|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   do katere starosti??
24.11.2004 18:47:13   
ameli
.. samo razmišljam, do kdaj se truditi za :duda:? Poznam par ki je dobil zelo pozno otroka (ona: 39, on :50), ali se vam to zdi primerno. In še posebno se mi postavlja vprašanje, ali sem sposobna toliko časa takšnih psihičnih travm:((:((:(:hudicek:?! Kaj menite?
lp ameli
Neposredna povezava do sporočila: 1
   do katere starosti??
24.11.2004 18:51:54   
TARA in MAJ
moja soseda je rodila pri47 in ta nepričakovan :duda:jo je čisto pomladiv prav lepo jih je videti
lp:angel:

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   do katere starosti??
24.11.2004 19:02:46   
Anitka
Hoj!

Vem za žensko, staro 5o let, ki je v tem mesecu rodila dvojčka:duda::duda: Sta pa to njena prva otroka.

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   do katere starosti??
24.11.2004 19:06:12   
ameli
.. ja samo si predstavljata otroka na maturantskem plesu, zraven pa 70 let stara mati!? Ne vem, mogoče so to samo moji kompleksi:grrr:!
lp:rozica:
ameli

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   do katere starosti??
24.11.2004 19:15:08   
Darja*
Draga Ameli!:rozica:

Daj prosim te ne razmišljal v tej smeri. Pa saj si še prava mladenka. Sicer boš pa kmalu mamica. Če ne letos boš pa drugo leto zanosila s kakim umetnim postopkom. Jaz sem se že sprijaznila z umetno oploditvijo, saj ne bom edina.
Bova skupaj tiščale vozičke,.....
Evo :angel::angel::angel: zate.

Darja

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   do katere starosti??
24.11.2004 19:22:47   
anajmad
Glej Ameli,jaz grem veselo proti 4 jurjem(manjkajo mi še 4 leta).Drugo leto,če mi bo dano,bi rada bila:nosecka: in čez 3 leta bi probala spet.Nikoli nisi prestar.Jaz pravim samo tako, star si toliko,kolikor se počutiš.Res pa je,da ti v tolažbo povem,ko grem na govorilne moje hčere(10 let),sem med najmlajšimi,tako da se starostna meja viša.Pa tud,če bomo s palčko hodili na maturantske plese.Mal poglej okol sebe,pa boš vidla,koliko stare mamice se sprehajajo z vozički.
en lp:morje:D.

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   do katere starosti??
24.11.2004 19:25:31   
ameli
Seveda imate prav. Trenutno sem v pričakovanju M :hudicek:in mi grejo po glavi same neumnosti!

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   do katere starosti??
24.11.2004 19:36:37   
ameli
Anajamad, tudi jaz si želim 3:duda::duda::duda: V tvoji predstavitvi sem zasledila angelčka? (sorry, če je to preveč osebno.

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   do katere starosti??
24.11.2004 19:40:07   
žužu
nikol ni prekasno, če se počutiš dobro.
jaz sem prijokala na svet, ko je mama imela 38 let. pa jo imam danes še vedno, pa prav veselo pazi na moja dva. no, upam, da bo tudi na tretjega, ko bo...

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   do katere starosti??
24.11.2004 20:29:33   
Anonimen
Jaz sem rodila pri 35. letih moja prijateljica je stara 38, kmalu bo 39, pa ima otroke stare 7 let, 2 leti in pol in 2 meseca, pa še ena prijateljica je prvič rodila pri 33, drugič pri 35. Pa še več nas je, starih sabelj.

(odgovor članu ameli)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   do katere starosti??
25.11.2004 10:24:15   
tinkamiška
Mojega možeka je imela njegova mama pri 40 in je vse lepo in prav. Tudi zdaj se zelo dobro razumejo in zelo mi je všeč, ker je tako skrben in zmeraj pomaga mami, no zdaj, ko sva midva skupaj pa meni. Opažam, da je zelo zaščitniški do mame in očeta, da ju včasih kar malo "pokrega", če s čim pretiravata in gresta preko svojih zmogljivosti. Zdaj sta stara 70 let in sta prav mladostna...mogoče prav zaradi tega, ker sta imela bolj "pozno" otročička.:rozica:

Tinka

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   do katere starosti??
25.11.2004 11:57:18   
inga
dobro videt, da nisem med najstarejšimi! na momente sem se že začela sekirat, pa ker bi rada mela tri in preden bom mela 1. bom že 32 :zmeden: ampak ne bom edina mamica s palčko na maturantskem :)-

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

romantika
hibela

Ali s partnerjem raje večerjata ob svečah ali luči ???

ob svečah ker varčujeva z električno energijo (9%)

ob svečah ker je to bolj romantično (29%)

ob luči ker je to bolj sexi (16%)

ob luči koga briga elektrika (47%)

Število vseh glasov: 296

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!