bojim, da mu bo mali rekel stric.:)-

Vcasih se sprasujem, zakaj sem sploh z njim.

No, zdaj vem, saj mi je dal Gaspija.

Je p dostikrat hudo in bi ga najraje poslala v...

Neposredna povezava do sporočila: 14
25.3.2005 17:39:03   
TARA in MAJ
vedno od 7h pa do 15h. smo kr veliko skupaj:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 15
25.3.2005 17:40:41   
Anonimen
A vam povem eno za kakašno morda nerazumljivo.
V prvih letih zakona sem norela,ker ga ni bilo doma jokala jamrala,da naj zamenja službo,prav penila sem.Sedaj pa sem se tako na to odsotnost navadila,da mi je "odveč"ko je na dopustu in doma.Navadiš se na tvojo rutino življenja,ko pa je dragi doma se vse poruši zmede.Moje kolegice,katerih možje so pomorci bi vam znale isto povedat:Ja včasih grejo tudi one z njimi na potovanje vendar le če otroci še ne hodijo v šolo ali pa jih pustijo staršem.Drugače ne gre ker potovanje traja tudi več kot mesec.S tem pa ni rečeno da se nimamo radi kot na začetku le tiščimo ne vkup nonstop.

Neposredna povezava do sporočila: 16
25.3.2005 17:55:14   
clea
Neva jst te prou razumem,kaj si hotla povedat.Midva sva se tut tko nekak navadla,čeprav je moj šele kakšno leto voznik in ima tak delavnik.Se maš pol kar nekako rajš ko si po dolgem času skupaj.In izkoristiš tiste skupne trenutke.

Joj kok komaj čakam,da pride moj danes domov!!!Je že na karavankah.Juhuuuu še malo pa bo v Lj.

Lp,Clea

Neposredna povezava do sporočila: 17
25.3.2005 18:01:25   
Anonimen
Še ena v vašem klubu.:( Moj si delovnik lahko sam naredi...lahko bi hodil ob 9h na šiht, pa bi do večera tam sedel.:)- Tko gre pa raje že pre 6 zjutraj, pa tam do 16h. Doma pa zvečer...ima delo na računalniku...in včasih tudi do zlo poznih ur riše:((

Neposredna povezava do sporočila: 18
25.3.2005 18:02:33   
sarči
sem misenla,da sem sam jst cele dneve sama doma.Moj pa ma doo,pa dela od 6-20h,pol je pa tako utrujen,da skor hčerke ne vidi,razen,kar jo ma pet min.da se stuširam! A je to sploh življenje? Se bojim,da se bo čez kakšno leto vprašu,kdaj je Sara zrasla.:((:((:((

Neposredna povezava do sporočila: 19
25.3.2005 18:05:03   
ZARA
Nocne,dnevne,popoldanske,praznike,petke,svetke...poj pa spet od zacetka,nocne,.....bla,bla...blak!!!

Neposredna povezava do sporočila: 20
25.3.2005 18:09:52   
cmokec
Naš oči dela od 7.00 do 15.00 in če ne zavijejo na pijačko, je doma ob 15.30. Doma je prej kot jaz in pri nas sem jaz tista, ki nosim delo domov in visim za računalnikom, ko Sara zaspi.

Neposredna povezava do sporočila: 21
25.3.2005 18:46:16   
emaa
neva, saj s pomorščakom ni tolk hudo, še posebej pol, ko zadeve ne štimajo več, smo bli doma kar srečni, ko mojga fotra ni blo domov. Ma pa bonuse, preden sem v šolo hodila, smo bli na ladji pa po svetu. Moja mami se je mogla pač od začetka navadot, ker je že takrat ko sta se spoznala bil na ladji.
MOj pa dela pozimi 8 ur, pomladi naprej, pa do decembra pa je sezona (kontrola pr zidavi cest), pa včasih v treh tednih nima dneva frej, se vidva okoli 6-ih, pol gre pa čez pol ure na trening.

Neposredna povezava do sporočila: 22
25.3.2005 19:06:07   
Anonimen
Ja emamir saj vem,bolj jamrajo..ko zvejo da prihaja mož domov:)-ufff zdej bo pa vse na glavo postavljeno:)-Vem ja da so prepotovale svet,ampak pol ko so otroci v šoli je težje izvedljivo.Moj je tudi hodil na pomorsko šolo,sem mu rekla da si ne želim,da bi šel na barko,no na srečo tudi njega ni vleklo.8);)

Neposredna povezava do sporočila: 23
25.3.2005 19:14:20   
lol
Moj mož dela v tujini in odide v ponedeljek ob 7h zjutraj nazaj pa pride ponavadi ob petkih pozno popoldne.Če gre pa kaj narobe ga pa tudi čez vikend ni.Sedaj v ponedeljek (velikonočni)gre v Rusijo in se vrne šele 22.4.:((

Neposredna povezava do sporočila: 24
25.3.2005 19:26:58   
emaa
neva pr nas je blo boljš, ko ga ni blo, smo punce vse same naredile, je revež sam počival, pa pil doma, skratka za nobeno rabo. Moj :love: je pa priden, je bil dons doma, mi je cel stanovanje pospravil, razne kopalnice, kosilo in kavo skuhal.

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?