Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
do kdaj adaptirano mleko, kapljice D3? 30.12.2007 0:19:05
|
|
|
|
miška piška
|
Torej zanimata me dve stvari: 1. do kdaj ste oz. tiste ki še dajete svojim adaptirano mleko, do kdaj ga nameravate dajati? vem, da je priporočeno do 1 leta. Sem mislila, da bi ga mojemu dajala še naprej (aja, star je točno eno leto). Sem mislila, da bi mu dajala vsaj parkrat na teden vsaj do drugega leta. Ker se mi zdi, da je veliko hrane oropane vitaminov, tako da bi jih mali na ta način dobil. Saj veste, za zdrave kosti in zobe. 2. isto me zanima tudi za kaplice D3? do kdaj? Te sem mu že nehala dajati pred kakšnim mesecem, ko mi jih je zmanjkalo. Pa razmišljam, a bi bilo pametno da bi mu jih še dajala, sploh v teh turobnih meglenih dneh... Po eni strani si mislim, da malček res potrebuje veliko vitaminov, ko tako hitro raste, sploh v prvih 2-h letih. Po drugi strani pa se bojim, da ne bo zaradi tega preveč nafilan z njimi?
|
|
|
|
RE: do kdaj adaptirano mleko, kapljice D3? 30.12.2007 0:21:39
|
|
|
|
Petraa
|
Do cca 10-tega meseca je pil AM za d3 kapljice pa do kdaj pač potrebuje a ne.Ravno v teh turobnih dneh otrok rabi vitamin
|
|
|
|
RE: do kdaj adaptirano mleko, kapljice D3? 30.12.2007 0:23:11
|
|
|
|
kofetek2010
|
mleko - še vedno ga pije (stara je mal čez 2.leti) kapljice - do cca. 15.meseca
|
|
|
|
RE: do kdaj adaptirano mleko, kapljice D3? 30.12.2007 20:52:22
|
|
|
|
kristinaj
|
naša ima 9m in ima samo prvi in zadnji obrok adaptirano mleko. vse ostalo ji pa z alpskim 3,5 naredim. za ad3 pa mislim, da moreš nekaj čez leto jih pit..
|
|
|
|
RE: do kdaj adaptirano mleko, kapljice D3? 31.12.2007 9:35:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Za mleko ne vem, ker se dojiva, z njim ji samo čokolino delam, ker KM še ni dobila. Za AD3 ti pa po P povedal-a, mislim, da je tja do enega leta ali malo čez.
|
|
|
|
RE: do kdaj adaptirano mleko, kapljice D3? 31.12.2007 9:38:47
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Mi nismo kapljic ad3 nikoli dajali, ker ga je grozno šraufičlo po njih. enako po d3, tele so bile šele krčaste. Pa je P vedno rekla, da se zelo lepo razvija. v teh turobnih dneh mu dajem sanatogen baby, ker vsebuje tudi vitamine d in a, pa še en kup drugih. Adaptirano mleko - kaj pa vem, meni se zdi pri 1letu res malo hitro odvajat otroka od am, ker dejansko je am prilagojeno otroku, kar pa kravje mleko ni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?