|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   do kdaj baby phone?
13.9.2010 13:38:03   
PC Baby
Do katere starosti vašega malčka ste imele ponoči vklopljen babyphone?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: do kdaj baby phone?
13.9.2010 13:40:51   
Anonimen
Glede na to da skoraj od začetka spi v svoji sobi, smo imeli senzor za dihanje vklopljen do njenega 14. meseca, ko smo ji vzeli stran stranico posteljice (pač moč navade), sam babyphone je pa še vedno vključen pa bo stara v kratkem 22 mesecev.

(odgovor članu PC Baby)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2010 13:43:16   
K_a_t_i
Nikoli ga nismo imeli. Sicer pa tavelik spi v svoji sobi od 3m. Če mu kaj ni bilo ok, je jokal tako glasno, da smo ga slišali čez steno user posted image (smo pa na 70m2, tko da to ni težko).
Baby phone uporabljamo na počitnicah - ko so otroci v spalnici mi pa kje na terasi ali pri sosedih.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2010 14:07:17   
kristinaj
nikoli..

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2010 14:15:37   
ledenka
ponoči nikoli, spi v sosednji sobi in vrata so odprta. dostikrat pa zvečer, če so bila vrata zaprta. pred kratkim (pri 15 mesecih) sem posodila babyphone naprej, ker ga ne uporabljamo več.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2010 14:17:07   
ajataja
Ponoči ga nikoli nismo uporabljali pa spi od 6 meseca v svoji sobi,čez dan pa če sem bila kje na vrtu ali pa na dopustu .

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2010 14:19:59   
livia
Jaz imam baby phone od rojstva, pa je danes stara 4,5 leta. Ponoči ga nisem imela nikoli prižganega.
Jaz ga uporabljam za čez dan, ker imamo hišo v dveh nadstropjih. Sicer ga starejša ne rabi več, ker kar pride dol, ko se zbudi. Sedaj ga imam za tamalo, čeprav nikoli ne kliče, ker je bolj zaspanček in se raje crta v postelji.
Nujno ga prižgem še ko gresta zvečer spat, ga pa ugasnem , ko greva spat midva.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2010 14:58:04   
Urska09
Pri nas ga uporabljamo samo, kadar ona spi (v svoji sobi), midva pa sva drugje (npr. v pritličju, na vrtu,...). Kadar gremo vsi spat, ga izklopim, ker me moti in se zbudim vsakič, ko se tamala v postelji obrne ali zastoka. Raje pustim vrata njene sobe malenkost odprta. Če je treba vstati se itak tako dere, da še mrtvega zbudi user posted image user posted image user posted image . ZA vsak stok in vzdihljaj pa ne vstajamo.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.9.2010 14:58:28   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: Urska09

Pri nas ga uporabljamo samo, kadar ona spi (v svoji sobi), midva pa sva drugje (npr. v pritličju, na vrtu,...). Kadar gremo vsi spat, ga izklopim, ker me moti in se zbudim vsakič, ko se tamala v postelji obrne ali zastoka. Raje pustim vrata njene sobe malenkost odprta. Če je treba vstati se itak tako dere, da še mrtvega zbudi user posted image user posted image user posted image . ZA vsak stok in vzdihljaj pa ne vstajamo.

Aja, stara je pa 19 mesecev.

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.9.2010 15:04:35   
Katy78
Mi ga še vedno. Spi v svoji sobici in če imamo njegova in najina vrata zaprta, ga ne slišim takoj. Prav tako nam prav pride čez dan, ko gre spat, ker so spet vrata od njegove sobe in dnevne ter kuhinje takrat zaprta in ga ne bi slišala, vsaj ne takoj ampak šele potem, ko bi se že fejst drl, česar pa ne želim.

Sicer je res, da kadar se bolj divje obrača v postelji, da babyphone zašumi, ampak to slišim samo podnevi, pa še to ne vedno, če je tišina ja, drugače pa ne, ponoči pa tega sploh ne slišim. Pa fajn mi je zato, ker mi ni treba vstati, da precenim ali me rabi ali ne, ker tudi mi ne vstajamo za vsako stokanje. user posted image

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 13.9.2010 15:05:25 >

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.9.2010 15:22:59   
Metuljček Cekinček
Pri nas smo ga uporabljali dokler je bila v postelji z ograjo (do drugega leta). Tako smo jo lahko slišali, ko se je zbudila.

Zdaj pride sama ven iz sobe, tudi sredi noči.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.9.2010 19:31:29   
slovenka
jaz sem ga uporabljala pri ta prvi in zdaj pri malem čez dan, če sem zunaj ali v drugem nadstropju hiše. Ponoči nikoli; se pri malem zbudim minuto pred njim in grem v drugo sobo, kjer spi.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.9.2010 19:48:58   
agataema
Ponoči ga nimamo, saj pustim odprta vrata sobe in najine spalnice. Ga pa še vedno uporabljava zvečer, če gledava TV, mali pa spi v svoji sobi. Star je 2,5let.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.9.2010 13:04:35   
alesha
Ta velika je stara 3 leta in 3 mesece, pa ga imamo ponoči še vedno prižganega. Ko gre spat v svojo sobo ima vrata zaprta in jo ne bi slišala, ko bi kaj hotela. 

Najina lubica LUNA - 28.05.2007
...in še ena lubica PIKA STELA - 2.5.2010

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.9.2010 12:24:31   
lananai
Naša ima 16 mesecev in ga še vedno uporabljamo. Najbrž ga bomo do takrat, ko bo dovolj stara, da bo sama ponoči pricapljala do naju. Heh, takrat ga bo treba pa že za drugega otroka uporabljat. user posted image

(odgovor članu alesha)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.9.2010 13:26:16   
Dudica1
nekajkrat smo ga imeli pri prvem,od 3 meseca ko pa spi v svoji sobi pa nikoli več.Ga slišimo če je kaj...pri drugem ga pa nikoli nismo imeli prižganega ponoči pa je tudi v svoji sobici.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?