|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   do kdaj folna kislina?
8.1.2010 10:00:17   
diana_25
Ali veste morda, do kdaj se jemlje folna kislina. Sem namreč v 14. tednu nosečnosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: do kdaj folna kislina?
8.1.2010 10:16:20   
veronikab
Mislim da priporočajo do konca 1. trimesečja, v Nemčiji celo do konca nosečnosti. Jaz sem jo jemala le do 7. tedna saj je slabost potem postala tako močna, da ničesar nisem obdržala v sebi.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu diana_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2010 10:18:40   
ziva1
Jaz sem v 17t, pa jo še vedno jem, ker mi je G svetovala, da jo ona priporoča jemanje v celi nosečnosti zaradi pojava slabe krvi. Jaz bi jo že nehala, pa jo še imam na zalogi, zato bom pač to porabila, potem jo bom jedla tu pa tam, ko se bom spomnila kupiti. Če je ne želiš jemati, jo po moje tudi lahko nehaš glede na to, da si že v 14t.

(odgovor članu diana_25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2010 11:17:58   
Petka09
Jaz sem jo do 12. tedna. Oz do nuhalne. Tako mi je svetoval ginekolog.

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2010 11:33:09   
ledenaa
Do kdaj hočeš

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2010 11:34:09   
divans1
Meni je rekla ginekologinja, naj jo jemljem do 12. tedna. Od začetka pa že itak jemljem elevit.

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2010 13:28:21   
Crystall
Jz sm jo jedla skoraj do konca nosečnosti - in ko sm hodila v porodnišnico na preglede (bila sem čez rok), so me prvo vprašali, če sem jedla dodatne vitamine, folno celo nosečnost. Nosila sem namreč velikega in težkega otročka. Baje, da odkar ženske jemljemo te dodatke celo nosečnost, se rojevajo večji in težji otroci. Meni je rekla, da naslednič priporoča samo prve tri mesece.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2010 13:52:44   
Anonimen
Jaz sem jemala Tifol do 12t, potem pa sem začela z Elevitom, ki vsebuje folno in dodatne vitamine.
A da se zarad vitaminov rojevajo težji otrociuser posted image

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.1.2010 14:07:12   
Crystall
Nax05 - To je men rekla ginekologinja v novomeški porodnišnici! Sama pa nimam pojma. Jaz sem elevit skoraj do konca nosečnosti. Rodila sem pa fantka težkega 4320g in 55 cm user posted image  In še krasno mi je bilo, da ni bil drobižek. Ga je bilo že od začetka tako lahko prijeti.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.1.2010 16:06:00   
slovenka
Meni je G priporočala jemat celo nosečnost, ker je rekla, da ni res, da se možgani razvijajo samo prvih 12 tednov, ampak se v bistvu celo nosečnost. SAmo rekla, da se najbolj priporoča prvih 12 tednov in ker je to plačljivo, poudarjajo te tedne; če pa mi finančno ni prevelik zalogaj, pa je rekla, naj kar jemljem. Sem jo potem jemala tam do eneg 34. tedna... Je pa pupa imela 3330g pri porodu, že en teden čez rok - jaz ne bi rekla, da ima folna kaj pri teži.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.1.2010 18:44:53   
tejči28
Jaz sem pri prvi user posted image jedla elevit celo nosečnost in je mel mali 3510g ob porodu in 51 cm,ne verjamem,da bi to kaj vplivalo na težo.user posted image  

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?