MC09
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Martincka, imam obcutek, da ti je vsec Bugaboo. Ce ja oz saj ni vazno, lahko je tudi kater drugi. Glej, jaz imam Bugaboo cameleon, mali je bil sedaj star 6 mesecev in je se v kosari, racunam ga imet notri se cel april. Nekatere hitijo in daje malcke ze pti 3 mesecih v sportni del, ne vem kje je fora. Nas vozek ima zelo veliko kosaro in sinek ni pri majhnih, pa se normalno pase notri. Ja, saj bi mu bilo bolj zanimivo mogoce v sportnem delu, sam ga dam v kosaro, mal enimacije, se zamoti in naprej uziva v kosari. Ce bi ga dala notri kot kamen in sla z zaprtimi usti naprej pa bi verjetno protestiral Pa tudi na sportnem delu pise, da je za po 6 mesecih, tako da. V mestu itak gledam druge vozicke in kar pogosto vidim precej manjse otrocke od mojega v sportnem delu, se mi kar srce trga, tako nestabilni so notri, ne vem no. Saj za sportni del bo se dovolj casa. Fora je v tem, da jih s časoma začne zanimati kaj več kot samo gledanje v zrak in potem se v košarah huronsko derejo. Sicer pa zagovarjam košaro vsaj do 5. meseca, ne glede na dretje. Mi smo šli v športni del pri 4 mesecih, ker mu je bila košara premajhna, jaz sem računala, da bo v njej do 6 on pa ne , je naš fant pri 4,5 mesecih meril 72cm in imel dobrih 7,5kg. dokler je šlo smo ga še nekako silili, pol sem pa menjala. Tako da...
|